Muvanje

Zasto lik koji zestoko torba treba da se smara sa nekim pacenicama kojima je bitno da ih lik dugo muva?

Zavisi sta hoce zena od tipa Sinke.
Po meni je akcija na prvu(ne mislim samo na sex), fairplay, ali samo ako si u stanju da procjenis covjeka ikako. Desava da se za'ebes vise puta :mrgreen: onda je sasvim opravdano da ga putis da se dokazuje :mrgreen:

Zavisi sta hoce zena od tipa Sinke.
Po meni je akcija na prvu(ne mislim samo na sex), fairplay, ali samo ako si u stanju da procjenis covjeka ikako. Desava da se za'ebes vise puta :mrgreen: onda je sasvim opravdano da ga putis da se dokazuje :mrgreen:

A sta se mozes zaebati ako se odmah istorbas? Kao mislis ako se zaljubis a on nece vise torbat ili?

Moguće da nisu sigurne da li dobro torba... To je poenta, da znaju, možda bi i ranije.

Ali zato kada shvate... Imaš i onih devojaka, prema kojima si ispao ne znam ni ja šta, ali ako si bio dobar u tome, kada im se javiš, odgovoriće ti uvek.

Prošao sam ti ja buraz kroz to x puta, napatio se ko konj za džabe, još na kraju ja ispao grbav.. Nema od dugog nabacivanja ništa, još ćeš da joj postaneš, kako one to kažu "najbolji prijatelj" i zbog toga ne mogu biti sa tobom.. Bataljuj se te logike ;)

A sta se mozes zaebati ako se odmah istorbas? Kao mislis ako se zaljubis a on nece vise torbat ili?

Mozes, ako svha nije bilo samo torbanje za jednu upotrebu, a ti ispucao glavnu kartu, jos kad se zaljubis pa dajes sve od sebe a on kad mu dosadi ode a da se i ne okrene :mrgeen:

Valjda sad kontas svrhu, zasto ne na prvu :mrgreen:

Mozes, ako svha nije bilo samo torbanje za jednu upotrebu, a ti ispucao glavnu kartu, jos kad se zaljubis pa dajes sve od sebe a on kad mu dosadi ode a da se i ne okrene :mrgeen:

Valjda sad kontas svrhu, zasto ne na prvu :mrgreen:

Pa ako ne ides na prvu tek ces onda da ga ohladis, jer ce misliti da ti se ne svidja dovoljno

Zasto lik koji zestoko torba treba da se smara sa nekim pacenicama kojima je bitno da ih lik dugo muva?

Slazem se.
Ja sam svog upoznala slucajno, slucajno smo zavrsili sami na jednom mestu, on je ponudio oralni sex sto sam ja prihvatila, rano ujutro sela u avion i otisla, a on me sutradan pitao email-om kakav mi je bio 'let'...

- - - - - - - - - -

I evo zivimo zajedno vec 5 ipo godina

Back