Muslimani će u EU završiti posao za Putina a naš predsednik priča o prodoru Ukrajinaca kroz ruske rovove

nesko101

Elita
Poruka
20.731
AUTORSKA
Zar je moguće da će Srbija ponovo kao 1999 god. biti na strani slabijeg?
Zbog Vučićevog režima koji je otvoreno stao na stranu USA i EU i to kada je najslabija u svojoj čitavoj istoriji.
U Francuskoj muslimani ima da razbucaju čitavu državu a to preti i drugim zemljama u EU.
A naš predsednik priča otvoreno na državnoj televiziji kako će Ukrajinci da izbuše odbranu Rusa ej bre ovo ponašanje predsednika je postalo patološki ozbljno za Srbe.

Сваки народ има своје проблеме. Французи испаштају због свог расизма, колонијалних аспирација, неуспешне социјалне интеграције имиграната и класних подела које су упркос чувеној револуцији опстале у главама људи до данас. И то су све ствари чији су корени негде пре 150 година. Слично томе Србија на Косову плаћа веома сличне грешке које су почели Пашић, потом Ранковић и на крају Милошевић. И ту су поделе на грађене првoг и осталих редова, слаба и интеграција и расизам на крају дошли на наплату. Једина разлика је у томе што је француски део НАТО, ЕУиЕЕА, па им је свет опростио масакр Алзираца у Паризу из 1961. А ми смо се глупирали са русофилијом и притајеним комунизмом, пљували по паду Берлинског зида и променама у Европи 90-их. Зато више немамно никаква права, млади и стари нам одлазе. плаћамо и ми цех сопствених грешака и то је то.

Сваки народ има своје проблеме. Французи испаштају због свог расизма, колонијалних аспирација, неуспешне социјалне интеграције имиграната и класних подела које су упркос чувеној револуцији опстале у главама људи до данас. И то су све ствари чији су корени негде пре 150 година. Слично томе Србија на Косову плаћа веома сличне грешке које су почели Пашић, потом Ранковић и на крају Милошевић. И ту су поделе на грађене првoг и осталих редова, слаба и интеграција и расизам на крају дошли на наплату. Једина разлика је у томе што је француски део НАТО, ЕУиЕЕА, па им је свет опростио масакр Алзираца у Паризу из 1961. А ми смо се глупирали са русофилијом и притајеним комунизмом, пљували по паду Берлинског зида и променама у Европи 90-их. Зато више немамно никаква права, млади и стари нам одлазе. плаћамо и ми цех сопствених грешака и то је то.
+100

Nas preCednik makar koliko i ti zeli poropast i Evropi i USA...Zato nemoj tako da se brukas i napadas ga kad ste vi ista sorta...Licite kao jaje jajetu....
Смешан испадаш, Вучић је Српски националиста колико и ти, то је нула, Српски националисти нису за пропаст Европе. Вучић је доказао да је против Српских интереса гласањем пет пута у УН против Русије и слањем оружја Украјини. То што он негира слање оружја и ако је послато, само показује колико је ниско пао.

Back