- Poruka
- 21.194
Kako malo...I starija žena može da bude lepa...I mnogo više sexy nego mlađa...
ma nije bre,to sam se samo tako namestila

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako malo...I starija žena može da bude lepa...I mnogo više sexy nego mlađa...
jel to samo kompliment il je muvaš?
![]()
Ma nije to, nego je smogvica skromna.onda je ipak do fotke?
![]()
pa ko joj brani da uživa?
kad joj se može![]()
LEAVE SMOKVICICA ALONE!!!!
Potpuno se slazem sa ovom osobom sa snimka sto place, i ja sam isto tako plakala zbog Britney, nego me zanima jel ova osoba sa snimka musko ili zensko ?![]()
Ovo su postovi za uramljivanjeko bi mene uopste muvao sada, mene nervira kad imam sliku sveta da je sve odvratno i da sam najruznija i onda dodje neko ljubazan!!!!
u stvari onda vidim da sam jako bezdusna i to me nervrra i mrzim kad drugi pate vise
Mora biti direktan...Deljenje komplimenata mi nista ne znaci...žene, u dilemi sam...
šta muškarac treba da radi i da kaže pa da vi pomislite da vas muva al stvarno?
to što mi neko kaže da sam slatka il da sam se lepo obukla, apsolutno ne znači i da me muva...samo konstatuje da mu se nešto dopalo na meni( il je samo ljubazan na kraju krajeva)
pa čak i broj telefona da mi potraži, ni to nije nikakav znak da hoće nešto sa mnom, štaviše, možda se nikada ne bi ni javio
nekako mi se čini da žene znaju da preuveličavaju nečije "laskanje"
p.s. dala mi materijala za temu jedna ženska osoba sa njenim "udvaračima"![]()
Dubravka, ti znaš da ja otkad sam ovde gajim najnežnija osećanja i najprljavije misli prema tebi kao ličnosti a i kao seksualnom objektu u ništa manjoj meri. Želiš li da se držimo za ruke?Mora biti direktan...Deljenje komplimenata mi nista ne znaci...
Dubravka, ti znaš da ja otkad sam ovde gajim najnežnija osećanja i najprljavije misli prema tebi kao ličnosti a i kao seksualnom objektu u ništa manjoj meri. Želiš li da se držimo za ruke?