Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nešto što sam primetio da fali svim sajtovima ovog tipa (domaćim) je nedostatak dobro i detaljno odrađenih tagova. Tu mislim na reditelje i glumce. Još ako bi se to uključilo u search kao auto sugest, to bi bio pun pogodak.
I nemoj preterati sa reklamama ,one pop up što iskaču .Pa ***** film gdje god klikneš ono iskaču reklame ,ma nemo'š ga pustit da krene da **** rak raka
I nemoj preterati sa reklamama ,one pop up što iskaču .Pa ***** film gdje god klikneš ono iskaču reklame ,ma nemo'š ga pustit da krene da **** rak raka
Znas sta bi bilo dobro da na Log in i Sign up uradis dugme (u Photoshopu) i to postavis a ne ovako, nekako mi je prazno sto isto vazi i za pocetnu tabelu bilo bi nekako atraktivnije da pri prelasku preko filmova poyadina menja boju.
Znas sta bi bilo dobro da na Log in i Sign up uradis dugme (u Photoshopu) i to postavis a ne ovako, nekako mi je prazno sto isto vazi i za pocetnu tabelu bilo bi nekako atraktivnije da pri prelasku preko filmova poyadina menja boju.