Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.694
Da li je bolje da se upoznamo preko neta pa da se onda vidimo uživo ili obrnuto, da se upoznamo uživo pa da razmenimo mreže? I zašto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jao sećam se tebe iako te nisam vido sto godina, tražio sam ti i dobio blagoslov da izvedem jednu forumaljku na kafunajbolje nikako![]()
Ajde, oćeš ja tebe da muvam ili ćeš ti mene?Moze prvo online posle predjemo na offline?
Jao sećam se tebe iako te nisam vido sto godina, tražio sam ti i dobio blagoslov da izvedem jednu forumaljku na kafu
To je bilo online, a ofline smo samo popili kafu. Znam da će me sad ovo umanjiti u ljuckim očima, ali tako je bilo.![]()
Nemoj da te @~sweet girl~ demorališe.Da li je bolje da se upoznamo preko neta pa da se onda vidimo uživo ili obrnuto, da se upoznamo uživo pa da razmenimo mreže? I zašto?
Ma otresla me ko slinu moj ti, nema šta tu ja da tražim. Ali sreća te nije prvi put, navikao sam ja, ehh...Nemoj da te @~sweet girl~ demorališe.
Sve je to normalno, sto bi rekao Muta.
Aj se muvamo online.Oflajn
Oćeš da se upoznamo?Oflajn
Beži bre, nemoj ti zovem Strkija.Aj se muvamo online.![]()
Zovi je, nek' se vrati na forum.Beži bre, nemoj ti zovem Strkija.
Rekla mi u poverenju da neće da se vrati dok si ti mod. Kaže da ne može se kontroliše u tvom prisustvu a da s drge strane ne sme da koristi službeni položaj i seksualno zlostavlja kolege koji su ispod nje. Eto, reko sam pa nek sam klet.Zovi je, nek' se vrati na forum.
Ahahahaha, nisi normalan!Rekla mi u poverenju da neće da se vrati dok si ti mod. Kaže da ne može se kontroliše u tvom prisustvu a da s drge strane ne sme da koristi službeni položaj i seksualno zlostavlja kolege koji su ispod nje. Eto, reko sam pa nek sam klet.
Pa dobro sta sam napisalaAj se muvamo online.![]()
AjOćeš da se upoznamo?
Beži bre, nemoj ti zovem Strkija.
Dođi onda u kanc.Pa dobro sta sam napisala![]()
Za početak, ja sam Boris.
Aha, a kako da ti šaljem poruke kad se izlogujem?Rekli smo oflajn!