mutavi sex

Najbolji i najintenzivniji je nijemi sex. Kada riječi više nisu ni potrebne, jer se prije toga sve kazalo što se imalo kazati...riječima ili pogledom. Kada su riječi suvišne.

A ima doduše i lošeg, mutavog sexa, nije da nema, ali kada je već takav nikakve riječi tu više ne pomažu.

e sad bas nesto diskutujem sa jednom mojom sestrom forumasicom te me ona pita jel se ja raskokodacem u toku sexa , pa se zapitah jel to mislim pozeljno na primer da se prica u toku sexa ili nije ?

nekako mi je bezveze da upraznjavam mutavi sex , ono kao cutimo trpamo se i to je to , tu i tamo kao e aj se okreni sad od pozadi , e cek cek sad sa strane.. nekako mi je to prazno :think:

koji vi sex upraznjavate , mutavi ili raskokodani? :mrgreen:

Pricljivi,ne previse.........stimulativni.........z:poz:

Ja sam imao jednom jednu damu koja za vreme sexa ne da je stenjala, jaukala, vristala, galamila, larmala, grebala se.......nego uzas jedan! z:shock:

Uvek sam mislio da ce u motelu doci da nam lupaju na vrata da uznemiravamo ostale parove...

Morao sam da joj zapusavam usta sakom, a nekada i stavljam jastuk na glavu..

Pa ajd da je bila neka siparica, vec udata zena , 30+ ..........Cudo jedno...

Ja sam imao jednom jednu damu koja za vreme sexa ne da je stenjala, jaukala, vristala, galamila, larmala, grebala se.......nego uzas jedan! z:shock:

Uvek sam mislio da ce u motelu doci da nam lupaju na vrata da uznemiravamo ostale parove...

Morao sam da joj zapusavam usta sakom, a nekada i stavljam jastuk na glavu..

Pa ajd da je bila neka siparica, vec udata zena , 30+ ..........Cudo jedno...

P kuci muzu mora da glumi tisinu,i da nista ne zna.............pa se s tobom opustila............:zgrudvanje:

Back