Музика коју слушам...

Svirao sam ja jedno vreme, ali sam odustao iz više razloga

nije kasno, kad je mogao Tito možeš i ti :lol:

sto si odustao,to je bas lepo?
meni je zao sto sam jako malo stvari probala,msm,moji nikad nisu bili onaj tip roditelja koji ispunjavaju svaki detetov hir,a bog zna koliko sam ih imala:(

pa ne,gitara mi je bila bas teska,msm,ne teska,nego bolna vise
stvarno me je jako bolelo,i odustala sam
klavir valjda ne boli:mrgreen:

pa ne,Tito je bio u prednosti,sa svojim bravarskim znanjem je mogao i sam da ga nastimuje

klavir valjda ne boli

gitara boli prvih, recimo, mesec dana, ili manje, 2,3 nedelje, ne secam se, dok ne dobijesh tvrdu kozhu prstiju, ja sam fazon krenuo sa metalnim dvanaesticama na gitari koja je imala sHeban vrat za 2,3 mm pa je bolelo EKSTRA, al ono, nikad mi nije palo na pamet da prestanem da uchim zbog toga :S

Klavir je meni slabiji "filing" jer nisi u direktnom kontaktu sa zhicom i nemash te razne zahebancije kao na gitari.

sto si odustao,to je bas lepo?
meni je zao sto sam jako malo stvari probala,msm,moji nikad nisu bili onaj tip roditelja koji ispunjavaju svaki detetov hir,a bog zna koliko sam ih imala:(

klavir valjda ne boli:mrgreen:

pa ne,Tito je bio u prednosti,sa svojim bravarskim znanjem je mogao i sam da ga nastimuje

Odustao - zato što je profesor bio krajnje neodgovoran, i zato što me smarao solfedjo, inače sam naučio dosta melodija baš lepo da sviram, što će reći - laganije melodije, narodna kola, neke poskočice itd itd.

Gitaru ne možeš naučiti dok ti jagodice na prstima ne poplave - i ovo shvati doslovno

Gitaru ne možeš naučiti dok ti jagodice na prstima ne poplave - i ovo shvati doslovno

ja to ne vidim kao problem, kao da se pricha o nekakvom bichevanju a ne o stiskanju zhica :D

kod mene je bilo dok ne prokrvare
doslovno

izuzetno teshko, mozhda da si vezhbala 5 sati konstantno manijachki, ja sam stvarno imao zheshce uslove za povredjivanje prstiju i nisu prokrvarili :S

inache, znash da si zavrshio sa bolom kod gitare kad mozhesh da uhvatish Fdur bez problema.

Zato što te to zanima. Džoniju Štuliću su jagodice bile plave od neprestanog vežbanja, na nudističkom ostrvu Silba je ponekad svirao i 24 časa, gotovo bez prestanka... nikad se nije okupao, ni ništa - samo svirao, komponovao i čitao knjige

Sve zavisi od posvećenosti... onog trenutka kad prema nečemu osetiš toliku strast da ne možeš trenutak da provedeš bez toga, na pravom si putu

tako je u svim sferama - da se ne lažemo

imaš neki bend, Kreptomane? pitam pošto vidim da se ložiš na muziku

izuzetno teshko, mozhda da si vezhbala 5 sati konstantno manijachki, ja sam stvarno imao zheshce uslove za povredjivanje prstiju i nisu prokrvarili :S

inache, znash da si zavrshio sa bolom kod gitare kad mozhesh da uhvatish Fdur bez problema.

nemoj da poredis svoje lopate sa mojim prefinjenim rucicama
dobijem zuljeve i od jebene olovke,ukoliko nije oblika koji mi odg

Back