Музика коју слушам...

spot je maestralan, odgledala sam ga samo par puta i mislim da me retko šta od muzike toliko nateralo na suze, nemam baš želudac za više
još jedna tvrdnja u kakvom izopačenom svetu nasilja živimo..
Nemam ni ja želudac za gay scene ali muzika je dobra.Nevezano za to,neke stvari mi nikako nisu jasne.

1.Kada si gay u nekoj netolerantnoj sredini i vidiš da će bit' belaja,valjda je logično da upišeš boks ili nešto slično i lomiš glavu svakome ko skupi hrabrosti da te cima.Ta mazohistička crta u njima mi nikako nije jasna.
2.Mene bi bilo sramota da tučem peška,naročito sa ekipom...Kao da bijem curu čoveče,ne ide.Ortak u srednjoj je tako skupio još četvoricu da zveknu jednog.Kad sam čuo šta su uradili onako razočaran sam mu rekao:"Kako te nije sramota j*b'o te?Vas 5 tuče jednu curu.Daj bre,imaš Kosovare,imaš Hrvate po Kraljevu,ti naraste k**ac malo,te ne bude sramota kad te keva vadi iz murije...A ne ovako,u dosijeu da stoji kako ste vas petorica tukli jednog peška".
3.Kako to da je svaki gay pun kao brod?

Poslednja izmena:
Nije to mazohistička grupa, nego jbg ja da sam gej ne bih mogla da uđem u frku sa svakim koliko god da sam jaka..Nikad ne znaš kad će te i gde neko sačekati.
Milorade, oni su na udaru grupa poput ovih kvazi nacionalista, skinjara i slično. Misliš da su oni ikad išli 1 na 1?
Nije svaki gej pun kao brod kao što ni svaki strejter nije siromašan. I ukoliko jeste pun kao brod, to je zato što je taj ***** sem toga sasvim običan tip koji se školuje, radi, zarađuje kao i svako od nas.
Msm zašli smo malo u off s temom, svakako ja malo lično doživljavam spot jer imam svojih razloga tako da me pomerio. Ali da je kvalitet i spot i pesma-jesu,..

Neko je ovde postavljao Bukija?Nebitno,možda svratim...

10685415_593255317474255_4393922984008308697_n.jpg

Dan pre je u NS-u.

Back