- Poruka
- 50.838
Kako je to sve slatko 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije od zečeva → Smederevca, nego od Smederevca → zečeva.Meni samo nije jasno kako su od zeceva sada dosli do smederevca. Ali vidim da je dajana snalazljiva.
Tako se pričaA zečevi brzo svrše je l da?
Pozdrav svim dobrim ljudima
Nadam se da me se secate i da ste se u ovim teskim vremenima molili za mog muza i njegovo blagostanje, jer moje blagostanje dolazi posredno kroz njegovo.
Dobila sam mnogo pisama od nasih tradicionalnih fanova (ukupno: 2, slovima: 2) koji nas podrzavaju da nastavimo da budemo ovo sto jesmo, svetlo tradicionalizma i konzervatizma u tami globalne i globalisticke kvazi ravnopravnosti polova.
Ova nesrecna situacija koja nas je zadesila sa novim koronavirusom je upravo kazna za to, kazna svoje vrste za nenormalno stanje pandemijskih razmera u kome muzevi postaju pokorni zenama, a zene ljudi.
Nakon muzevljevog povratka sa H*******a (ako se ne secate, tog mog pisma se mozete podsetiti ovde: https://forum.krstarica.com/threads/muz-i-satenske-roze-gace.901373/) trazili smo sve nacine da izlecimo nas odnos, kako bi moj muz ponovo postao onaj stari, glava kuce i drzac bica.
Bozijim providjenjem sam se setila da su nam porodicni prijatelji za 17 godisnjicu braka poklonili vaucer za posetu farmi zeceva. Idealna prilika da pokazem muzu sta zelim, pomislih bez oklevanja. Spakovali smo kofere, roze gace i moje i njegove, i uputili se ka farmi zeceva.
Medjutim, ubrzo po nasem dolasku je proglasen karantin zbog koga smo do kraja njegovog ukidanja ostali zarobljeni na farmi.
To svakako zvuci kao horor scenario jer svi znaju da zecevi mnogo idu u wc, ali situacija zapravo nije mogla biti bolja, jer smo muz i ja svakog dana imali priliku da posmatramo zeciji seks i da iz njega naucimo mnogo toga. Moj muz sada konacno zna koja je njegova uloga, kao sto sam ja oduvek znala koja je moja, jer zecevi postuju hiijerarhiju i seksaju se tako da uspostave dominaciju.
Pozdrav svima i zeljno iscekujem vase reci ushicenja i podrske.
PS. Ako slucajno u gradu sretnete kola sa nalepnicom u vidu zeceva u seksualnom zanosu, svirnite, to su Prljava Dajana i njen muz.
![]()
Što si mene citirao, nisam ja Dajanin muž.
Dokažinisam ja Dajanin muž.