Музика коју слушам...

Daj, Sukhoi stvarno, posle 3mana Deniro, kakvo je to skrnavljenje :lol:

Meni je Denirov prvi album jako dobar zapravo, i imao je neke dobre pesme i posle toga. Ovo što sad radi je sranje. Mada njegova vrednost tada nije bila u tehnici i liričkim dometima, nego u toj nekoj iskrenosti kroz koju opisuje svoje odrastanje, to mi se dopalo jako. Znaš šta da očekuješ, nisu to neki dometi, ali on unutar tog svog okvira mogućnosti napravi nešto jako dobro i iskreno. Ima dosta jakih liričara brate, Marčelo, Kendi, 3man, Ministar Lingvista, pa i Krang na prvom albumu, ali meni je jedan Ajzea recimo neuporedivo bolji od svih njih, iako nema ni tehniku ni komplikovane rime. Ali kad čuješ njegove trake znaš da je to jako iskreno i proživljeno, i on stvarno napravi kvalitetno delo koje se pamti i koje može da te dotakne. Meni su u stvari najbolji srpski reperi Moskri, Ajzea, Struka, Edo Maajka prvi album i recimo VIP prvi album, Ekipa Stigla i ono što su radili na ona dva Vanjina mikstejpa Ulice vol 1 i Prvi put. Ranije nisam tako razmišljao, kao klinac sam se ložio na Marčela, podzemlje, Krang, lirika ovo ono. Tad mi je Deniro bio smešan. Sad recimo mnogo više cenim Ajzeu i Moskrija. Marčelo je svakako genijalac, ali sad tražim nešto drugo, ne dopada mi se više ta priča o "pobuni protiv proseka", korupciji, i o miru i ljubavi, jugonostalgiji. Meni je recimo Edo Maajka na prvom albumu Slušaj Mater klasik, neverovatno iskreno i lepo napravljeno delo. Ovo posle je sranje. Ali Ajzea sad dominira, on je nešto posebno.

Back