Муслимани су Срби

Hm, Turci krivi... al juche... chudo nis napiso da je Tadich kriv!!? :lol:
Btw. kriva je SPC i niko drugi.

Što volim kada neko kaže SPC, a ne zna šta je to, misli da je travka ili voćka. SPC (Srpska pravoslavna crkva) predstavlja verni pravoslavno hrišćanski narod koji je najčešće srpski, pa bilo da je to Patrijarh, episkop, sveštenik ili obični vernik ili vernica.

Crkva je telo Hristovo koje sačinjava verni narod, kršten u pravoslavnoj crkvi, koji redovno ide na Liturgije i pričešćuje se krvlju i telom Hristovim.

Srbin ne moze biti Srbin ako nije pravoslavne veroispovesti,to je veoma logicno.Ja ne mogu prihvatiti nekoga kao Srbina ako nije pravoslavac,ne moze mi brat biti onaj koji se klanja alahu!A ove koji su e poturcili mozemo prihvatiti samo ako se vrate pradedovskoj veri,sasvim logicno.

Apsolutno pogresno, cak BEZOBRAZNO!

Ako sam ja ateista ili jehovin svedok KO MENI MOZE ZABRANITI DA BUDEM SRBIN?

Pravoslavni popovi????:eek:

Nista od toga nema....

Srbin svako moze biti KO SE OSECA SRBIN, pa bio on islamista, budista, sektas ili ateista...

Što volim kada neko kaže SPC, a ne zna šta je to, misli da je travka ili voćka. SPC (Srpska pravoslavna crkva) predstavlja verni pravoslavno hrišćanski narod koji je najčešće srpski, pa bilo da je to Patrijarh, episkop, sveštenik ili obični vernik ili vernica.

Crkva je telo Hristovo koje sačinjava verni narod, kršten u pravoslavnoj crkvi, koji redovno ide na Liturgije i pričešćuje se krvlju i telom Hristovim.

A ti puno znas kada kazes da je "crkva telo Hristovo..."

Crkva je samo MESTO gde se narod okuplja da se moli Bogu i nista vise!

Slabo ti to citas...

Nije SPC kriva sto ih nije priznala za PRAVOSLAVCE, nego za SRBE...

Ма, мит, Блајби. На сваког попа који би некад и рекао да муслимани нису Срби, могу да цитирам 5 епископа који говоре да јесу. Нема шта СПЦ да некоме признаје нацију или не, кад је, на нашој етничкој територији, у својој историји поред Срба обухватала и православне Албанце, Влахе, Бугаре, Цинцаре и Роме... и ти несрпски народи данас и чине одређен % нашег генома управо због тога.

Ово је као кад би рекао да нпр. КПС није признавала за Србе оне који нису били комунисти.

Народ и национализам су ту криви, а не ни СПЦ ни Ватикан ни неки исламски мешихат.

Srbin ne moze biti Srbin ako nije pravoslavne veroispovesti,to je veoma logicno.Ja ne mogu prihvatiti nekoga kao Srbina ako nije pravoslavac,ne moze mi brat biti onaj koji se klanja alahu!A ove koji su e poturcili mozemo prihvatiti samo ako se vrate pradedovskoj veri,sasvim logicno.

Hahaha a zashto bi mene ili bilo koga drugog trebalo da boli ku*ac da l' cesh nas ti prihavtiti ili ne? :mrgreen:

Ja sam Srbin, od majke Srpkinje i oca Srbina, rodjen u Srbiji, volim Srbiju i spreman sam da je branim zivotom ako zatreba.

Samo, ne verujem u Boga. Je l' to toliki problem? MIslim ako jeste, odo' ja negde gde nije a vi se je*ite... :bye:

Ти говориш о вери, а не о нацији. Да ли ти је брат православни Рус, иако није Србин?

Ako imas jednu otadzbinu Srbiju trebao bi i da imas jednu slavnu veru,pravoslavnu.Kd su nasi preci bili budisti,ateisti i ostali?

Pa shta znam moj predak (deda jedan) je bio komunista (znachi ateista), pa ako cemo tako... :mrgreen:

Shalu na stranu, smatrash da ne treba da se menjamo? Moramo biti bash isti kao nashi preci ili kako? ... shta mislish, je l' mozda moguce da sam ja ipak malo pametniji od svojih predaka? ... znash ono shto neki nazivaju evolucijom i tako to?

Back