Muvator, zenskarosh

Imam jednog poznanika/drugara koji je u stanju da za jedno vece pridje cak 30 devojaka u klubu.
Cak je razvio i sistem da kad izadje sa drugovima pridje 2-3 na nekom fensi mestu i napusti drugare u 02 posle ponoci i ode u neki zamraceniji klub gde pridje i po 10 ili cak 20 devojaka za veche.

Redovno ima po par devojaka, znachi nije neuspeshan i vodi se logikom da na 10-15 prilazaka uspe kod jedne.
Neki mu se smeju, ali on na neki nachin uspeva u tome shto zeli.

Shta mislite o svemu tome?

kolegha, hvala za onaj info.
nego jel si pecao nekad?
ono dubinski, kad zabacis, sacekash da mamac potone i stavis zvonce pa chekas. ribe... da se ufate.
i kad upecas dobru mrenu, stasalu za tvoju udicu da je nabode i dovuche je na suvo - jel si nekad razmisljao o tome kolko ribetina je proslo pored tvog mamca a da se nije ni obaziralo?
mutne vode kolega, mutne. ne znaju sta hoce, dal leba kuruza il sve ta izmeshana brasna sa zdenka sirom.

a postoji i druga metoda, shok terapija, bomba u moravu pa ribe izlicu na povrsinu.
o tome drugi put

Ako njemu treba da priđe po tries puta na veče da bi navatao jednu il par njih teško da je muvator i ženskaroš, sem ako nisi neko ko ne sme da priđe makar jednoj pa mu zavidi na 'uspesima'. To ti ko fudbal: mož Venger lupat kako je Žiru dobar centarfor, i Murinjo se uzdat u Toresa, ako zabiju na svakoj šestoj utakmici posle desetina propuštenih šansi za posmatrače oni su panjine.

Imam jednog poznanika/drugara koji je u stanju da za jedno vece pridje cak 30 devojaka u klubu.
Cak je razvio i sistem da kad izadje sa drugovima pridje 2-3 na nekom fensi mestu i napusti drugare u 02 posle ponoci i ode u neki zamraceniji klub gde pridje i po 10 ili cak 20 devojaka za veche.

Redovno ima po par devojaka, znachi nije neuspeshan i vodi se logikom da na 10-15 prilazaka uspe kod jedne.

Nista brate , msm da mu je mali prosek u stvari .
Psihologija kaze da bi trebao makar kod 3 od 10 :lol:
Ozb

Muvator podrazumeva laganje, meni makar, ne vidim kako bi mogao biti zhenskarosh ako bi bio iskren, a verujem da je iskrenost kljuchni atribut dobrog choveka. Nemam lepo mishljenje o ljudima koji manipulishu drugima za bilo koji ishod, bio materijalan ili...kopulativan? Ali kapiram da je veliko zadovoljstvo pojednima da znaju da su opshtili sa velikim brojem zhenki, to je neshto iskonsko verovatno.

Muvator podrazumeva laganje, meni makar, ne vidim kako bi mogao biti zhenskarosh ako bi bio iskren, a verujem da je iskrenost kljuchni atribut dobrog choveka. Nemam lepo mishljenje o ljudima koji manipulishu drugima za bilo koji ishod, bio materijalan ili...kopulativan? Ali kapiram da je veliko zadovoljstvo pojednima da znaju da su opshtili sa velikim brojem zhenki, to je neshto iskonsko verovatno.

a gde je neiskrenost u opstenju sa vise 'zenki'? sta kaze dzisus a sta bible u vezi toga?

Ne mora da znaci...Imas likova koji opste sa vise zenski na njihovo znanje.Likuse su prepaljene na lika,vide nesto u njemu i ne smeta im.To su pravi muvatori.S druge strane ovi pedercici koji hoce da ga gurnu gde se god moze,ako uspeju u tom cilju,zene provale take sablone i pocinju da im budu odbojni taki likovi.Povrsno je to,a zene to ne vole,traze da im se ukaze kako tako postovanje.

a gde je neiskrenost u opstenju sa vise 'zenki'? sta kaze dzisus a sta bible u vezi toga?

Biblija osudjuje sve pre prve bracne noci:lol: .Jedna od 10 takozvanih bozijih zapovesti -"Ne cini preljube",druga "Ne pozeli nista sto je tudje"...obe mogu da se primene na MZ odnose
Sto se tice Isusa ja licno mislim da su njegova ucenja vecinom falsifikati,tako da to ni nije merodavno da se gleda.

Taj će možda smuvati 10 ispodprosječnih, ali ovaj što bira će smuvati jednu vrhunsku. ;)

Uhhh to mu kazi. To to, pravu.

- - - - - - - - - -

Mozda decko samo voli da pravi sebi izbor a uz to i lepo iskustvo?

To je kulll :lol:
Ja sam čak zaustavljao auto da bi popričao ako mi se vidi ,,,,ugovorio sastanak za uveče i...;)
Dečko nije jajara,snima lepe ribe pa kod koje upali ..upalilo je :super:

To je kulll :lol:
Ja sam čak zaustavljao auto da bi popričao ako mi se vidi ,,,,ugovorio sastanak za uveče i...;)
Dečko nije jajara,snima lepe ribe pa kod koje upali ..upalilo je :super:

Jedna ortakinja mi pricala da je mnogo zalila sto je odbila jednog tipa sto je zaustavio kolca zbog nje dok je dzogirala.:lol:
Prolazi to, prolazi...:)

Poslednja izmena:
Nikad se nisam oslanjao samo na jednu devojku uvek imam u rezervi vise njih jednu trpam drugu muvam trecu obradjujem i spremam za ******* plus ako spazim neki novi model odmah bacam pipke i pravim plan napada.

Back