Музика коју слушам...

OBAVJEŠTENJE!!! OBAVEZNO PROČITATI!!!

Pošto mi se već dosta korisnika žalilo na ovu temu, da je dobra,ali nepregledna i da predugo učitava stranicu, ja bih vas zamolila da od danas stavljate sve YT linkove u spoilere,a da iznad napišete ime izvođača i naziv pjesme.

Svaki pogreshan post mijenjamo.
Kad osoba ne isposhtuje vishe od 2x - brishemo post.
Ako se to desi vishe od 3x - warn!

Okej?

To treba da izgleda ovako

Azra - Gracija

Poslednja izmena:
Editovao sam poslednjih nekoliko postova, ovo ochigledno mora biti ponovljeno

Pošto mi se već dosta korisnika žalilo na ovu temu, da je dobra,ali nepregledna i da predugo učitava stranicu, ja bih vas zamolila da od danas stavljate sve YT linkove u spoilere,a da iznad napišete ime izvođača i naziv pjesme.

Okej?

Azra - Gracija

x na Nadrealistin post. Zasto bi nas 20ak trebali zbog njih 2-3 da kacimo drugacije klipove :dontunderstand: zabole me bas tuki :mrgreen:

za to "zabole me tuki" se zna shta sledi.

I na pdf muzika isto kace normalno klipove iako sigurno ima i njih sa sporom net konekcijom...

e onda idi na PDF "muzika" i kachi klip bez spojlera.

...
opet:

Okej?

Azra - Gracija

Editovao sam poslednjih nekoliko postova, ovo ochigledno mora biti ponovljeno

za to "zabole me tuki" se zna shta sledi.

e onda idi na PDF "muzika" i kachi klip bez spojlera.

...
opet:

Ako je tako onda' ja napuštam ovu temu. Meni je internet konekcija 128kbps i zamislite koliko mi treba da mi učita stranicu, i nisam se žalio, ni nisam imao nameru pošto mi se temo onako mnogo više sviđa. Kao što je Ghetto rekao zbog njih 3,4 svi mi da se mučimo da otvaramo spoilere, u stvari to nikako meni ne smeta nego je bezveze, a još i da dobijemo upozorenje zbog toga... Izvinite ali to je malo ludo.

Back