Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Ne toliko izrod, vise si seljacina, kao kada ne operes zube.
ja sam gledala neku emisiju gde su se malde devojke zgrozavale kad cuju tako nesto...msm sta reci..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne toliko izrod, vise si seljacina, kao kada ne operes zube.
Kakva deformacija, povračaču
Ovo kao kada muškarac obuče sako 2 broja veći
Sta je ovo neki starac od 100 godina..?
To mora da bude onako kako si ga opisala na nekoj temi..Veliki i Tvrd i da izgleda kao pravi ,,a ne zguzvan..
ma dacu im moj,samo da ga kopiraju i nema problema.![]()
e jbg..mislis da cu snosim neku prijavu od muske populacije zbog toga?Ne znam zašto tome pridaješ religijski ili nacionalni oblik, sigurno bi bilo teže dezinfikovati spravicu sa viškom veštačke kožure.
I čoveče, nisi svestan da si povredio prava muževa ovom temom, ako misliš da ih žene tretiraju kao penise.
ja sam gledala neku emisiju gde su se malde devojke zgrozavale kad cuju tako nesto...msm sta reci..
Na sve misilm..
al me sad muci ta kozica,cak razmisljam i ozbiljnom biznisu da budem prvi koji je to konstruisao..ne zezam se.
sutra zovem fabrike gume plastika da pitam koliko kosta da se izradi kalup al da ima kozicu..raznih dimenzija.
Koja je to cast za mene kad gledam cifre prodaje i onda kazem u sebi..Sada one uzivaju vibrom sto sam ja izmislio...
![]()
Vibrator je penis u erekciji ... a tad su svi celavi, bili obrezani ili ne![]()
Pa dobro, takva kultura.
Kao kada se negde zgrozavaju kada skidas cipele kada dolazis u goste.
e jesi primetila kako ga Zabce brzo iskopa a..Kakva deformacija, povračaču
Ovo kao kada muškarac obuče sako 2 broja veći
e jbg..mislis da cu snosim neku prijavu od muske populacije zbog toga?
Sto se tice dezinfekscije izmislicu ja i ulozak za ciscenje i odrzavanje..![]()
Znao sam o cemu se radi,,
Pitam kako izgleda,jel ti lepo s,njim ili je lepse da sa pravim muskim ..Kaze ogroooman,posluzi za ne daj boze al od mesa je uvek bolji.
Udjem na sajt seksi shoopa i pocinjem da gledam i gledam..i gledam.
Vibratora,duplih vibratora,neke staklene stvarcice..vestackih ebaca koliko oces svih tipova i velicina..ali nesto me je zbunilo.
Zasto su svi obrezani,zasto nijedan nije nase veroispovesti?
I dalje za dobro zenske populacije ta kozica moze jos vise da je nadrazi kad se presavija unazad,mislim kad on ide unapred.
Kako to da proizvodjaci a ima ih puno pa i Kinezi uvek izmisle nesto novo a niko da se seti da mu nadogradi i kozicu..?
Mozda ovo posluzi nekom da to izmisli i obogati se kao ovaj sto je izmislio facebook..
samo mu ubaci kozicu ispod glavice i eto love hahah..
e jesi primetila kako ga Zabce brzo iskopa a..
![]()
Izgleda da bi trebalo da se ponovimTo jeste,,ali ocekuj nove modele na trzistu,ja se nadam za Novu godinu i To sa Kozicom.
Sta mislis kao korisnik starih modela,dali bi ti bili efikasniji?![]()
e jbg..mislis da cu snosim neku prijavu od muske populacije zbog toga?
Sto se tice dezinfekscije izmislicu ja i ulozak za ciscenje i odrzavanje..![]()
mislim da seksi sopovi u ove sitne sate nikada nisu poseceniji bili..Hbg gde ćeš s njom da se kačiš, laka je na obaraču![]()
Izgleda da bi trebalo da se ponovim
![]()
Ocu,samo kazi koja svera te zanima..cela poenta tvoje teme jeste da se ista svedena to kako bi ti bio idealan model i da mi pricamo o milojku..
ajde otvori neku finu temu apsoluto lisenu icega vezanog za sex...
Da, ima neki Realni Kong dildo, koji poseduje dlake. Ali po mom ukusu nedovoljno njihČudi me da ne pravi peticiju kako bi se implantirale prirodne dlake.![]()
Ocu,samo kazi koja svera te zanima..
paranormalna ili love?![]()
Fala na info, sigurno će nam svima sa teme koristiti, edukacije nikad na odmet.Da, ima neki Realni Kong dildo, koji poseduje dlake. Ali po mom ukusu nedovoljno njih
O samoubistvu..jok ,kako cu posle da vas zezam ovde
Malo se razocarao,ima i sa kozicom,i sa dlakama..propade moja nada za sopstveni biznis po koji zna put.....
Molim uvazene moderatorke ako zele da slobodno zakljucaju temu..![]()