Музика коју слушам...

ja ih cenim. izuzetno. al' treba da naucim da sviram gitaru. i da pricam holandski. i zapevam im u Amsterdamu ;)
gitara,holandija:D
me lajk
a holandski ne bi trebalo da bude tezak,mesavina nemackog i engleskog,dosta razumem,iako nemacki pojma nemam
hator,oces da pevamo zajedno?onda ce sigurno poceti da cene svoje vokalne sposobnosti :D
vazi,u duetu cemo,po stofama.:D
Ali moram da te upozorim,moj glas je prikladan sam za pevanje decijih pesmica:rumenka:

Elem, ono sto sam htela reci navodeci svoj primer (decko i kompanija) jeste zapravo da nema veze sta slusas, slusas za sebe, ne treba sad da mrzis druge zato sto nemate isto misljenje. A i ogranicavati se po tom principu je, kako rece autor, besmisleno. Nije muzika jedina stvar u zivotu. Mozda Kaca slusa Beyonce, ali zato obe volimo iste filmove i sl.
A sto se tice oblacenja... Po meni je to faza koja je kriticna ukoliko se ne prodje do osamnaeste. I ja sam imala metal fazu :) I preziveh. Neki ljudi ostanu zauvek u takvoj fazi, znam par ljudi, ali dobro, njihova stvar ;)
Sve u svemu, volite se, ljudi.

Sta mislite o ljudima kojima je muzika glavna stvar u zivotu. Naprimer metalci,druze se samo sa ostalim metalcima (uglavnom),oblace se samo u crnim varijantama,preziru one koje slusaju druge vrste (uglavnom narodnjake)....etc

Ja mislim da je to besmisleno...

Ja slusam metal i rock,oblacim se u crno zato sto volim(ali ne preterano kao oni,da stavljam lanci,katanci i ostale legure) xD
Ne prezirem druge i druzim se sa svima,narodno ne volim da slusam...

Družim se sa tom ekipom, i predrasuda je da se metalci (ili bilo koja druga muzički zatvorena grupa) drže zajedno i ne druže se sa ljudima koji slušaju druge vrste muzike.
Naravno, uvek ima izuzetaka, ali ne može se suditi o svima na jednom uzorku. Stručno rečeno.
Jeste, drugovi su mi dugokosi, čupavi, slušaju Slayer i ostale drekavce, nose crne majice sa slikama istih tih dugokosih, čupavih drekavaca, i da, druže se sa mnom, koja sluša potpuno levu vrstu muzike. I ne samo sa mnom, već sa gomilom drugih ljudi koji nisu ni čuli za grupe kao što su Slayer ili Iron Maiden, da ne pričamo o nekom underground trashu koji je rezervisan samo za zagrižene fanove.

Muzika je meni glavna sporedna stvar u zivotu, a imamo dosta muzicara po profesiji, koji od muzike 'rane svoju familiju, tako da je to normalno za njih, a ja od svog benda necu moci da 'ranim sebe a ne druge tako da to shvatam kao hobi. A ove klasifikacije tipa metalci, pankeri itd. su stvari koje podrzavam do neke odredjene granice, medjutim veliki broj takvih ljudi pretjeruju, puni su predrasuda, tripuju da vrijede necemu, a batalili su skolu, klosare po ulicama, neki od njih se i drogiraju itd.

Ima dosta stvari u zivotu na kojima trebamo da vodimo racuna, a ne da li neko slusa Stoju ili Karleusu...

Back