muzena i hipermarket

sta

• odmah bi trebalo da zatrazi razvod

glasova: 0 0,0%
  • treba da pozove policiju zbog zlostavljanja

glasova: 0 0,0%

• Ukupno glasova
    30
  • Anketa je zatvorena .

banegad

Domaćin
Poruka
4.564
evo ovakva je situacija
odrzava se svetsko prvenstvo u macevanje u dalekom japanu
zbog vremenske razlike kod nas su prenosi uglavnom rano ujutru
negde oko 8h
i muskarac naravno sa nestrpljenjem ocekuje pocetak dvoboja kad mu u sobu ulazi zena i kaze ej otvorio se novi hipermarker ocu da idemo tamo odma sada odma
kako bi muskarac valjalo odreagovati
sad ce anketa

ja sam napisala da krene po komandi ali kad razmislim ma sta ce mi on u sopingu???da gubimo vreme zaustavljajuci se ispred glupih radnji sa igricama ili muskom garderobom? ili deo sa autodelovima...
najbolje sama ili sa slicnom drugaricom,a on neka gleda harikiri:lol:

Machevanje je bilo presudno..ne interesuje me uopshte.I onaqo ja najcheshtje idem u nabavqu(mogu najvishe da ponesem,qo vo) i vremenom sam nauchio da sazivim sa muqom.Sad znam gde i shta i bilo koje doba dana i noci a i poseban je izazov naci neshto shto nema svuda..ko lov.
Naravno samobistvo je ici sa zenom u bilo koju vrstu qupovine jer to produzi trajanje iste bar 10 puta,najbolje je ici sam..nishta,poneseh dzepni "Rat i mir" i zvizdish opushteno...

2qd8j8g.gif

anketa kazhe 4.... ja ih ne volim vishe..... stalno mi plashe qche... i su sve neke crne zlobne..... krajnje agresivnog ponashanja..... kao da leshnik nisu videle......
e jedu mi se cimet-jabuke.... mada generalno ne volim jabuke.....

ustvari ti si mem sahib.... sahib je izraz poshtovanja..... hm.... tipa poshtovana jagoda... al... nije rech poshtovana samo oznachava poshtovanje..... mozhda kao gospoja il neshto....
mem sahib za tebe jer si zhensko....
recimo da se udash i zhivish s muzhem i poslugom ti bi bila mem sahib.... posluga bi te oslovljavala tako.... ja da te zovem tel pitala bih za mem sahib ne za jagodu.... recimo da mozhe u tom kontextu da se prevodi i kao gazdarica.... a ne chita se sahib, chita se sab iliti mem sab..
mem sahib, jagoda! :D

Back