hator
Poznat
- Poruka
- 7.790
oho honije li to uvaženi pokretač najjače teme na forumu
Sve najbolje i najlepše,mnogo smeha,sreće,zdravlja,ljubavi i muzike 80ih !!!
Uživaj...
![]()
![]()
![]()
Hvala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oho honije li to uvaženi pokretač najjače teme na forumu
Sve najbolje i najlepše,mnogo smeha,sreće,zdravlja,ljubavi i muzike 80ih !!!
Uživaj...
![]()
![]()
![]()
Interesantan glas ima...Paul_Youngsuper je lik!
4 Moonlight shadow - Mike Oldfield
5 Flashdance/what a feeling - Irene Cara
![]()
To sve opet zahvaljujući ovom Internetu, zbog kojeg ljudi mnogo lakše dolaze do muzike koja ih zanima i uopšte im je dostupnija muzika na osnovu koje formiraju ukus.
Bolje da ne pričam kako sam se u početku, pre ere brzog Neta, snalazio za pesme....
Ma koji CD...plaćao sam snimanje kaseta k'o država...a kasnije rezanje jednog diska 20 maraka...tvoj prvi CD jeMuke zive
Ranije sam ishao kod jednog choveka na buvljaku i za 250 dindzi mi je rezao po 20 pesama na CD . Da napomenem da uopshte nije mogao sve da nabavi(A pesme sa spiska su one koje sam video na VH1 (Inache tad je VH1 bio kvalitetniji)
(I jedno lepo secanje uz to : Tamo mi je otac kupio Cd Modern Talking-a , (Moj prvi CD))
meni su oko muz 80ih najvise pomogli mama i tata. prvenstveno su i sami 80ih bili u mojim godinama, slusali su je, skupljali ploce...muziku (diskografije) nabavljam i dan danas od drugarichinog brata, a internet mi je najvise pomogao oko spotova i videa, live nastupa
meni su oko muz 80ih najvise pomogli mama i tata. prvenstveno su i sami 80ih bili u mojim godinama, slusali su je, skupljali ploce...muziku (diskografije) nabavljam i dan danas od drugarichinog brata, a internet mi je najvise pomogao oko spotova i videa, live nastupa