- Poruka
- 3.703
Volim svadbe! Celog zivota idem na njih. Mnogi me zovu da poigramo i lepo se proveselimo, ali ja ne volim da odbijem takav poziv, kazu, ne valja se, a, naravno, ne volim ni da odbijem jer volim da poigram i proveselim se. Rado ucestvujem i u pripremama za svadbu, a posebno volim da prisustvujem dogovorima izmedu prijatelja. Tada dode do izrazaja nas srpski mentalitet i obavezno se posvadamo. To je super, vidi se da je svakome stalo do svadbe, mladenaca i naravno, hrane, hej, treba to neko da pojede, ali i do ****. Medutim skoro sam pozvana da organizujem neku svadbu, inace jedna od mojih najboljih drugarica J- Lo se posavetovala sa mnom, kada je imala takvu ulogu organizatora i da se njeni filmovi vrednuju na pravi nacin sigurno bi dobila i Oscara, ako ne i Oskar popularnosti kod nas. Pripremila sam se da organizujem svadbu. Mama mi je rekla: “Liiiiizoooo, pamet u glavu! Organizacija svadbe je veliki posao, a prijatelji su guje ljute!” Ja sam rekla: “Dobro, Mama!” i otisla da organizujem svadbu. Najpre sam okupila prije i prijatelje, a onda i mladence i pitala ih sta smatraju da je najvaznija stvar na vencanju. Poceli su da se premisljaju i mrste, a ja sam rekla: “Molim Vas, ovo je najvazniji dan u zivotu ova dva nasa ceda, razmislite dobro!” morala sam malo da podviknem