muvanje?

Ilija13

Početnik
Poruka
2
epa ovako. kao prvo nov sam na ovom forumu i ne razumem se bash skroz, ali valjda cu da se uklopim.^^
da predjem na stvar. Imam jedan veliki problem, znam da ce za vecinu od vas to da bude smeshno ili tako neshto al ono..poshto su svi anonimni ovde kapiram da mogu da pitam. Postoji jedna devojcica kojoj se svidjam i koja se meni svidja...i treba kao da se smuvamo><. Epa sad...Dogovorio sam se sa drugaricom da kao ja i ona krenemo u grad, i da se nadjemo s tom devojcicom i da ona ode negde..i da ja tu treba da je smuvam...pa me vata frka poshtto nzm tacno shta treba da radim. epa tu vi nastupatee...^^

P.S. ako cete da postavljate one komentare tipa ,,ti si blentav`` i to.. ono kao zaobidjite temu...tnx.. svima :)

Riba vodi drugaricu da bi te ujebala,mnogo ces primera videti da dve ribe pricaju a momak stoji i cacka fon jer sta ce mucenik da ne izgleda kao debil! U situaciji gde devojka koju hoces da smuvas prica sa drugaricom,ti se nabacivaj njenoj drugarici tako ces je ujebati! Osnovno je u psihologiji,radi kontra od onog sto bi trebalo ili bilo logicno! ribe kad im se nabacujes shvataju sebe kao savrsene i onda je logicno da ce da te vozaju,moras da razbijes njihovo samopouzdanje i onda je tvoja! ;) Male tajne velikih majistora!

Budi skroz prirodan, ako joj se svidis ovakav kakav si manje su sansse da ce te ostaviti.

Riba vodi drugaricu da bi te ujebala,mnogo ces primera videti da dve ribe pricaju a momak stoji i cacka fon jer sta ce mucenik da ne izgleda kao debil! U situaciji gde devojka koju hoces da smuvas prica sa drugaricom,ti se nabacivaj njenoj drugarici tako ces je ujebati! Osnovno je u psihologiji,radi kontra od onog sto bi trebalo ili bilo logicno! ribe kad im se nabacujes shvataju sebe kao savrsene i onda je logicno da ce da te vozaju,moras da razbijes njihovo samopouzdanje i onda je tvoja! ;) Male tajne velikih majistora!

Strejteri i njihov komplikovan zivot :D

svasta....tako ces je samo oterati i zgaditi joj se do bola i mislice da si pacenik nad pacenicima i verovatno ce zamrzeti drugaricu...
ako je to cilj onda tako postupi!
:roll:
ti i tvoja psihologija!!!!!!!!!!! :roll:

To samo pokazuje da:
1.Nikad nisi imao devojku
2.Imao si je ali je ona tebe vozala
3.Da si seljak
4.Tako nikad neces devojku "smuvati"

mozda pali na neke,ali to ti je preveliki rizik.

epa ovako. kao prvo nov sam na ovom forumu i ne razumem se bash skroz, ali valjda cu da se uklopim.^^
da predjem na stvar. Imam jedan veliki problem, znam da ce za vecinu od vas to da bude smeshno ili tako neshto al ono..poshto su svi anonimni ovde kapiram da mogu da pitam. Postoji jedna devojcica kojoj se svidjam i koja se meni svidja...i treba kao da se smuvamo><. Epa sad...Dogovorio sam se sa drugaricom da kao ja i ona krenemo u grad, i da se nadjemo s tom devojcicom i da ona ode negde..i da ja tu treba da je smuvam...pa me vata frka poshtto nzm tacno shta treba da radim. epa tu vi nastupatee...^^

P.S. ako cete da postavljate one komentare tipa ,,ti si blentav`` i to.. ono kao zaobidjite temu...tnx.. svima :)
Vidi ovako,ako se ti njoj svidjas a i ona tebi i vi to znate onda je tu 70% posla zavrseno,sad samo da udarish pechat.
Nista ti specijalno ne moras da radis da bi je jos vise privoleo,pocni neku pricu dok setate i onda je uzmi za ruku. ;) Kladim se da ce ona jedva cekati takav potez.E sa tim prvim dodirom led bi trebalo da je probijen,i onda slobodno nesto reci u fazonu jel bi htela da ti bude devojka.

A mogli bi i jednostavno da odu na pice i da procaskaju?:confused:

***, ispada da je smuvati devojku nesto najteze... Samo treba biti opusten i ne misliti na to da ce te mozda ispaliti. CIm je pristala da se vidi sa tobom znaci da je vec tvoja. Na tebi je da se malo bolje upoznas sa njom i gotova prica.

Obicno se ljudi uplase zato sto ne znaju sta da rade, a ne znaju sta da rade zato sto imaju tremu. Nakon nekoliko izlazaka sa nekoliko devojaka, sve se to prebrodi.;)

Vidi ovako,ako se ti njoj svidjas a i ona tebi i vi to znate onda je tu 70% posla zavrseno,sad samo da udarish pechat.
Nista ti specijalno ne moras da radis da bi je jos vise privoleo,pocni neku pricu dok setate i onda je uzmi za ruku. ;) Kladim se da ce ona jedva cekati takav potez.E sa tim prvim dodirom led bi trebalo da je probijen,i onda slobodno nesto reci u fazonu jel bi htela da ti bude devojka.

:aha::klap:
u pravu si

Ma čuj.
Ne postoji recept (stoti put ovo ponavljam), samo pustiš da stvari idu svojim redom..
Ne možeš planirati šta ćeš uraditi, reći, kako ćeš, na kom mjestu... sve se to samo desi.
"To je proces nije sudbina."

svasta....tako ces je samo oterati i zgaditi joj se do bola i mislice da si pacenik nad pacenicima i verovatno ce zamrzeti drugaricu...
ako je to cilj onda tako postupi!
:roll:
ti i tvoja psihologija!!!!!!!!!!! :roll:

To samo pokazuje da:
1.Nikad nisi imao devojku
2.Imao si je ali je ona tebe vozala
3.Da si seljak
4.Tako nikad neces devojku "smuvati"

mozda pali na neke,ali to ti je preveliki rizik.

Id u **** ala osuste paljbu po meni... Aj ovako ako devojka vidi da si u nju zaljubljen 100%,da te je ocarala i osvojila nisi joj vise zanimljiv! Ako uhvatis devojku za guzu ona ti posle ne da,a ti hoces jos vise posle,a ako bi ti dala sve u cemu je fazon nije zanimljivo i ides dalje! Devojka je pacenik sto vodi drugaricu i hoce da te sjebe,zato ti nju razjebes... Podlo zar ne?:per: To ti je zakon ulice,mada zavisi koga hoces da smuvas! Najbolje ti je da postavis stav u glavi i da je zamislis kao drugaricu i samo brbljaj,ako zakucas pocni da pricas sta si danas radio i malko se hvali,udeli joj jedan kompliment ali ne previse!;) Dokazano je ako riba prekrsti noge,ili dohvati se bez razloga za vrat znaci da je smaras,a ako se mazi po ruci ili dlanovima tvoja je 100%!! Devojke znaju da hoces dve stvari,da ih kresnes ili da imas vezu,ali ne znaju koje su ti namere! ako si suvise fin ona ce da razmislja na sledeci nacin mamu ti ebem glumis mi neku ovde finocu i hoces samo da me kreses,ali ako promenis pristup zbunices je! U principu je ovako,ali ne mora da znaci 100 ljudi 100 cudi!

Jaka muda... samo reci... posto se gotivimo ae se skontamo...

Ja mislim da uopste ne treba razmisljati o tome sta ces da kazes kad se nadjete. Ja sam se tako uvek zeznuo. Smislim govor i onda samo razmisljam kako je glup, ovo-ono. A ovako bez razmisljanja odem i prodje dobro...

O Bogte, Overu ti k'o da si u dzungli rastao! sad ti odmah znas koje su njene namere a ne poznajes ni devojku a ni njega. Nije svaka devojka qrva, alapaca i tome slicno.

@ tema: Vec su ti rekli, samo opusteno, nije to nista strasno :)

Koji se **** vi zene javljate? ajde razotkrio sam vas,cibe more! :P Ma jasta sam bre iz dzungle,suludo se raspravljati sa homogenom sredinom!

@ tema obavezno nam reci kako je proslo i koji si pristup koristio! Moramo biti u toku!

Back