Muško-ženska prijateljstva

Da se nadovezem na @Manastirka sa ili bez hemije prijateljstvo. U ovom slucaju sa malo hemije.

Imao sam situaciju na faksu. Pun hodnik i meni iz te mase prilazi neka cura predstavi mi se popričamo i skontam da mi je koleginica sa grupe. Na kraju dana odmah cmok u obraz. Sve vreme drugari zajedno po faksu, delujemo kao par, upoznajemo druge ljude zajedno, sedimo, pricamo, nije da nemamo neke zajednicke stvari. U tom momentu ja nisam sebe tako na briznu video u vezi nego sam hteo da prođe neko vreme. Neko ce reci nije mi se svidjala dovoljno. Mozda, ali nisam hteo da kvarim kolegijalnost na pocetku. Mene je tu najvise pogodilo, bilo mi je bezveze, neljudski, neposteno na kraju druzenja.
Ona je posle par meseci promenila faks. Samo od jednom vise se nije pojavljivala. U razgovoru mi nikad nista rekla oko promene, odlaska. Nije se cak ni porukom javila da kaze "e kolega druze ja idem drago mi je da smo se druzili cao" . Na kraju smo se mi najbliži na faksu medjusobno pozdravili i sve normalno kao sto treba.
Ja mislim da sam se ja njoj svidjao i da me je zato pikirala u masi ili na nekom predavanju. Nismo izasli iz fz vise zato sto nije bilo moje inicijative.

Drugar kod mene ladno prespava ..Često
.Obično kada napravi neke probleme pa ne sme ili neće da ide kući .
.I šta?Zbog čega bi to značilo da moramo osetiti neku privlačnost jedno prema drugome?
Ja u jednoj sobi, on u drugoj , usput mi popije svo pivo ..Naravno da m/ž prijateljstvo postoji ...
I da je samoto , bez razvijanja u nešto dalje..

.I šta?Zbog čega bi to značilo da moramo osetiti neku privlačnost jedno prema drugome?
Ja u jednoj sobi, on u drugoj , usput mi popije svo pivo ..Naravno da m/ž prijateljstvo postoji ...
Daj mu ultimatum pivo ili krevet? 😂

To nije prijateljstvo.

Drugovi iz skole da, sa njima imam onaj sestra-brat odnos, i veruje da je isto i sa njihove strane. Kasnije stecena prijateljstva su mi uvek bila sumnjiva, nikad nisam mogla skroz da se prepustim, bilo je pitanje vremena kad se kockice sklope.
Jeco, koliko te ja sa foruma znam, ti si drugarčina na kub. Sa tobom bih mogao da se družim jer je tvoj karakter prilično jak i u prvom planu je.
Inače se sa ženama ne družim jer niti imam razlog niti imam temu.

Back