Muz u ormaru

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Hero

Buduća legenda
Poruka
35.018
Znao sam o cemu se radi,,
Pitam kako izgleda,jel ti lepo s,njim ili je lepse da sa pravim muskim ..Kaze ogroooman,posluzi za ne daj boze al od mesa je uvek bolji. :lol:
Udjem na sajt seksi shoopa i pocinjem da gledam i gledam..i gledam.
Vibratora,duplih vibratora,neke staklene stvarcice..vestackih ebaca koliko oces svih tipova i velicina..ali nesto me je zbunilo.
Zasto su svi obrezani,zasto nijedan nije nase veroispovesti?
I dalje za dobro zenske populacije ta kozica moze jos vise da je nadrazi kad se presavija unazad,mislim kad on ide unapred.;)

Kako to da proizvodjaci a ima ih puno pa i Kinezi uvek izmisle nesto novo a niko da se seti da mu nadogradi i kozicu..?

Mozda ovo posluzi nekom da to izmisli i obogati se kao ovaj sto je izmislio facebook..
samo mu ubaci kozicu ispod glavice i eto love hahah..

Poslednja izmena:
Tvoja sfera interesovanja su tuđi muževi, makar oni bili i vibratori. Aman...:rotf:
Na sve misilm..:per:
al me sad muci ta kozica,cak razmisljam i ozbiljnom biznisu da budem prvi koji je to konstruisao..ne zezam se.
sutra zovem fabrike gume plastika da pitam koliko kosta da se izradi kalup al da ima kozicu..raznih dimenzija.:)
Koja je to cast za mene kad gledam cifre prodaje i onda kazem u sebi..Sada one uzivaju vibrom sto sam ja izmislio...:hvala:
:hahaha:

Na sve misilm..:per:
al me sad muci ta kozica,cak razmisljam i ozbiljnom biznisu da budem prvi koji je to konstruisao..ne zezam se.
sutra zovem fabrike gume plastika da pitam koliko kosta da se izradi kalup al da ima kozicu..raznih dimenzija.:)
Koja je to cast za mene kad gledam cifre prodaje i onda kazem u sebi..Sada one uzivaju vibrom sto sam ja izmislio...:hvala:
:hahaha:

Ne znam zašto tome pridaješ religijski ili nacionalni oblik, sigurno bi bilo teže dezinfikovati spravicu sa viškom veštačke kožure.
I čoveče, nisi svestan da si povredio prava muževa ovom temom, ako misliš da ih žene tretiraju kao penise.

I ja mislim da je preterao ovaj put :())

ja mislim da je tema vezana za obrezivanje dobra da se disutuje sa medicinskog i kulturoloskog aspekta,te bi je pre stavila na pdf zdravlje ili neki dr...
a u njegovom konceptu nece bas dostici vrhunac,iako postavljac dostize isti mastajuci o upotrebi svih modela:lol:
u sv sl daje nam svoj maksimum nemojte da ga kudite kad napreduje:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back