Muz u ormaru

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam zašto tome pridaješ religijski ili nacionalni oblik, sigurno bi bilo teže dezinfikovati spravicu sa viškom veštačke kožure.
I čoveče, nisi svestan da si povredio prava muževa ovom temom, ako misliš da ih žene tretiraju kao penise.
e jbg..mislis da cu snosim neku prijavu od muske populacije zbog toga?:mrgreen:
Sto se tice dezinfekscije izmislicu ja i ulozak za ciscenje i odrzavanje..:lol:

Na sve misilm..:per:
al me sad muci ta kozica,cak razmisljam i ozbiljnom biznisu da budem prvi koji je to konstruisao..ne zezam se.
sutra zovem fabrike gume plastika da pitam koliko kosta da se izradi kalup al da ima kozicu..raznih dimenzija.:)
Koja je to cast za mene kad gledam cifre prodaje i onda kazem u sebi..Sada one uzivaju vibrom sto sam ja izmislio...:hvala:
:hahaha:

isuse boze...i jos da ga modeliraju po tvojoj dici i ponosu:pop: daj da ocistim ovaj foruma od bluda i srama pu pu pu:pop::pop::lol:

Znao sam o cemu se radi,,
Pitam kako izgleda,jel ti lepo s,njim ili je lepse da sa pravim muskim ..Kaze ogroooman,posluzi za ne daj boze al od mesa je uvek bolji. :lol:
Udjem na sajt seksi shoopa i pocinjem da gledam i gledam..i gledam.
Vibratora,duplih vibratora,neke staklene stvarcice..vestackih ebaca koliko oces svih tipova i velicina..ali nesto me je zbunilo.
Zasto su svi obrezani,zasto nijedan nije nase veroispovesti?
I dalje za dobro zenske populacije ta kozica moze jos vise da je nadrazi kad se presavija unazad,mislim kad on ide unapred.;)

Kako to da proizvodjaci a ima ih puno pa i Kinezi uvek izmisle nesto novo a niko da se seti da mu nadogradi i kozicu..?

Mozda ovo posluzi nekom da to izmisli i obogati se kao ovaj sto je izmislio facebook..
samo mu ubaci kozicu ispod glavice i eto love hahah..

jeote zivot kakav je tvoj RL kad nedeljom u ovo doba ti vodis kurcevu polemiku
hahaha ****** zivot
ja sam bre kraljinaaaaaa bre

To jeste,,:lol:ali ocekuj nove modele na trzistu,ja se nadam za Novu godinu i To sa Kozicom.;)
Sta mislis kao korisnik starih modela,dali bi ti bili efikasniji?:think:
Izgleda da bi trebalo da se ponovim

Realistican_neob_4ee3a3d3c234d.jpg

O samoubistvu..jok ,kako cu posle da vas zezam ovde:malav:

Malo se razocarao,ima i sa kozicom,i sa dlakama..propade moja nada za sopstveni biznis po koji zna put.....:roll:

Molim uvazene moderatorke ako zele da slobodno zakljucaju temu..:confused:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back