Mutanti - ima li vas?!

mogu da iznerviram coveka u roku od odmah, mogu da uguram kutlacu, misa, pesnicu i sve ostalo u usta,i iako sam tanano zensko ljupko i malo bice sa tanusnim rucicama lupam paralize ko nenormalna, a i mogu da podrignem za medalju(zlatnu)! :oops:

TOMAX:
eden:
Tommy_V:
Evo, stvarno ima li medju nama munantata. Ne ono kako ninja kornjace - nego pravi mutanti koji naprimer mogu da jezikom dohvate vanilicu na suprotnom stolu, penju se po ravnim zidovima ili tako nesto. Koje su VASE super-moci?!

Ja imam super njuh i ne samo za vanilice... to mi je SuperMoc...

Ja mogu da prdnem i podrignem u isto vreme.
Aaaaaaaaa?Šta kažeš na to?
Ja kažem da si ti jedan vrlo talentovani mutant. 8)
A kako stojiš sa povratnom spregom (izlaz-ulaz-izlaz)? 8)

Ja kazem da ti ne ginu batine a i sprega ulaz-izlaz.
I to trodupla penetracija,pa posle malo tvojoj mami po kosi.
Uostalom zabole me kita sta ti kazes,posto si ocigledno glup k'o tocilo.
Idi mesi vanilice.SLEPCE!!!!
MR'SSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

TOMAX:
Eden, tako si slatka kad se ljutiš... 8)
Ljubim te! 8)

Ljubis me u bulju i u tarzancice na bulji malo.
A slatko ne mozes da dobijes.
Samo mozes da dobijes slanu,neopranu karu.
Ja znam da ti volis da se obracas muskom rodu u zenskom licu,ali molim te da svoje prljave sklonosti zadrzis za Zeljkora,sa kojim se trpas.
Izvadi pendrek iz bulje.
OCAJNICE!!!!!

eden:
TOMAX:
Ljubim te! 8)

Ja znam da ti volis da se obracas muskom rodu u zenskom licu,ali molim te da svoje prljave sklonosti zadrzis za Zeljkora,sa kojim se trpas.
Izvadi pendrek iz bulje.
OCAJNICE!!!!!

E TOMAX ti stvarno imas jednu super moc, uvek izvuces ono najbolje iz coveka :lol:

Nesi:
eden:
TOMAX:
Ljubim te! 8)

Izvadi pendrek iz bulje.
OCAJNICE!!!!!

E TOMAX ti stvarno imas jednu super moc, uvek izvuces ono najbolje iz coveka :lol:
A ti da to i zapaziš !!! :lol: :lol: :lol:

Al' ste mutanti... znaci, da ste X-menovi, propao bi svet sa vama, zajedno samnom :) :lol: :lol: :lol:

Inace za vikend sam saznao da imam novu moc - ispaljujem vanilice iz domalog prsta :) mogu i u rafalima.... :)

Vec vidim naslove:

Banka zatrpana vanilicama - nestalo 500,000 Eura

Ja nisam mutant, ali sam malo istraživao i ustanovio da se među nama krije par takvih, od kojih bi istakao (daće samo njihove alijase, jer kao i svi heroji, i ovi naši zaslužuju da njihovi pravi identiteti ostanu u tajnosti):

-Clone Exterminator, borac protiv klonova, njegova super moć je da nanjuši svakog klona:
-GoldiLock, u stanju da snagom svog bezumlja zaključa, otključa i/ili obriše svaku temu;
-XX-man, večito u nedoumici sa svojom sexualnošću, a tu je i njegov brat od tetke
-XY-man, beskompromisni borac protiv ženske biovlasti...

Ostanite uključeni i čekajte nove dogodovštine naših hrabrih mutanata super-heroja...

Back