omen.1608
Aktivan član
- Poruka
- 1.951
Svi ti pop izvodjaci su pravili muziku s 1-2 hita i to je sve. MTV im je pomogao da preko spotova steknu popularnost, koju u najvecem broju slucajeva nisu zasluzivali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
startovali odlicno ...bonu puko glas..i sada samo prave baladice da dobiju kes
Svi ti pop izvodjaci su pravili muziku s 1-2 hita i to je sve. MTV im je pomogao da preko spotova steknu popularnost, koju u najvecem broju slucajeva nisu zasluzivali.
Nazalost, danas se svasta prodaje. Ima na tone sjajnih muzicara za koje niko nije cuo, ali prokleti mediji forsiraju masu smeca.
A ko je po tebi 'zasluzio' popularnost..?Oni su pravili turneje i prodavali milione albuma..za razliku od danasnjih zvezdica cije izdavacke kuce pucaju samo tako..da ne ulazimo ko je autor pesama od njih.Svi ti pop izvodjaci su pravili muziku s 1-2 hita i to je sve. MTV im je pomogao da preko spotova steknu popularnost, koju u najvecem broju slucajeva nisu zasluzivali.
ops: sad sam se stvarno postidela....Ne znam baš ko je dotična gospodjica koja stoji pored Majkla
...Kim Wildevnkrca -ops: sad sam se stvarno postidela....Ne znam baš ko je dotična gospodjica koja stoji pored Majkla
...

Pa nije sva fora u popularnosti, bitna je muzikaaaaaaa
Jedan hit nekog izvodjača iz 80ih, koji će se slušati još mnogo godina, sigurno više vredi od celog albuma (recimo) Rihanne koja je trenutno popularna.....
I pored svega, popularnost se ni ne zaslužuje...vala, kakvi su debili sve poznati, na prste ne mogu da ih nabrojim...
Dzekpot, ova recenica je tuzna istina danasnje muzicke scene, ali svakako ne treba zaboraviti da sada ima vise i muzicara pa otuda i vise gluposti.
Pre bih rekao "duvača u drombulje" i "ali-baba fantazijera" sa paučinom u lobanji.
Da, i to bas u skoro svim muzickim pravcima
Nekada si znao lepo koliko ima muzičkih pravaca i tačno znaš šta hoćeš da slušaš...a danas su svakim od tih nekadašnjih pravaca dodali i turbo,mega,hip-hop i ko zna još kakve džamija stilove muzike.
Michael Jackson - Man in the mirror / Grammy awards 1988.