Jel ima tu neki muskarac ko je u hor. znaku: ribe?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sixx:Jel ima tu neki muskarac ko je u hor. znaku: ribe?
sibirska:sixx:Jel ima tu neki muskarac ko je u hor. znaku: ribe?
Oni se uvek kriju... :wink:
sixx:sibirska:sixx:Jel ima tu neki muskarac ko je u hor. znaku: ribe?
Oni se uvek kriju... :wink:
Sto?![]()
gigule:moja bolja polovina je muška Riba...![]()
MA,ok,vrlo sam nevidljiva :wink:sibirska:Tj. vas tri...?Sorry zavodljiva, ne videh te... :wink:
zavodljiva1976:ja sam SKORPIJA
podznak DEVICA
mesec VODOLIJA
venera STRELAC
mars SKORPIJA
2.kuca VAGA
sibirska:Slažem se...I retko koja devojka je dorasla njihovim emocijama
Ova je jako interesanta recenica. To sam vec cula. Zasto je tako? Misle da niko ne ume ih svatit? I sta ako osoba postane draga, onda ostaju snjom? Citala sam i to da su oni od navike?
:shock:![]()
sibirska:zavodljiva1976:ja sam SKORPIJA
podznak DEVICA
mesec VODOLIJA
venera STRELAC
mars SKORPIJA
2.kuca VAGA
Riba ti je idealan partner, šta kukaš:wink: Što naglašavaš 2.polje?
sixx:sibirska:Slažem se...I retko koja devojka je dorasla njihovim emocijama
Ova je jako interesanta recenica. To sam vec cula. Zasto je tako? Misle da niko ne ume ih svatit? I sta ako osoba postane draga, onda ostaju snjom? Citala sam i to da su oni od navike?
:shock:![]()
Ovako...ribe imaju mazohističku crtu. Ne žele da budu shvaćene, što ne znači da ne žele da budu prihvaćene. Sa njima treba biti nežan, ali stabilan. Vole jake žene, koje se ne exponiraju previše. Vole tajne, intimu, i retko koga uključe u svoj svet. Mogu da prevare i da to nikada ne provališ. Ako provališ, znači da su one već duže vreme van te priče. Vrlo su osetljive i nesigurne. Ukoliko si uvek TU, biće i one. Strastveni su ljubavnici, vole da se maze i da filozofiraju u ljubavi. Ako ih ne budiš iz njihovog sna, večno ćeš im biti potrebna. Dosta prećutkuju, i teško ih je upoznati (ako je to uopšte moguće). No, ukratko mogu da budu izuzetni, ako se osete voljenim i ukoliko si mistična na bilo koji način. Ako je sve na izvolte', oni traže neko drugo more. :wink:
zavodljiva1976:sibirska:zavodljiva1976:ja sam SKORPIJA
podznak DEVICA
mesec VODOLIJA
venera STRELAC
mars SKORPIJA
2.kuca VAGA
Ma,ne kukam.....
![]()
Nemam pojma sto ga naglasavam,jedna me je pitala za to 2.polje,pa rekoh,mozda trebam da kazem?
A po cemu mi je riba idealan partner? Slazem se i sa bikovima,rakovima,devicama...
gigule:Ja sam Vaga/Ovan
On je u podznaku Vodolija
he he he daj dijagnozu... e šala...
sibirska:zavodljiva1976:sibirska:zavodljiva1976:ja sam SKORPIJA
podznak DEVICA
mesec VODOLIJA
venera STRELAC
mars SKORPIJA
2.kuca VAGA
Ma,ne kukam.....
![]()
Nemam pojma sto ga naglasavam,jedna me je pitala za to 2.polje,pa rekoh,mozda trebam da kazem?
A po cemu mi je riba idealan partner? Slazem se i sa bikovima,rakovima,devicama...
Zato što ti je polje braka u ribama...Bik-škorpija je najidealnija od 144 kombinacija zodijaka. Tako kažu, mada ja sam bik, i škorpije... :? , no nebitno. Za sex je definitivno najbolji bik, pogotovo što ti je mars u škorpiji! To ti je po principu mars-venera u spavaćoj sobi, tj. mnogo dobro.
Device mogu da provale tvoju stidljivost(asc. u devici), koju kamufliraš ekscentričnošću (mesec u vodoliji) i u njih imaš poverenja.
Rakovi su i emotivni i realni u isto vreme, tako da su i oni interesantan izbor u tvom slučaju.
sixx:Kao da sam njega slusala, dok sam citala tvoje pismo. Bas je takav. Moze da prevari, ali to nikad neces saznati, nikad neces osetiti, i uvek ce ti se vratiti kuci. Ne drzi ljubavnicu, vec desi se jednom i gotovo. Zena/ devojka uvek ostaje ona prva, boginja. Kad cesto vara, zaista veza ne vredi vise za njega. Mastaju, o da, i previse. Samo znas, zivot je zivot, i ti nemozes uvek sanjati snjima. A oni to ne mogu da prihvate.
A kakvi su u braku? Odnos sa decama?