MUVAnje-kuvanje, osvajanje...

Uh ja ne podnosim komplimente...kako ja njih mrzim pa to je za pricu...i to bas komplimente...ovo laskanje pazi da ne padnes na pamet hajde nekako jer je budalasto i iz aviona se vidi da je zafrkavanje u pitanju ali tipa imas lepu kozu, osmeh, oci, kosu...najezim se doslovno:bljak::bljak::bljak:...nikada nisam razumela poentu komplimenata ja kao ne znam kako izgledam pa ce neko da mi skine tamne naocare sa ociju...ako bi neko zeleo da me odbije dovoljno je da krene da nabraja sta mu se sve dopada...eliminacioni faktor definitivno u mom slucaju...bljak

Ne dopadaš mi se, nisi neka ****, hoćeš li da se ne vidimo ovih dana ?

Živo me zanima, zašto gro devojaka voli lažne komplimente od strane svekolikiih muškaraca, a bogami i svojih drugarica, poznanica ili slučajnih prolaznika ?
Jedan moj komšija, ne izgleda ništa posebno, rekao bih prosek-proseka, ali ima uspeha više kod devojaka no 99% muškaraca na svetu. Odmah da vam kažem, isti sipa komplimente bez ikakvih kriterija, čak i nekim devojkama kojima to nikada niko nije rekao. Uglavnom priča i komplimenti su njegovo glavno oružje, i ništa drugo.
Slušao sam ga u nekoliko navrata kako ih muva, pa to su takve glupe i neinventivne, proste rečenice, tipa: kako imaš lepe oči ! Kako imaš fino ovo, ono, uglavnom to pali, iako po meni su to treš udvaranja. Šta VAS osavaja ? Koje priče, reči, itd?

retard
Inace devojkama niej bitno sta kazes, vec nacin na koji to kazes. Tako da je irelevantno to sto im prica. Sa druge strane on je retard zbog nekih drugih razloga

e moj druže, retardi su hit kod naših devojaka već pune dve decenije...ako ti niko to još nije javio, tako ti stoje stvari.

PA ko ih yebe, svako neka bira sta mu je milo. A dobice ono sto im sleduje kad tad. Kako sejes tako ces i znjeti, cista logika. Inace ne bi me ni cudilo da Srbija ima neku genetsku predpoziciju za glupost- pa se taj "los" gen siri :lol:. Mada ono to mozda ima uticaja jedno 10 posto.
Mozda je radije istina da je takva situacija kod svih devojaka world wide. A da ima samo nekih izuzetaka.

Živo me zanima, zašto gro devojaka voli lažne komplimente od strane svekolikiih muškaraca, a bogami i svojih drugarica, poznanica ili slučajnih prolaznika ?
Jedan moj komšija, ne izgleda ništa posebno, rekao bih prosek-proseka, ali ima uspeha više kod devojaka no 99% muškaraca na svetu. Odmah da vam kažem, isti sipa komplimente bez ikakvih kriterija, čak i nekim devojkama kojima to nikada niko nije rekao. Uglavnom priča i komplimenti su njegovo glavno oružje, i ništa drugo.
Slušao sam ga u nekoliko navrata kako ih muva, pa to su takve glupe i neinventivne, proste rečenice, tipa: kako imaš lepe oči ! Kako imaš fino ovo, ono, uglavnom to pali, iako po meni su to treš udvaranja. Šta VAS osavaja ? Koje priče, reči, itd?

A jel on muva samo devojcice od 15 leta kad tako lako osvaja komplimentima :confused:

Nikad nisam volela takav pristup. Kao mladjoj i neiskusnoj mi je bilo neprijatno kada me tako startuju , a sada iz iskustva mogu da kazem a u to iskustvo spada svi kojih sam se nagledala da iskljucivo komplimente koriste sto ti kazes kao glavno oruzje za osvajanje, i tako smaraju slatkim recima dok ne pristane - dovoljno je da samo doticna ode do wc-a i on da vec muva njenu drugaricu ....desilo mi se X puta -da ja budem ta drugarica :thumbdown:

.. Frajere pogledas samo i padnu ka muve , a da ne govorim o primjercima kojima se samo lipo obratis vec kuvaju u glavi da se s njima koketira !

@ tema : Opusten ulet !
Cak mi je i smotanost ponekad simpaticna !

pa slušaj misim...i mene da pogledaju takve oči, pao bi ko ddt-tom pokošen...malo bi se koprco, al bi se ipak izvrno na leđa...

et tema...prirodno i nikako drugačije...

ma kakve su te kad padaju ko snoplje pred njim jer im je rekao da imaju lepe oci:roll:
ne padam na komplimente, nego na mile, pametne muskarce za koje procenim da vrede...
ne mora uopste meni da daje nikakve komplimente, vidim sama po nacinu na koji me gleda i kako se ponasa prema meni sta misli i oseca a i sta hoce...
nikad osecaj nije bio pogresan ni kad sam bila klinka od 18 godina niti danas...
pitanje je samo koliko zelimo da budemo realni a koliko da se uljuljkavamo u ono sta nam hrani sujetu.

a naravno da lepe reci od nekog ko nam se svidi uvek prijaju, ako su iskrene i to je isto vrlo lako proceniti...

Poslednja izmena:

nema tu konkretno. mora bude lud, ludji od mene i da me fascinira, ali bas to fascinira nekim ludajama
e sad, mora bude ultra pametan i da mu mozak shljaka supersonicno
i da vidim iskrice odusevljenja sto sam bas ja tu
ta rutina i te nebuloze, uh sto volim kad mi nalete takvi :D

Znaš kako, ima uspeha kod određenog tipa žena, sigurno.
Samosvojne, pametne žene koje znaju da su lepe i pametne i koje su iste fraze čule 2000 puta, ne vole ljigavce, patetnične slinavce i gadni su im ti lizači štikle da bi se opicili. Takvi servilni likovi su uglavnom tupsoni.

Back