Musko - zenska prijateljstva?

• Začetnik teme Začetnik teme coeur
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naravno da postoje.mislim da u svakom takvom prijateljstvu ima male doze privlačnosti.starija braća su mi uvek govorili kako je sex sa drugaricama najbolji...imam 2 drugarice koje su mi kao sestre.u početku sam se bio promio na jednu od njih,ali nisam želeo da pokvarim ( a i mislim da nisam imao šanse tad kod nje .) ) prijateljstvo. s njmia 2 mogu o svemu da pričam, one meni sve pričaju...mislil da je zaklučak da na početku postoji neka privlačnost zbog te bliskosti koja je stvorena, ali kasnije taj odnos niko ne želi da promeni i izgubi.

coeur:
Svakodnevno se susrecem sa slicnim problemom kod vecine drugarica. Ljubomorni momci. Razlog ljubomore najbolji drug. Da li mislite da su musko - zenska prijateljstva moguca, a da se tu ne radi o nekoj privlacnosti?

ma kazu da su nemoguca...
ja mislim da jesu, znam ih nekoliko po 10ak godina su naj prijatelji (musko-zensko) pa im nije nista...

mozda je nemoguce kad si u pubertetu...

Lucky girl:
Šta ćeš:(...ja sam uvek imala više drugova nego drugarica i uvek će biti tako...devojke umeju da budu mnogo ljubomorne i baš umeju to da pokažu...recimo necju se posvadjati s drugom oko toga ko ima bolje doope ili ko se od nas dvoje svidja nekom tamo dečku)dobro,ovo je mogućeal' mi se još nije desilo :lol:)...A prijatelji(prvi prijatelji) su mi uglavnom važniji od dečka jer s dečkom ću raskinuti a prijatelji će ostati(nadam se...:roll: )

iskreno verujem u ta prijateljstva i volim da imam drugove sa kojima mogu normalno da razgovaram o svemu...
uglavnom imam drugarice jer nazalost nemam dobro iskustvo sa drugovima, ili se zaljube u mene ili jednostavno misle da ako hocu da se druzim sa njima da mi se svidjaju a takvi me najvise nerviraju! ima izuzetaka i te drugove najvise gotivim ali stvarno ih je malo :(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back