Muzički izvođači iz 80-tih koji su još uvek aktivni

Sensei

Master
Moderator
Poruka
93.262
Da ogledamo neke značajnije muzičke izvođače iz 80-tih koji su još uvek aktivni

The B-52s

BB19oamk.jpg

Iako novotalasni, pop rokeri nisu izdali studijski album više od jedne decenije, B-52 (koji više ne koriste apostrof) ostali su vidljivi. Videti bend koji je komercijalno izbio sa „Cosmic Thing“ iz 1989. godine još uvek je prilično iskustvo i bend je još uvek na putu 2019. Iako su možda u godinama, Kate Pierson, Fred Schneider i Co. su animirani kao i uvek.

Bon Jovi​

BB19ovGz.jpg

Kraljevi 1980-ih, metal / pop rok scena koja se prelila i u 1990-te, Jon Bon Jovi and Co. i dalje su velika atrakcija kada su na turneji. Iako gitarista Richie Sambora već neko vreme nije deo benda, Bon Jovi je prodao više od 100 miliona ploča na međunarodnoj sceni, izdao album 2016. godine i primljen u Rock & Roll Hall of Fame 2018. godine.

The Cure​

BB19otpJ.jpg

Robert Smith i njegovi momci postoje od kasnih 1970-ih, a ovi britanski goth-alternative rokeri bili su najbolji u 80-ima sa albumima poput The Head on the Door (1985), Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me (1987 ) i Dezintegracija (1989). kako bilo, Rock and Roll Hall of Famers su i dalje prilično privlačni. Poslednjih godina bli su naslovni bend za Lollapalooza i bio je jedan od glavnih nastupa na muzičkom festivalu Austin Citi Limits 2019.

Gledajući heroje moje mladosti osećam se kao kad sam prvi put otišao na fejsbuk, ukucao imena mojih bivših ljubavi iz srednje škole a onda su mi na ekranu iskočile neke matore. Skroz sam se potresao.

Od mene čiča Bili Ajdol. Žao mi je što nisam bio na njegovom koncertu 2006 u Novom Sadu. Čuo sam da je to bio i najbolji koncert ikad na Exitu

Def Leppard​

BB19otpL.jpg

Iako pevač Joe Elliott više ne može da postigne visoke note kao nekada, Def Leppard i dalje privlači prepunu kuću kada putuje kao headlineri - čak i na stadionima, poput Vriglei Field-a u 2018. Decenijama je bend prevazilazio nedaće na nekoliko frontova i nastavljao dalje, izbacili su novu muziku i našli mesto u Rock & Roll Kući slavnih. Međutim, hitovi sa Piromanije iz 1983. i komercijalni pop-rock smash follov-up Histeria (1987) su ono što fanovi žele da čuju uživo.

Back