JustSimple
Početnik
- Poruka
- 37
Šta mislite kako se muvaju oni sa 50+ ? Jel ti uopšte muvanje ili se odmah sve kaže u lice?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma jok. Nosimo tefter sa sobom i kako nekoga upoznamo, otvorimo i krenemo da čitamo, onako po stavkama. Očekivanja i uslove. Nema posle "Nisam znao!".Šta mislite kako se muvaju oni sa 50+ ? Jel ti uopšte muvanje ili se odmah sve kaže u lice?
Šta mislite kako se muvaju oni sa 50+ ? Jel ti uopšte muvanje ili se odmah sve kaže u lice?
Matorci?Matorke na punjene paprike ,matorci na bmwa
Muva se. Teze je nego kad si mlad jer su zene iskusnije. Sta bih dao da mi je ova pamet a da imam 20! Ihaaaaaaa....Šta mislite kako se muvaju oni sa 50+ ? Jel ti uopšte muvanje ili se odmah sve kaže u lice?
Bio bi pametnjaković i ni jedna jedina te ne bi htelaMuva se. Teze je nego kad si mlad jer su zene iskusnije. Sta bih dao da mi je ova pamet a da imam 20! Ihaaaaaaa....
Ma jok... spustio bih kriterijum 20% to bi bilo dovoljnoBio bi pametnjaković i ni jedna jedina te ne bi htela![]()
milf je pravi izraz...i lupamo čvrge svakom ko nas nazove matorcima.
Muva se. Teze je nego kad si mlad jer su zene iskusnije. Sta bih dao da mi je ova pamet a da imam 20! Ihaaaaaaa....
A standardno placas pica curi vodis je na kozmetiku da ti bude lepa vodis je na more kazes joj lepo koja te noga boli da ne naleze mnogo na nju...Šta mislite kako se muvaju oni sa 50+ ? Jel ti uopšte muvanje ili se odmah sve kaže u lice?
Sirovini je uvek tesko. Mekuscima isto.Теже је мушкарцу који је остао на нивоу сировине.
Otkud tebi 50 godina?!A standardno placas pica curi vodis je na kozmetiku da ti bude lepa vodis je na more kazes joj lepo koja te noga boli da ne naleze mnogo na nju...
Pa Jos maloOtkud tebi 50 godina?!
Tako Sam se neprimetno uvukao I na onaj pdf 40+....Otkud tebi 50 godina?!
Guraš se preko reda!Tako Sam se neprimetno uvukao I na onaj pdf 40+....
Sjecam se imo Sam 38 I nesto kao fillozofiraoGuraš se preko reda!
Samo ti filozofiraj ali povratka ti nema.Sjecam se imo Sam 38 I nesto kao fillozofirao
Aj sad Jos me I ti ubedaciSamo ti filozofiraj ali povratka ti nema.
Ček, mislio si da imaš popravni? O ne, nema popravnog. Gotovo ti je sad.Aj sad Jos me I ti ubedaci