Muzicko licemerstvo

Ima i takvih ljudi,
uglavnom imaju preko 60 godina života

obzirom da se i amerikanska današnja muzika pretvorila u studijske obrade nedostataka autora
Predrasude
Pouzdano znam da postoje duplo mlafji ljudi koji slusaju muziku 80-tih npr.

- - - - - - - - - -

Idemo sad jedan prelaz - leto 40 stepeni , gajba od ortakinje x kvadrata sa ful bazenom , nas 30 od cega 20 piccki a od toga njih pola na ekserima , davimo se u alkoholu , koktela kakvih oces , nas 5 idemo na rulet , meni u dzepu 190 hiljada , 20 soma ruka mala serija grmljavina , orfa vraca ruku a mene boli ****** ni ne gledam u rulet , ljubim se sa ribom a u pozadini ide OVA PESMA :

Neverovatno kako moze da vrati coveka u trenutak .. o0o0o0pasan FLESH ! ! !

Vauuuuuu kako je to dubokoumno, bas onako treperi dusa :roll:..zaista me baca u filozofsko razmisljanje o egzistenciji

Ti si bas onako skolski primer zasto se neki gnusaju mejnstrima.

Kao autor,temu sam napravio bez ikakvih predrasuda prema ijednom muzickom zanru.
U stvarnosti,ja sam jedan od onih sto se gnusaju pojave sprsle muzicke scene i to javno kazem.
Srpska muzicka scena je unistena,a sve je pocelo za mladim zacetcima poput Fahrete Jahic,pa na dalje sve do Cece i modernih turbofolkera.
I ako mrzim turbofolk,jednostavno je nemoguce zaobici ga.Tipican primer svadba,jedna pesma prodje deset puta.Nemoguce je da je ne zapamtis koliko god da je mozak iskljucen.
I u sustini tekst pesme je isprazan,govori o nekoj likusi koju je ostavio decku,govori o devojci cije su gacice jos uvek kod decka,govori o gromu koji bi da opet udari.
Daleko od toga da ja sa ponizavanjem turbofolka pousavam da uzdignem zanrove koje ja slusam.I tu ima ispraznih tekstova,i to ne poricem.Ali mi je jednostavno lakse i lepse da ukljucim neki trance,progressive ili bilo koji podzanr EDM-a,nego da slusam srBsku majku kojoj silikoni kipe iz grudnjaka.Dakle svaka pesma zavisi od situacije u kojoj se nalazis,ako si primoran i nadje s se u drustvu onih koji slusaju nesto sto ti ne gotivis,jednostavno se pretvaraj da ti je ok.Nekada sam ulazio sa ljdima u rasprave koje ne vode nikuda sem bespotrebne svadje.
Ono sto uobicajeno slusam zajedno sa EDM:

Back