Муслимани су спремни да ураде све да би покорили свет!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Poruka
18.687
Муслимани су спремни да ураде све да би покорили свет!

04/30/2018 13:32 Фокус 2 Србија Издвојено Србија Друштво Видео

Гост емисије "Интервју" на продукцији "Балкан инфо" био је проф. др Мирољуб Јевтић, професор Факултета политичких наука који спада међу највеће познаваоце исламске религије.

Проф. др Мирољуб Јевтић (Фото: Јутјуб)

Јевтић у емисији говори о тежњама Ислама да завладају читавим светом, односу Муслимана према Хришћанима и другим религијама.

Он је објаснио да европске хришћанске државе не разумеју претњу која посетоји и да су у заблуди да је могућ заједнички живот. Он је изрекао став да Муслимани не могу да буду лојални грађани хришћанских држава, изузимајући из тог појма "номиналне Муслимане" тј. оне који нису заиста религиозни али се због традиције изјашњавају као припадници те вере.

Он је упозорио да Ислам пропагира убијање атеиста и политеиста, док за Хришћане предвиђа понижења и материјалне намете као вид притиска.

Јевтић тврди да крајњи циљ Муслимана Албанаца није Велика Албанија већ Исламска држава. У емисији он коментарише вероисповест албанских лидера на Косову и Метохији и у Албанији, верску подељеност Албанаца и односе међу Хришћана и Муслимана у Албанији.

Погледајте емисију:

Западњаци нису спремни да се жртвују, они би да уживају, конзумирају... Са друге стране, муслимански екстремисти не жале себе, још мање друге. Зато ће ислам победити.

Pametan se ne zrtvuje, on zrtvuje druge.

Motorcyclist , Anno 2018

Mislim da jedini koji su u opasnosti su belci. Bela rasa je pred nestankom. Danas belci cine manje od 5% zivorodenih u svetu.

Afrika ce imati 2.5 milijardi stanovnika 2050. Naravno na stotine miliona ce imati za cilj da se naseli u Evropi. Kao sto vidimo i danas priliv je konstantan. Pristizu na sve nacine, morem, kopnom... Masa ih izgine u tom pohodu ali to ne sprecava invaziju.

Crnci imaju veliku mrznju prema belcima, bivsim kolonistima. Znaju da su njihove drzave slabe i da nemaju sansi u direktnom sukobu. Ali mogu da sruse Evropu ovim masovnim naseljavanjem.

Evropa bi vec sada trebala izgraditi zid i miradore i zastiti se. Bolje investirati novac u to nego u EU birokrate koji bacaju pare na klasificiranje banana i slicnih gluposti.

Balkan se nalazi i naci ce se na velikom udaru. Nazalost balkanci su se "isekstasili" po verama i etnijama i izmasakrirali jedni druge tako da je to sve skup smesnih drzava bez ikakvih mogucnosti da se odupre bilo cemu i bilo kome.

Mislim da jedini koji su u opasnosti su belci. Bela rasa je pred nestankom. Danas belci cine manje od 5% zivorodenih u svetu.

Afrika ce imati 2.5 milijardi stanovnika 2050. Naravno na stotine miliona ce imati za cilj da se naseli u Evropi. Kao sto vidimo i danas priliv je konstantan. Pristizu na sve nacine, morem, kopnom... Masa ih izgine u tom pohodu ali to ne sprecava invaziju.

Crnci imaju veliku mrznju prema belcima, bivsim kolonistima. Znaju da su njihove drzave slabe i da nemaju sansi u direktnom sukobu. Ali mogu da sruse Evropu ovim masovnim naseljavanjem.

Evropa bi vec sada trebala izgraditi zid i miradore i zastiti se. Bolje investirati novac u to nego u EU birokrate koji bacaju pare na klasificiranje banana i slicnih gluposti.

Balkan se nalazi i naci ce se na velikom udaru. Nazalost balkanci su se "isekstasili" po verama i etnijama i izmasakrirali jedni druge tako da je to sve skup smesnih drzava bez ikakvih mogucnosti da se odupre bilo cemu i bilo kome.

:ok: .

Ovaj covek mi je bio profesor na fakultetu. Vi niste svesni kakav je sarlatan u pitanju. Budala neopevana. Samozvani strucnjak za islam koji ne zna da izusti rec bilo kog arapskog jezika. Ima pricu o koju fura od 90ih godina i koju modifikuje kako stvari ne idu onako kako je prethodno istrtljao. Slican je kao Dejan Lucic koji prilagodjava svetske zavere pa pegla neke svoje promasaje (jedan od promasaja jos tamo negde 2001. godine da ce siptari i KFOR zaratiti). Dakle Miroljub Jevtic je mentol i sa zaljenjem mogu da konstatujem da mi je bio profesor. Uz svu njegovu naucnu fantastiku koju fura, covek je maksimalno arogantan i sujetan i ima sve one najgore osobine koje neki akademik moze da pokupi.

Inace da neko ne pomisli da sam nesto blag prema muslimanima. Oni jesu pretnja evropi, ali za citavu evropu i citav zapad me savrseno zabole. Sto se mene tice neka sutra sve postanu dzamahirije sa serijatstvom necu suzu pustiti. Interesuje me jedino Srbija, a mi opasnost od islama znamo od ranije.Zato je nase drustvo daleko manje tolerantno prema tome, bez obzira kakva je vlast. Normalnog coveka u Srbiji ne mozes prevariti. Ali sad da se ja nesto lozim kako ce muslimani da preuzmu evropu, pa neka preuzmu, neka ih pregaze neka im daju sve sto im sleduje. Neka milijardu izbeglica predje preko Srbije otvorio bih im i ulaznu i izlaznu granicu samo da sto pre prodju.

Uglavnom, ima dosta pametnijih ljudi od ovog ludaka, koji govore o novom sukobu civilizacija, sukobu u koji mi kao narod ne treba da ucestvujemo. Nas jedini zadatak je sacuvati nas same a evropa neka se udavi u sopstvenim fekalijama.

Nema od toga nista.

1. Zna se koje drzave vode u vojnoj i drugoj tehnologiji
2. Zna se ko ima satelite
3. Zna se ko ima najjace tajne sluzbe
4. Zna se ko bambusa citav svet
5. Zna se ko ima najvise love

A to nisu muslimani.

Slazem se. Ko ima tehnologiju vladace svetom. Muslimani imaju neka ogranicenja koja proisticu iz te vere i ne mogu da budu konkurentni, Bogatstvo im se zasniva na resursima nafte,Nije dovoljno jer nafte imaju i drugi pa ne vladaju svetom.

Ovaj covek mi je bio profesor na fakultetu. Vi niste svesni kakav je sarlatan u pitanju. Budala neopevana. Samozvani strucnjak za islam koji ne zna da izusti rec bilo kog arapskog jezika. Ima pricu o koju fura od 90ih godina i koju modifikuje kako stvari ne idu onako kako je prethodno istrtljao. Slican je kao Dejan Lucic koji prilagodjava svetske zavere pa pegla neke svoje promasaje (jedan od promasaja jos tamo negde 2001. godine da ce siptari i KFOR zaratiti). Dakle Miroljub Jevtic je mentol i sa zaljenjem mogu da konstatujem da mi je bio profesor. Uz svu njegovu naucnu fantastiku koju fura, covek je maksimalno arogantan i sujetan i ima sve one najgore osobine koje neki akademik moze da pokupi.

Inace da neko ne pomisli da sam nesto blag prema muslimanima. Oni jesu pretnja evropi, ali za citavu evropu i citav zapad me savrseno zabole. Sto se mene tice neka sutra sve postanu dzamahirije sa serijatstvom necu suzu pustiti. Interesuje me jedino Srbija, a mi opasnost od islama znamo od ranije.Zato je nase drustvo daleko manje tolerantno prema tome, bez obzira kakva je vlast. Normalnog coveka u Srbiji ne mozes prevariti. Ali sad da se ja nesto lozim kako ce muslimani da preuzmu evropu, pa neka preuzmu, neka ih pregaze neka im daju sve sto im sleduje. Neka milijardu izbeglica predje preko Srbije otvorio bih im i ulaznu i izlaznu granicu samo da sto pre prodju.

Uglavnom, ima dosta pametnijih ljudi od ovog ludaka, koji govore o novom sukobu civilizacija, sukobu u koji mi kao narod ne treba da ucestvujemo. Nas jedini zadatak je sacuvati nas same a evropa neka se udavi u sopstvenim fekalijama.

Ти под хитно да се вратиш у основну школу, ако не знаш да се Србија налази у Европи и да дели исту судбину са осталим Европљанима.
Је л' ти заиста мислиш да ће ти дивљаци из Африке и Азије, да гледају на нас као њихове савезнике зато што смо увек ратовали против неких европских сила ?
Стварно мислиш да они желе само најбогатије делове Европе ? Па највећој сиротињи и Србија је премија и они ће остати овде, не могу сви да добију Немачку, то је за оне најбогатије који су међу првима побегли.
Када једном обојени заузму запад онда ће примењивати оружану силу према својим сународницима који су последњи сишли са дрвета и који желе да им отму део простора, зато је за њих предвиђена Србија, Бугарска Балкан итд.

А у чему је професор Јевтић погрешио дај пример ???

Па највећој сиротињи и Србија је премија и они ће остати овде, не могу сви да добију Немачку, то је за оне најбогатије који су међу првима побегли.

Tacno. Vec je odredeni deo migranata se naselio po Srbiji, Bosni itd. Citao sam da u skolama u Srbiji skoluje preko 700 dece migranata.
Balkanski narod su stari, u demografskom ponoru a zemlja je dobra. Plodna, puna reka jezera, zdrave sume. Infrastruktura je prilicno solidna uporedimo li to sa Afganistanima, Ertrejom i slicno.

Postoji i neki administrativni red, kakvo takvo zdravstvo.

Mnogu migranti ce se "primiti" na Balkanu

Vec sam otvorio jednu temu o tome i solidno je popunio podacima. Nazalost vecinu to ne zanima

Samo gresis sto se fokusiras na muslimane. Vera je tu nebitna. Bolje da se fokusiras na rasu.Belci su u opasnosti

Слажем се Јанко.
Samo gresis sto se fokusiras na muslimane. Vera je tu nebitna. Bolje da se fokusiras na rasu.Belci su u opasnosti
Па мораш да се фокусираш на муслимане, јер ислам је лонац за кување нација, држава и раса.
Погледај филм о Малколм Ексу, где је тај црначки расита тек у исламу нашао братство и јединство са белцима.

Управо због ислама је немогућа слога са свим белцима, јер рецимо босанским муслиманима су црни арапи већа браћа него ми од којих су они и постали.

Арапи за време Мухамеда су били бели, али су временом се мешали са обојенима и погледај данас на шта личе.

Хришћанска религија може опстати у секуларном друштву, за разлику од ислама, зато што се подразумева да је верник најчешће и националиста, кад си националиста нормално је и да будеш расно свестан, тако да је све то јако повезано.
Код ислама тога нема, ислам је и нација и држава и закон.

Слажем се Јанко.

Погледај филм о Малколм Ексу, где је тај црначки расита тек у исламу нашао братство и јединство са белцима.
.

Osnovni razlog zbog kojeg crnci prihavataju islam lezi u coveku koji se zvao Bilal ibn Rabah.

Bilal je bio crnac i rob

Prema predavanjima on je 5 po redu covek koji prihvatio islam kao svoju veru i prvi musliman "africkog porekla". Bio je manje vise desna ruka poslanika Muhameda. On je prvi ucio ezan, to jeste pozvao vernike da klanjaju zajedno.

Nesto o njemu
https://en.wikipedia.org/wiki/Bilal_ibn_Rabah

Zato je islam privlacan crncima pogotovo tim americkim. Jer je Bilal, crnac, rob simbol za njih. Islam mu je omogucio da baci okove i postane covek. Islam ih nije tretirao kao roblje vec im je omogucio da budu ravni drugima a Bilal je bio i u samom vrhu islamske vere. Zato je i Cassius Marcellus Clay, postao Muhamed Ali

Pogledaj i film Pod zastavom Muhammeda

https://archive.org/details/Filmovi...v.s+(bosanski+prevod+-+engleski+jezik)+HQ.mp4

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back