Muzički ukusi

Ako Dulord ima nedostatak argumenta, ja nemam. Ne nazivam te balvanom niti bilo sta slicno. Kazem ti sta imam bez vredjanja, ali ako ti to ne mozes da shvatis nije moj problem.
O kakvim metalcima govoris, kad mi slusamo rock!? Reci mi, da li ti spadas u irealnu stvar, tesku filozofiju? :mrgreen:

Inace nije da nemam argumente... Normalnom coveku je dovoljno i jednom da objasnis...
Eventualno dva puta...
A ja necu da se objasnjavam sa nekim ko ne moze da razume nesto iz bilo kojih razloga, ili cisto tera kontru i podjebava... Toliko...

Inace nije da nemam argumente... Normalnom coveku je dovoljno i jednom da objasnis...
Eventualno dva puta...
A ja necu da se objasnjavam sa nekim ko ne moze da razume nesto iz bilo kojih razloga, ili cisto tera kontru i podjebava... Toliko...

Nista licno, ali samo sam odgovorila na njegovu nazovi uvredu. Pa zar ne vidis da je on teska filozofija? :mrgreen:

Nijednom nisam rekao da sam metalac, vec roker... Slusam ponesto od metala... Inace Infernus s tobom necu da se objasnjavas jer si cinicni skot koji samo tera kontru :P
I objasnicemo se u stvarnosti... :lol:
pazi možda sam ja cinik al ti sigurno nisi roker dzabe avatar :hvala:
a neznam kako da ti ovde pokažem ono am am am am gomna :D

Poslednja izmena:
Prvomajski_uranak, ti si meni kad sam rekao da je suludno da ti objasnjavam, rekao da je najlakse da u nedostatku dokaza kazes nekome da je balvan... A sto ti onda nazivas mistery "sekom"? :p
da nije bata?
Eventualno dva puta...
gledaj...pre 3-4 godine kada su se pojavili keceri...na stanici sretnem mog retardiranog komsiju terzu...stvarno je retardiran i te fore...al dobar,bezopasan decko...i sada se on nalozio na te kecere i poceo on meni da objasnjava kako to sve funkcionise...ja mu rekao da je to glupost i te standardne varijante zasto je to sve srannje...al ne vredi ,covek vrti svoju pricu...na kraju mi je rekao da im izvlace krv i stavljaju gel,pa zato nema krvi u ringu...rekao mi je da moze jednom,eventualno 2 puta da mi objasni,al da je treci vec previse...tako da sam ja bio primoran da prihvatim tu pricu...naravno,posle 6 meseci me je "ubedio" da on to nije rekao...ono,klasicno menjanje teza...ustvari ta rec znaci nesto drugo,bla bla...izvuceno iz konteksta i sve te klasicne fore kada neko nije u pravu...i ja opet prihvatim...sta cu,neka i njega neko saslusa...
Nista licno, ali samo sam odgovorila na njegovu nazovi uvredu. Pa zar ne vidis da je on teska filozofija? :mrgreen:
ovaj,ovo je izgleda epohalna varijanta...covece,mislio sam da ne postoji post sastancenje...ja sam mislio da je pojavom fejsbuka iskorenjena varijanta forumskog dejtinga...
-ti si super...
-ne,ti si...
-a ne,ne,ne..ti si
-n...
m...
-
-
-...
-ti...
-ne,ti si...
-m...
ovo je za mene nova varijanta u online muvanju...ustvari,ne znam ja ni stare...
u offline svetu bi vec ovim tempom stigli da jedete baklavu i pijete bozu...

ovaj,ovo je izgleda epohalna varijanta...covece,mislio sam da ne postoji post sastancenje...ja sam mislio da je pojavom fejsbuka iskorenjena varijanta forumskog dejtinga...
-ti si super...
-ne,ti si...
-a ne,ne,ne..ti si
-n...
m...
-
-
-...
-ti...
-ne,ti si...
-m...
ovo je za mene nova varijanta u online muvanju...ustvari,ne znam ja ni stare...
u offline svetu bi vec ovim tempom stigli da jedete baklavu i pijete bozu...
Lupas gluposti, pa se ne sastavljas. A sto se tice fb, ne gotivim ga.
Ali znas sta, ti si super, ali stvarno. Ali bas si mi gotivan i svidja mi se kako pises, i sve vezano za tebe. Jel hoces da se smuvamo ovako preko neta? :mrgreen: :roll:
Razmisli malo sta pises, mnogo se prosipas, treba da se sastavis posle toga. :roll:

Lupas gluposti, pa se ne sastavljas. A sto se tice fb, ne gotivim ga.
Ali znas sta, ti si super, ali stvarno. Ali bas si mi gotivan i svidja mi se kako pises, i sve vezano za tebe. Jel hoces da se smuvamo ovako preko neta? :mrgreen: :roll:
Razmisli malo sta pises, mnogo se prosipas, treba da se sastavis posle toga. :roll:

e,pomazes mi da spoznam nove moderne slengove...prosipas se,pa se sastavljas...ovo mora da sada svi koriste i verujem da je urnebesno duhovito...moracu da pocnem da koristim taj izraz...a taman mi burazer ima 9 godina...ima da presahne od smeha na ovu dobru foru...
hvala...ja se preko neta muvam samo sa red tubom...

e,pomazes mi da spoznam nove moderne slengove...prosipas se,pa se sastavljas...ovo mora da sada svi koriste i verujem da je urnebesno duhovito...moracu da pocnem da koristim taj izraz...a taman mi burazer ima 9 godina...ima da presahne od smeha na ovu dobru foru...
hvala...ja se preko neta muvam samo sa red tubom...

Da ne poverujes koliko je urnebesno duhovito. Preporucujem ti da pocnes da koristis.

Back