Muvkanje u 30-tim?

Smorisha

Buduća legenda
VIP
Poruka
41.996
Uvek je bilo pravilo da svi negde u periodu od 25+, a narocito u periodu od 30+ traze nesto ozbiljno.

Fine i ozbiljne devojke su cesto umele da kazu "ma samo da je dobar i ozbiljan covek, a i da ima neka normalna primanja i to je to, a izgled uopste nije bitan."

Medjutim, u zadnje vreme sve vise mi se cini da su za populaciju od 30+ vaznije neke stvari koje pre nisu bile toliko vazne kao na primer sex.

Kada kazes da si solo i da nemas nameru da se muvkas u skorije vreme cekajuci da ti se neko bas, bas svidi pojedini ljudi ce reagovati kao da rekao nevidjenu glupost i to mi se nije jednom desilo.

A meni se cini da je to zbog toga sto sexom kompenzuju nemogucnost nalazenja kvalitetnog odnosa, jer imaju prevelike zahteve, ali se opet zadovoljavaju necim nizim, pa mu opet sex dodje kao neka uteha...

Sex ispade najvaznija stvar ljudima u 30+, dok bi valjda njime trebali da budu optereceni samo tinejdzeri, ali avaj, nije tako izgleda. Vremena se menjaju.;)

Moze se ponekad cuti i da devojke kazu:"Moje drugarice su u nekim vezama od po 10 godina sa tipovima koji nece da ih zene. Bas bih volela da raskinu zato sto nema nadgradnje odnosa.".

Meni sve to izgleda kao nova vrsta klosarskih odnosa i drustva tipicnih za liberalnu kulturu danasnjice, cak i kada su doticni ljudi prefinjeni i iz dobrih porodica zavrse debelo u nekom poroku?:cool:

Biti porocan je danas normalno, sve uz F dijagnoze izgleda, a lake droge koje potpuno unistavaju pamet i tome doprinose se legalizuju...

Ali nista to nije bitno kad su tu dobre sise i solidna pusha, malo li je.:lol: (sala :plez:)

Liberalizam zlo ili ne?;)

Vasa iskustva i misljenja?:)

Poslednja izmena:
Ko bre kaze da ranije nije bio vazan seks?bio je vazan koliko i sada.i te sto im nije vazan kod izbora muza,nego im je vazno da je dobar i da ima lovu su jako lepo prosle u zivotu. :( zamisli ebes se narednih 50 godina sa nekim ko te ne uzbudjuje.ili zivite ko brat i sestra....

Sex je različito važan različitim ljudima i to je potpuno normalno. Ovako postavljeno ispada da je seksualnost nešto loše, a nije. Skroz je u redu ne biti sa bilo kim, bez obziran na uzrast i pol, kriterijumi i postoje sa razlogom.
Jedina stvar koja se meni čini, jeste da bi svi nešto ozbiljno, samo se ovako femkaju kako su cool i nedodirljivi i imaju tako neke filmosko/fejsbukovkse živote za padanje u nesvest pa im veza ne pada na pamet.
A istina je, da od svega, samo bliskost ne može da se kupi. To ili imate ili nemate vas dvoje. OK je i da nije to svima prioritet i baš zato svako svoje, kako god to izgledalo sa strane ;)

Ko bre kaze da ranije nije bio vazan seks?bio je vazan koliko i sada.i te sto im nije vazan kod izbora muza,nego im je vazno da je dobar i da ima lovu su jako lepo prosle u zivotu. :( zamisli ebes se narednih 50 godina sa nekim ko te ne uzbudjuje.ili zivite ko brat i sestra....

Nisu ni sve zene lepotice Smokvo. Od takvih sam to i cuo.

Samo postavis svoje kriterijume i furaj svoje......Gledanje.
A jeste licemjerstvo je danas vrh vrhova.....Mislim sve zavisi sta ti zelis.I sa kim.
Jeste danas je mnogo gora situacija nego recimo prije 15 godina.Sve je normalno,samo je nenormalno biti normalan.....

• Podržavam
Reactions: dlb
A sta ti imas protiv dobrog seksa :lol:
Boze pa naravno da je bitan, jednak je deo veze kao i ljubav
Meni je logicnije da je bitniji sad nego klincima, sta klinci znaju majke ti, u zrelijim god mnogo vise mozes da uzivas u seksu nego ko klinac

I sta je uopste tema,sta ti sad nije po volji pa gundjas :aha:
Dokle cemo da citamo tvoje manifeste kako tesis sebe da neces vezu super ti je ko samcu,u redu je, nemoj vise ubedjivati sebe, culi smo, ajmo dalje

@Metla

Ja sam na forumu napisao da sam solo, a napisao sam i da sam impotentan.:cool:
Pa moram nekako da se utesim Metlo.:ljutko:

Ovaj post me inspirisao kao i ono moje prepucavanje sa Cveckicom.
Zar t u 30-tima misle o tim tipovima odnosa samo seks?Hm to je onda veliki problem.:D Zar samo o seksu ne razmisljaju napaljeni tinejdzeri?

A izgleda da ova tema ne prija forumerima.:(

Poslednja izmena:
Danas blista pdf od genijalnosti :lol:
Prvo posle razvoda smo naucili zivota nema, sad posle tridesete nema da biras, jos ako tako matora, jednom nogom u grobu takoreci, volis seks zao mi je treba samo da ga se secas
Zeljno iscekujem dal ce do kraj dana jos neka genijalnost da nikne na pdfu
Moja vrhunska genijalnost.:smeker:

Impotencija je resenje svih zivotnih problema - Urosiuss 2016 n.e.

Pa važan je seks. Ali nije dovoljan. Bez njega je lep odnos prijateljsvo. Intimnost je nešto što mi je važnije sada nego pre 10 god. Pre sam više istraživala, seks mi je bio zabava. Sada više uživam u njemu. I u partneru i u sebi. Kada istražuješ , manje je bitno sa kim. Kada uživaš jaaako je bitno sa kim. Ne možeš uživati sa svakim. I u svakom. Važno je da njegov užitak tebi pričinjava užitak. Znači, važno je da ti je stalo, do bića, osobe :heart: A to je mnogo više od seksa.

Pa važan je seks. Ali nije dovoljan. Bez njega je lep odnos prijateljsvo. Intimnost je nešto što mi je važnije sada nego pre 10 god. Pre sam više istraživala, seks mi je bio zabava. Sada više uživam u njemu. I u partneru i u sebi. Kada istražuješ , manje je bitno sa kim. Kada uživaš jaaako je bitno sa kim. Ne možeš uživati sa svakim. I u svakom. Važno je da njegov užitak tebi pričinjava užitak. Znači, važno je da ti je stalo, do bića, osobe :heart: A to je mnogo više od seksa.

E ovo je lepo, slazem se.:ok:

Back