MUVANJE U AUTOBUSU

Evo ovako........ Ovo mi je prvi ozbiljniji post na ovom forumu, na kom sam registrovan tek mesec dana. Cim sam video temu shvatio sam da coveku treba pomoc. Jednostavno ne mogu da razumem zasto joj jednostvno ne pridjes. Za***i ova s****a sa kondukterima i ruznim ortakinjama. Pridji joj ako si covek

Ne znam brate, ako si ocajan da je upoznas, lepo je prati jednom (izadjes iz autobusa kad i ona) i onda saznas gde stanuje ili pak ide u skolu ili ima orgije sa drugaricama. Onda ceo sledeci skolski raspust (:D) provedes igrajuci se ispred te lokacije, dok ona ne prodje pored tebe, a onda je pogledas, pa kad pogleda i ona tebe kazes joj: "Zdravo, cesto te vidjam u 23-ojci... Ja sam Srebro, drago mi je!" (Preradjena kombinacija iz "Zone Zamfirove")[/quote]

...i devojka pocne da te se plasi jer si ti onaj psihopata iz 23-ojke koji je juri po kraju...a u tom kraju jos mozes i da dobijes batine,jer sta visis tamo po ceo dan kad nisi odatle...sve u svemu,"pametan" predlog...

Posmatraj je jos malo........a ja mislim da bi bilo najbolje da nastupis opusteno,bez ikakvog natezanja,nekako zapocnes razgovor sa tom ekipom,povedi i nekog druga,bice ti lakse.
Znaci ono,ulovis trenutak kada u busu nije bas ona nesnosna guzva,povedi nekog ortaka,i krenite u akciju ono opusteno recite im nesto smesno(ali ne uvredljivo!),pitajte ih nesto neobavezno i polako cete zapoceti razgovor....ostatak zavisi od toga kakvi su vasi sagovornici!
SRECNO!

zamisli da si ti ta devojka i da ti pridje lik u basu i pocne da te smara...pa tacno bi mu se smejala,a i odkud znas kakva je ovako...mozda je neka koza najgora,pa ti ispadnes blesav sto si se uopste cimao...

Bleak WinterFullMoon:
srećica:
POP Mare:
srećica:
Ma,samo polako...JURIS!!!Opusteno,i priđi.Budi musko!!! :D
Ili je musko ili je bosko :D

Pa,koliko se on nateze da joj pridje,bice bosko

au bre uzas,taj gay mi je komsija (bar nije u mojoj zgradi ako nista drugo) :lol:

aaa, komsije znachi .... :D
vidim ja ............... :P
ne mogu da verujem. znate ko je meni komsija?
onaj sto je prepakivao secer .... kostic :)
ko prati crnu hroniku znace :D

Back