D
divlja
Gost
gossca:Volim visoke, jake muskarce... ne volim bebi fejs...
Isto. :razz:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gossca:Volim visoke, jake muskarce... ne volim bebi fejs...
Dana2503:Ne volim isfeminizirane i sa nekim mlakim pokretima... Ili one, dugajlije, sa rukama do zemlje... Ne volim mnogo svetle momke, ni debele naravno... Ne volim niske, niti nesto gledam ka celavima, ali volim skroz kratko osisane... Kako bih opisala lice: "jake vilice, crvena puna usta i beli zubi..."
Ne volim one malo pogrbljene, one sto nabiju vrat u ramena, sto idu onako nabildovano i sire se, tj. zdepaste... Ne volim ni previse maljave...
Ma od kud znam, sve volim i nista ne volim...![]()
Ma, lako je uklopiti se kod mene!freddie prince jr.:jbte, al si ti zahtjevna.....ovo ti je klopka profil...pokusavam se uklopiti al mi opet nesto fali
I u tom i u bilo kom drugom slucaju presudno je da mi se dopadne.mladja:Šta bi imalo presudni uticaj u tom slučaju?
E jbgaGazdarica:Upravo pri prvom kontaktu fizicki izgled i jeste najbitniji...
Kasnije gubi na znacaju...
Ne volim previse nabildovane, ne volim debele, ne volim muskarce sa krupnim kostima, ne volim muskarce sa stomacinama, ne volim celavce, kajlase, muskarce u trenerkama, niti sa pirsingom...
Nastavice se...![]()
Mislim da bih imala zelju i bilo bi mi zao sto mi se bar malo fizicki ne svidja... Jbg...mladja:OK
Ako vam se muškarac u prvom trenutku fizički ne sviđa, a on prilazi kaa vama sa nameropm da uspostavi kontakt jer želi da ima sexualni odnos sa vama, a pri tome nije neprijatan, vulgaran, ali je uporan i u sebi ima iskrenu želju i nameru da sa vama ima sexulani odnos, da li i pod kojim uslovima bi vaša odbrana pala i vi bi imali odnos sa takvim muškarcem. Šta bi imalo presudni uticaj u tom slučaju?
A sto se tice tih online stvari, od sad svakome prvo trazim sliku. Necu vise da se upustam na slepo, posle mi samo bude bzvz i glupo ili ruzno se zavrsi. Nego se zaletim, nadam se da ce da mi se svidi, sa nestrpljenjem cekam na msn-u da mi stigne slika, kez od uveta do uveta, i onda-corak. Ma, jok mori, daj sliku prvo.MYOB:Sad nesto razmisljam. A kako biste reagovale/reagovali da se najpre sa nekim dopisujete ili pricate telefonom, potpuno vam je super, zabavlja vas, duhovit/duhovita, seksi, toliko je dobro da se navucete na te razgovore, ali ne znate kako izgleda. Upoznate ga/nju. Ne svidja vam se fizicki. Da li biste bili sa njim/njom ili ne? Ja ne znam. Eto, to nisam dozivela, pa nemam pojma kako bih tada reagovala na njegovo telo.
OKMYOB:Sad nesto razmisljam. A kako biste reagovale/reagovali da se najpre sa nekim dopisujete ili pricate telefonom, potpuno vam je super, zabavlja vas, duhovit/duhovita, seksi, toliko je dobro da se navucete na te razgovore, ali ne znate kako izgleda. Upoznate ga/nju. Ne svidja vam se fizicki. Da li biste bili sa njim/njom ili ne? Ja ne znam. Eto, to nisam dozivela, pa nemam pojma kako bih tada reagovala na njegovo telo.