Muzički kviz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa, ovaj, nije smesno, covek je zaista patio od epilepsije.

U svakom slucaju, skrenuli smo sa teme. Cekamo odgovor. Mrzi me da trazim po internetu, ali sam bas mislila da je to zbog njegoviog ponasanja na sceni. :S

hahahahahahahahahahahah :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:Patio je od epilepsije STA TI LUPAS GLUPOSTI!?on uopste nije patio od epilepsije hahahahahahahahahahahahah,on se tako namerno ponasa hahahahahha:hahaha::hahaha::hahaha:

Prvo, nemoj ti meni da pricas da "lupam gluposti". Pogledaj prvo svoje postove.

Drugo, ja sam procitala da je imao epilepsiju, i da se, zbog njegovog ponasanja na sceni, cesto mislilo da ima napad. Hoces li link?! :@@@@

Koji je tvoj problem?!
Da, zanimljivo je kada se ponasa i krece onako na sceni.
Kada dobije napad to nije smesno. I da patio je od epilepsije, to nisu nikakve budalastine.
Svasta...

"for entertainment they watch his body twist..." :(

Koji je tvoj problem?!
Da, zanimljivo je kada se ponasa i krece onako na sceni.
Kada dobije napad to nije smesno. I da patio je od epilepsije, to nisu nikakve budalastine.
Svasta...

"for entertainment they watch his body twist..." :(

Hvala. ;)

Behind his eyes, he says: "I still exist."

Pa ja imam njihovu knjigu i pise cela biografija Angusa,i nugde ne pise da je imao napad,ja ovo prvi put čujem...:rtfm:

Pa, evo, sad ces cuti drugi put - Ian je imao epilepsiju.

I nemoj vise da mi pricas da govorim gluposti. :thumbdown:

Dobro, ljudi, gde je pitanje? :eek:

Jos uvek nemamo tacan odgovor na ovo. ;)

hahahahah ma ne,nego sto se tako ponasa na sceni kao da ima epilepticne napade,ono mahanje glavom i to energicno ponasanje....:)

Pa ja imam njihovu knjigu i pise cela biografija Angusa,i nugde ne pise da je imao napad,ja ovo prvi put čujem...:rtfm:
Pričamo o Ianu Curtisu, frontmenu grupe Joy Division
A ti prvo pročitaj post pre nego što postaneš histeričan.
Ja baš volem kako Ian igra na sceni:D

Poslednja izmena:
Pitanje:
Posle raspada Bitlsa kada su se prvi i poslednji put Paul McCartney i John Lennon sreli u studiju i snimili nesto zajedno?
Da pomognem malo, nista od toga nije izdato niti su uspeli da zavrse neku pesmu radi se o jam session!

Evo odgovora:

Upitanju je 28 mart 1974, Burbank Studios, Los Angeles, USA

John Lennon je tada radio na albumu Harry Nilsson-a "Pussy Cats" a Paul McCartney se iznenada pojavio i došao u studio sa svojom ženom Lindom!
U studiju su još bili i Stevie Wonder,Harry Nilsson,Jesse Ed Davis i Bobby Keys.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back