Музика коју слушам...

i to sto kazes, pogotovu muzika nije neki reper za procenu

svi slusaju sve a neki slusaju nesto i nista ne saznejes ni o kome

ionako su poceli tako jer su se od malena drzali takvog drustva... ko zna na kojoj muzickoj strani bi zavrsili da su rodjeni u prvoj ulici pored.

Ja moja društva iritiram tako što puštam muziku koju ja gotivim
nervira me ono njihovo: a sad si u društvu, šta te boli uvo šta se sluša

PA onda njima ja to isto kažem :lol:
Šta fali džezu ili nekom alternativnoj muzici, svi vrte nešto smorno, opštepoznato i neinovativno :roll:

Nervira me klasifikacija na osnovu muzickog ukusa..ne procenjujem ljude po tome...ali svakako da mi je lakse da se uklopim sa nekim sa kim mogu da izadjem na mesto koje ce se oboma dopasti po pitanju muzike koju pustaju... imam dosta drustva koje slusa sve i svasta,od roka do narodnjaka,nema pravila...ali sigurno da necu ici u Dangubu sa drugaricom koja slusa taj tip muzike,kad ne mogu to da slusam...

ma i da valja muzika, ***** sve to kad su ljudi retardirani i jednostavno ne možeš izaći na takvo mesto
smrdljivi metalci sa dugim kosama koji tresu glave nadrogirane i retardirane, kućke debele uvučeke u korseze i mrežaste čarape sa crvenim karminom
I muzika ti se zgadi pored toga

hahahahah istina

mada i ja sam debela kucka koja voli da se uvuce u kratak sortc

vi ovde bre kao da nikad niste izasli na neki splav... :roll:

Splavovi su zakon samo zbog jedne stvari - Polu gole ribe gde god da se okrenes a verovatno su i radodajke tako da cu verovatno ovog leta otici na neki :per:
A ta muzika Cvije Dare i ostalih turbo folkera mi ide na rac.
Imala je Bubamarica jednu finu pesmu, onako dobru za veselja sve posle toga je da covek povrati.

Back