Muzika 80-tih

• Začetnik teme Začetnik teme hator
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ljudi ljudski, jeste li videli najnoviju top listu premoćnih hitova za ovaj mesec (jul 1983.)

1 Baby Jane - Rod Stewart
2 Wherever I lay my hat (That's my house) - Paul Young
3 I.O.U. - Freeez
4 Moonlight shadow - Mike Oldfield
5 Flashdance/what a feeling - Irene Cara
6 Come live with me - Heaven 17
7 War baby - Tom Robinson
8 Who's that girl - Eurythmics
9 Double Dutch - Malcom McLaren
10 It's over - Funk Masters
11 Dead giveaway - Shalamar
12 I guess that's why they call it the blues - Elton John
13 Every breath you take - Police
14 Rock 'n' roll is king - E.L.O.
15 Take that situation - Nick Heyward
16 Cruel summer - Bananarama
17 Wrapped around your finger - Police
18 The trooper - Iron Maiden
19 China girl - David Bowie
20 When we were young - Bucks Fizz

baš je lepa lista :heart:...najviše mi se svidela stvar od heaven 17 - "come live with me" ...videću da već sledeće nedelje od džeparca kupim LP i prodrmam malo gramofon :)

To sve opet zahvaljujući ovom Internetu, zbog kojeg ljudi mnogo lakše dolaze do muzike koja ih zanima i uopšte im je dostupnija muzika na osnovu koje formiraju ukus.
Bolje da ne pričam kako sam se u početku, pre ere brzog Neta, snalazio za pesme....

To sve opet zahvaljujući ovom Internetu, zbog kojeg ljudi mnogo lakše dolaze do muzike koja ih zanima i uopšte im je dostupnija muzika na osnovu koje formiraju ukus.
Bolje da ne pričam kako sam se u početku, pre ere brzog Neta, snalazio za pesme....

Muke zive
Ranije sam ishao kod jednog choveka na buvljaku i za 250 dindzi mi je rezao po 20 pesama na CD . Da napomenem da uopshte nije mogao sve da nabavi(A pesme sa spiska su one koje sam video na VH1 (Inache tad je VH1 bio kvalitetniji)
(I jedno lepo secanje uz to : Tamo mi je otac kupio Cd Modern Talking-a , (Moj prvi CD))

meni su oko muz 80ih najvise pomogli mama i tata. prvenstveno su i sami 80ih bili u mojim godinama, slusali su je, skupljali ploce...muziku (diskografije) nabavljam i dan danas od drugarichinog brata, a internet mi je najvise pomogao oko spotova i videa, live nastupa

Muke zive
Ranije sam ishao kod jednog choveka na buvljaku i za 250 dindzi mi je rezao po 20 pesama na CD . Da napomenem da uopshte nije mogao sve da nabavi(A pesme sa spiska su one koje sam video na VH1 (Inache tad je VH1 bio kvalitetniji)
(I jedno lepo secanje uz to : Tamo mi je otac kupio Cd Modern Talking-a , (Moj prvi CD))
Ma koji CD...plaćao sam snimanje kaseta k'o država...a kasnije rezanje jednog diska 20 maraka...tvoj prvi CD je :super:
meni su oko muz 80ih najvise pomogli mama i tata. prvenstveno su i sami 80ih bili u mojim godinama, slusali su je, skupljali ploce...muziku (diskografije) nabavljam i dan danas od drugarichinog brata, a internet mi je najvise pomogao oko spotova i videa, live nastupa

Pozdrav za tvoje roditelje :bye:

aaa, to je verovatno ona stara lista...na prvom mestu ce biti Bon Jovi - Living on a prayer, a def leppard na drugom :)
finih je pesmica bilo...uglavnom klasike...ali ja ne bih bon jovia bas na prvo mesto

Eh, blago tebi. .
moji roditelji mi nikad ne bi pomogli oni samo cepaju narodnjake :sad2:
Mada moj otac je ranije bio pravi rocker ali ***. . .
mrzim kad se menjaju tako. . .
ako si ROCKER vec ostani DO KRAJA SVOG FUCKIN ZIVOTA!

ma bas te briga za matorce, rockerko....bitno je ono sto ti slusas!!!!! i ja sam svoje prezirala sto nisu slusali majkla, pa sam batalila tudje ukuse...najbitnije mi je da ostanem verna muzici 80ih, bas kao sto si ti rocku :)

Back