Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.134
tamo gde postoji glava kuće , ne postoji sloga i mir u braku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To jest, uglavnom ih tome uči vaspitanje!Čast izuzecima.Kad je muškarac pravo muško i treba da vodi porodicu, ne u smislu da niko bez njegovog odobrenja ne smije ništa nego da u dogovoru sa ostalim članovima svoje porodice brine za istu. Pošto je veliki broj onih koji misle da je od njih dovoljno da odu na posao, vrate se i drndaju daljinski naravno da žene na sebe preuzimaju sve više i više obaveze i da tako to 'glava' prelazi na njih. Nisu tu žene ništa krive nego muškarci koji smatraju da ih anatomska razlika čini posebnim.
A zar mora biti haljina, i to još od stotinjak evrića?Da,da...i uflekas haljinu od stotinu eura,a pri tom ti i pukne vjestacki nokat.![]()
To stalno moja zena ponavlja, pa se ja trudim da budem vratmuž je glava porodice , a žena je vrat , gde se okreće vrat tamo ide i glava , tako da
Pitali me koleginice u firmu jel pomazem zeni u kuvanju, pranju, usisavanju.............a ja kazem da ne pomazem. One se cude i kazu da nisam bas moderan.“Mislim da je u osnovi svih bračnih razmirica upravo taj isforsirani sukob nadležnosti, ta potreba nekih žena da, bez ikakvog istinskog razloga,
preuzimaju na sebe prerogative koji pripadaju muškarcima. Zašto, čemu, pa uloge su odavno podeljene! Svako nek igra svoju i – mir u kući.”
Ovo je izjavila Mira Adanja –Polak u jednom intervu
Šta mislite o ovom stavu? Da li je patrijahalan i tradicionalan ili ne ?
pazi da se ne ushineshTo stalno moja zena ponavlja, pa se ja trudim da budem vrat![]()
Ne moraju...ali kako bez toga da budes "in"?A zar mora biti haljina, i to još od stotinjak evrića?
I moraju li biti veštački nokti?![]()
Ma da, sad žene moraju biti ko barbike, plastične da bi bile "in"... Veštački nokti, kosa, obrve, jagodice, trepavice, usne ko mini kobasice, cice i guzovi...ako šta izostavi, izvin'te, i onda na to sve krpice od par stotinjaka evrića i obavezno neki "balvan" koji će da omogući svo potrebno servisiranje...Ne moraju...ali kako bez toga da budes "in"?![]()