Musko-zenski odnosi ili kado da smuvam druga

Ako si mu drugarica, normalno da ce tako i da te posmatra. Ali je do sada trebalo da primetis barem jedva primetan pogled pozude upucen tebi...Moj bivsi decko mi je bio pre nego sto smo se "smuvali" jedan od najboljh drugova. Muskarci veoma postuju drugarice, pa sve dok se ja njemu nisam "namestila", nije hteo nista da preduzima. Naravno, posle se ispostavilo da je on mene oduvek zeleo. Sve u svemu, nije uvek sve onako kako izgleda. Da bi saznala, probaj, stavi mu do znanja, ali u pravom trenutku, na pravi nacin, samo opusteno. :D

Odacu ti jednu malu tajnu. Nikada niste ni bili prijatelji.

Ko zna šta se od letos izdešavalo.

Ali definitivno treba promeniti taktiku i polako mu sugerisati da ti se sviđa.
Nikako ne valja varijanta "s neba pa u rebra".

Meni se to davno desilo sa tadašnjim najboljim drugom. Godinama smo se družili, sve bilo regularno, na pamet mi nije padalo da mu se sviđam. Onda se na jednoj žurci napio i pokušao da me poljubi. To mi je bila prava pravcata izdaja. Ostala sam zgrožena jer sam bila iznenađenja. Ta moja reakcija ga je strašno pogodila.
Godinama kasnije sam se preispitivala i razmišljala šta bi bilo da me je pripremio na to, da smo o tome razgovarali ili bilo šta slično, ali korak po korak. Možda bih i počela da ga gledam drugim očima jer mi je bio super, ali ga definitivno ne bih povredila tako ružnom reakcijom.

Eto, samo jedan primer iz života...

Pa nemam nameru da mu skoro pruzim to zadovoljstvo, tj. morace da zasluzi... :mrgreen:
Pa onda nije u redu da ga mucim, zar ne???
Ali ipak, dobra stara fora 'napalis, pa ispalis' nije naodmet, bas da vidim sta ce uraditi... :rotf::rotf::rotf:

I ima li kakvih novosti?
Ako još do sad nisi ništa uradila, moj ti je savet da ga pozoveš na kaficu i da ga sačekaš u bade mantilu bez ičega ispod (kao tek si izašla ispod tuša). A nemoj da ga čvrsto vežeš, pusti nek ti atributi sevaju na sve strane. Kad primetiš da su mu pantalone postale tesne i da ne može da uzme šoljicu kafe koliko mu se ruke tresu, sedi mu u krilo i pogledaj ga u oči... Ima da te ksesne sve i da mu se ne svidjaš!

Ako je poenta Golube da je keksne a da mu se ne svidja onda stvarno:roll:
Devojko, nista ti ne slusaj ove muskarce, oni bi samo da svlace, a narocito tudje
Nego mu ti udeli par lepih i iskrenih komplimenata, pa skreni razgovor ali nesto kasnije na temu seksa ali uvijeno da proveris reakciju, ako nesto hoce, on ce prvi krenuti u akciju

A SADA POMOC MENI:
pa da imam i ja slicnu situaciju...ali zbog toga zato sto je slichna nisam htela da otvaram novu temu...Imam ...ne znam kako da ga nazovem.."druga"..sa kojim sam se ranije druzila..upoznali smo se na jednom rodjendanu i meni se on nije svidjao..znam da sam se posle nesto bila rastuzila,i on je posle prisao do mene i zagrlio me i pitao sta mi je...i ne znam kako,ne znam zasto(verovatno zbog osobina)-eto zaljubila sam se.I mislim se posle-sta je sa mnom,a on mi ne izlazi iz glave..i eto..kasnije sam mu rekla..i mi kao prestali da se druzimo,tj ja sa njim jer mi bilo glupo sto sam mu rekla...a znala sam da je on tada bio zaljubljen u moju drugaricu...:dash::dash::dash:
ma dobro..svejedno-bilo pa proslo..pre godinu/dve..ali sada sam se opet zaljubila u njega...i mislim se :kako je ovo nenormalno"..sada mislim da mozda kapira,ali nije siguran..nisam mu nista rekla,ali sam se "poverila" NEKOLIKO drugaricama...i tako sad puno njih zna..a ja se plasim da on opet ne sazna..mislim htela bih ja da se mi vise druzimo,mozda i da budemo u vezi,ali se plasim da bi to moglo da pokvari nashe prijateljstvo..a i nisam sigurna da zelim vezu sa njim..znam da mi se puno svidja..ali kao sto kazete u onom texrtu :lepo je i uzivati u njegovoj blizini...
ali pitala sam ovo jer me vec nekoliko dana..nekako cudno gleda..jednom mi je i namignuo..ja ga ne znam bas dobro ali uglavnom svi misle da je super deko...stvarno super.:heart: je jedna rekla da on kao samo potpaljuje razne..i onda sam se ja..malo cudno osecala..mada i dalje mislim da je ok..sve super..samo sto nisam sigurna dal treba da joj verujem..njoj ili mojem misljenju..help?

Poslednja izmena od moderatora:
A SADA POMOC MENI:
pa da imam i ja slicnu situaciju...ali zbog toga zato sto je slichna nisam htela da otvaram novu temu...Imam ...ne znam kako da ga nazovem.."druga"..sa kojim sam se ranije druzila..upoznali smo se na jednom rodjendanu i meni se on nije svidjao..znam da sam se posle nesto bila rastuzila,i on je posle prisao do mene i zagrlio me i pitao sta mi je...i ne znam kako,ne znam zasto(verovatno zbog osobina)-eto zaljubila sam se.I mislim se posle-sta je sa mnom,a on mi ne izlazi iz glave..i eto..kasnije sam mu rekla..i mi kao prestali da se druzimo,tj ja sa njim jer mi bilo glupo sto sam mu rekla...a znala sam da je on tada bio zaljubljen u moju drugaricu...:dash::dash::dash:
ma dobro..svejedno-bilo pa proslo..pre godinu/dve..ali sada sam se opet zaljubila u njega...i mislim se :kako je ovo nenormalno"..sada mislim da mozda kapira,ali nije siguran..nisam mu nista rekla,ali sam se "poverila" NEKOLIKO drugaricama...i tako sad puno njih zna..a ja se plasim da on opet ne sazna..mislim htela bih ja da se mi vise druzimo,mozda i da budemo u vezi,ali se plasim da bi to moglo da pokvari nashe prijateljstvo..a i nisam sigurna da zelim vezu sa njim..znam da mi se puno svidja..ali kao sto kazete u onom texrtu :lepo je i uzivati u njegovoj blizini...
ali pitala sam ovo jer me vec nekoliko dana..nekako cudno gleda..jednom mi je i namignuo..ja ga ne znam bas dobro ali uglavnom svi misle da je super deko...stvarno super.:heart: je jedna rekla da on kao samo potpaljuje razne..i onda sam se ja..malo cudno osecala..mada i dalje mislim da je ok..sve super..samo sto nisam sigurna dal treba da joj verujem..njoj ili mojem misljenju..help?

Ako još do sad nisi ništa uradila, moj ti je savet da ga pozoveš na kaficu i da ga sačekaš u bade mantilu bez ičega ispod (kao tek si izašla ispod tuša). A nemoj da ga čvrsto vežeš, pusti nek ti atributi sevaju na sve strane. Kad primetiš da su mu pantalone postale tesne i da ne može da uzme šoljicu kafe koliko mu se ruke tresu, sedi mu u krilo i pogledaj ga u oči... Ima da te kresne sve i da mu se ne svidjaš!

Ako je poenta Golube da je keksne a da mu se ne svidja onda stvarno:roll:
Devojko, nista ti ne slusaj ove muskarce, oni bi samo da svlace, a narocito tudje
Nego mu ti udeli par lepih i iskrenih komplimenata, pa skreni razgovor ali nesto kasnije na temu seksa ali uvijeno da proveris reakciju, ako nesto hoce, on ce prvi krenuti u akciju

Nego šta je poenta? Da se ne kresnu uopšte?
Lepo su govorile nekad babe: Udaj se ti ćero, a ljubav će doći...
Čuvate ribice k'o da su od zlata, a posle kukate kad se ispostavi da ste ih prečuvale, pa ih više niko neće, ili da ste ih čuvale za pogrešnog...

Nego šta je poenta? Da se ne kresnu uopšte?
Lepo su govorile nekad babe: Udaj se ti ćero, a ljubav će doći...
Čuvate ribice k'o da su od zlata, a posle kukate kad se ispostavi da ste ih prečuvale, pa ih više niko neće, ili da ste ih čuvale za pogrešnog...

Mnogo pametno, nema sta
A posle nadje nekog manijaka koji ce da joj broji sa koliko je njih spavala
Svi ste vi isti
Da imate devicu koja je iskusna
E ne je.i sto se ne jede
Pa posle da ide slomljenog srca dok joj sledeci ne ocerupa ono malo srca sto pokupi
Ne slusajte ih devojke, ne, ne i ne
NIKAKO
Vratite se na MOJ prethodni post

Cao ljudi! Treba mi savet i od muske i od zenske populacije. Jedan od mojih najboljih drugova mi se veoma svidja i ja bih zelela da nase prijateljstvo predje na novi nivo (ala ovo zvuci glupo, ali *** shvatate poentu). Ima li neko ideju kako da to izvedem, jer se trenutno ovako osecam :dash: a htela bih da i ako niste ne bude ne upropastim sve do sad. Problem je sto sam skoro potpuno sigurna da me posmatra kao drugaricu, a ne kao :heart: Bila bih zahvalna na ideji ili savetu... pozdrav :bye:

Izgubices druga,zbog...najverovatnije,tvog hira...

Ma znam ja da je rizik ogroman...:roll: Mnogo me interesuje sta bi bilo...:think: A kako bi ja mogla da mu suptilan nacin otvorim oci, a da posle mogu da se pravim luda, tj. kao da se nista nije desilo... :whistling:

Па правити се луд никад није проблем.:mrgreen:

Имала сам такво искуство са баш добрим другом.

Прво је он мене стартовао рекавши ми да баш доста мисли на мене у последње време.
Били смо на неком рођендану кад ми је то рекао.
Мош' мислити колико смо били добри другови кад нисам ни размишљала о томе како седим пред њим у мини сукњи.:rumenko::D
Дакле, пре него што ми је рекао да му се допадам тј. да баш мисли на мене у последње време, другарски ми је напоменуо да ми види гаће.:lol::rumenko: :lol:

Ја сам све изврнула на шалу, јер нисам била заинтересована.
И онда смо наставили суптилно да се дружимо наредних две године, па се у мени на неки волшебан начин појавила жеља за њим.

Али ја сам била званичнија, позвала сам га на кафу и треснула му у лице истину- шта да радим, изнад свега сам суптилна.(треп-треп)

Али онда је он мени рекао да није заинтересован- и није окренуо на шалу.:besna:
Е то је баш била, онако, такође несуптилна сцена.

Прочистила сам грло и рекла:''о.к.''.

И опет смо наставили да се дружимо као и пре.

Суштина је да није блам рећи некоме да ти се допада,посебно ако ти је близак.
Наравно, ако те одбије нећеш више наваљивати, помириш се с чињеницом и тераш даље.;)

Срећно!

Poslednja izmena:
A SADA POMOC MENI:

Буди отворена и реци му...позови га на кафу.:cao:

Samo mi nesto nije jasno u tim vasim drugarskim odnosima - kako to cas mu se svidjas a posle ne, a on tebi ne a posle da?
Mislim meni je ovo decija tema, nego cisto da shvatite POJENTU
СадЧу да ти одам тајну:
Ја сам била у некој дугој вези , тачније била сам са актуелним нешто мало посвађана кад ме је друг стартовао.
У том периоду стварно није било места ни за кога другог, јер ни прва ствар није била рашчишћена.
А онда кад сам се разишла са тим трогодишњим дечком :D, онда сам ваљда због тога што ми је овај друг био стално у близини, а и под утицајем његовог давнашњег признања, обратила мало више пажњу на њега у том недругарском контексту.
А и супер је момак, квалитетан је и сладак.:heart:

Мешутим, он тад више није био заинтересован.
Етоооо!:P

Ја стварно мислим да мушкарац и жена могу бити пријатељи само ако се не привлаче физички или ако су већ били у вези па се разишли.

Тачније, не баш да не могу бити пријатељи, већ да не могу имати интензивнији контакт- виђање сваки дан бла-бла-бла...

Очекујем паљбу по мојој маленкости:mrgreen:

Ја стварно мислим да мушкарац и жена могу бити пријатељи само ако се не привлаче физички или ако су већ били у вези па се разишли.

Тачније, не баш да не могу бити пријатељи, већ да не могу имати интензивнији контакт- виђање сваки дан бла-бла-бла...

Очекујем паљбу по мојој маленкости:mrgreen:

Maco, ja te osvescujem, a ne grdim:brus:
ljubim te:cmok:

Па правити се луд никад није проблем.:mrgreen:

Имала сам такво искуство са баш добрим другом.

Прво је он мене стартовао рекавши ми да баш доста мисли на мене у последње време.
Били смо на неком рођендану кад ми је то рекао.
Мош' мислити колико смо били добри другови кад нисам ни размишљала о томе како седим пред њим у мини сукњи.:rumenko::D
Дакле, пре него што ми је рекао да му се допадам тј. да баш мисли на мене у последње време, другарски ми је напоменуо да ми види гаће.:lol::rumenko: :lol:

Ја сам све изврнула на шалу, јер нисам била заинтересована.
И онда смо наставили суптилно да се дружимо наредних две године, па се у мени на неки волшебан начин појавила жеља за њим.

Али ја сам била званичнија, позвала сам га на кафу и треснула му у лице истину- шта да радим, изнад свега сам суптилна.(треп-треп)

Али онда је он мени рекао да није заинтересован- и није окренуо на шалу.:besna:
Е то је баш била, онако, такође несуптилна сцена.

Прочистила сам грло и рекла:''о.к.''.

И опет смо наставили да се дружимо као и пре.

Суштина је да није блам рећи некоме да ти се допада,посебно ако ти је близак.
Наравно, ако те одбије нећеш више наваљивати, помириш се с чињеницом и тераш даље.;)

Срећно!

Ih, koliki post i na kraju ništa :lol:

Ih, koliki post i na kraju ništa :lol:
Ш'а да ти кежем.:lol:

Mislim, ‘osvescujem‘ je prejaka rec:rumenko:
Nego, ovako, hocu da ti kazem da u takve nebuloze kao sto je m-z prijateljstvo ne verujem, osim u skladnom braku
Eto, ostalo jeste drugarstvo, ali ne i prijateljstvo, a to nije isto
P.S. Uf, nadam se da se ne ljutis:rumenko::cmok:
Све бре о.к.
Па и ја сам рекла кад верујем у м-ж пријатељство, тј. да не верујем осим ако се не одбијају физички или су били у вези ( браку) у којој су сагорели.;)

Cao ljudi! Treba mi savet i od muske i od zenske populacije. Jedan od mojih najboljih drugova mi se veoma svidja i ja bih zelela da nase prijateljstvo predje na novi nivo (ala ovo zvuci glupo, ali *** shvatate poentu). Ima li neko ideju kako da to izvedem, jer se trenutno ovako osecam :dash: a htela bih da i ako niste ne bude ne upropastim sve do sad. Problem je sto sam skoro potpuno sigurna da me posmatra kao drugaricu, a ne kao :heart: Bila bih zahvalna na ideji ili savetu... pozdrav :bye:

Pošto je ova tema postavljena pooodavno, verovatno je dotična mlada dama već saznala da li će od njene neuzvraćene ljubavi biti nešto...
Elem, kako nekome izjaviti ljubav?
Direktno...."oči u oči"....za hrabre...
Pismom ili mail-om.....za stidljive...
Preko zajedničke drugarice ili druga....rizično....
Sredstvima javnog informisanja (na tv-u, bilbordu, u novinama).....skupo....
Pošaljete roditelje da ga isprose....tradicionalno....
Pitate forumaše za savet......smešno....

Back