Muško telo - kako deluje na vas

Dana2503:
Ne volim isfeminizirane i sa nekim mlakim pokretima... Ili one, dugajlije, sa rukama do zemlje... Ne volim mnogo svetle momke, ni debele naravno... Ne volim niske, niti nesto gledam ka celavima, ali volim skroz kratko osisane... Kako bih opisala lice: "jake vilice, crvena puna usta i beli zubi..." :P
Ne volim one malo pogrbljene, one sto nabiju vrat u ramena, sto idu onako nabildovano i sire se, tj. zdepaste... Ne volim ni previse maljave...
Ma od kud znam, sve volim i nista ne volim... :P

jbte, al si ti zahtjevna.....ovo ti je klopka profil...pokusavam se uklopiti al mi opet nesto fali

Nije mi bitno mnogo kako izgleda, najvishe volim prosechno gradjene mushkarce, sa malim pivskim stomakom(to mi je jedna od najsladjih stvari na mushkarcu). Ne volim nabildovane, previshe krupne, a ni koskice - mushkarce....
Kada mi prilazi, ne volim kada se shiri ili upija u sebe, nego da hoda opushteno, da mu gestovi i prichanje ne bude usiljeno, da ne mlatara rukama i nogama unaokolo...
Moze imati bilo koju frizuru, nije mi bitno, sve dok pere tu svoju kosicu.... :)

Ja, definitivno, najvise obracam paznju na visinu(mora da bude visi od mene bar 5cm), onda dolazi nacin na koji hoda. Zatim volim da bacim pogled na njegova ledja. Ako ima lepa ledja i vrat dobije ogroman plus. Lice je isto bitno. Ali ne mislim na lepotu nego na "urednost" (sveze obrijan, bez bubuljica i slicno). Neka luda frizurica je uvek pozeljna :)

OK
Ako vam se muškarac u prvom trenutku fizički ne sviđa, a on prilazi kaa vama sa nameropm da uspostavi kontakt jer želi da ima sexualni odnos sa vama, a pri tome nije neprijatan, vulgaran, ali je uporan i u sebi ima iskrenu želju i nameru da sa vama ima sexulani odnos, da li i pod kojim uslovima bi vaša odbrana pala i vi bi imali odnos sa takvim muškarcem. Šta bi imalo presudni uticaj u tom slučaju?

mladja:
Šta bi imalo presudni uticaj u tom slučaju?
I u tom i u bilo kom drugom slucaju presudno je da mi se dopadne.
Znaci, mozda je nekom to neverovatno, ali meni je od svih stvari koje se ticu spoljasnjeg izgleda bitno samo da je neko cist. Ostalo ne da mi nije bitno, nego nemas pojma. Ni pri prvom utisku niti ikad kasnije.
A da bi mi se neko dopao ne mora cak ni da mi pridje ni da mi se obrati. Ako ja na nekom nivou registrujem neku njegovu energiju koja me zdrma, moze biti i yebeni Kvazimodo.

mladja:
OK
Ako vam se muškarac u prvom trenutku fizički ne sviđa, a on prilazi kaa vama sa nameropm da uspostavi kontakt jer želi da ima sexualni odnos sa vama, a pri tome nije neprijatan, vulgaran, ali je uporan i u sebi ima iskrenu želju i nameru da sa vama ima sexulani odnos, da li i pod kojim uslovima bi vaša odbrana pala i vi bi imali odnos sa takvim muškarcem. Šta bi imalo presudni uticaj u tom slučaju?
Mislim da bih imala zelju i bilo bi mi zao sto mi se bar malo fizicki ne svidja... Jbg...

MYOB:
Sad nesto razmisljam. A kako biste reagovale/reagovali da se najpre sa nekim dopisujete ili pricate telefonom, potpuno vam je super, zabavlja vas, duhovit/duhovita, seksi, toliko je dobro da se navucete na te razgovore, ali ne znate kako izgleda. Upoznate ga/nju. Ne svidja vam se fizicki. Da li biste bili sa njim/njom ili ne? Ja ne znam. Eto, to nisam dozivela, pa nemam pojma kako bih tada reagovala na njegovo telo.
A sto se tice tih online stvari, od sad svakome prvo trazim sliku. Necu vise da se upustam na slepo, posle mi samo bude bzvz i glupo ili ruzno se zavrsi. Nego se zaletim, nadam se da ce da mi se svidi, sa nestrpljenjem cekam na msn-u da mi stigne slika, kez od uveta do uveta, i onda-corak. Ma, jok mori, daj sliku prvo.

MYOB:
Sad nesto razmisljam. A kako biste reagovale/reagovali da se najpre sa nekim dopisujete ili pricate telefonom, potpuno vam je super, zabavlja vas, duhovit/duhovita, seksi, toliko je dobro da se navucete na te razgovore, ali ne znate kako izgleda. Upoznate ga/nju. Ne svidja vam se fizicki. Da li biste bili sa njim/njom ili ne? Ja ne znam. Eto, to nisam dozivela, pa nemam pojma kako bih tada reagovala na njegovo telo.
OK
Ako je u pitanju samo sex. Ako neku žensku osobu upoznam a da se sa njom ne vidim, i pri tome delimo ista razmišljanja, želje i potrebe u vezi sexa, uopšte minije važan njen fizički izgled, već samo sexualno iskustvo sa njom, ono o kome smo zajedno razgovarali. Ali ako u realnosti sretnem ženu koja mi se fizički sviđa za sex, uopšte mi nije bitno kakva je kao ličnost, već me samo interesuje sexualni odnos sa njom. Ponavljam ako je u pitanju samo sex.

Back