Мушко прстење ?

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.558
Гледам неко мушко прстење од хируршког челика и много ми се допао један али немају број за мене. Зовем неку радионицу што прави прстење, кажу да по наруџби раде само већи број комада. Зна ли неко можда од вас ко може у Србији да направи прстен али од хируршког челика по мојој жељи ? Овај плави ми се допао.

Prilozi

• 94105777_2646369735687224_7214922832482926592_n.png
    94105777_2646369735687224_7214922832482926592_n.png
    256,7 KB · Pregleda: 41
Гледам неко мушко прстење од хируршког челика и много ми се допао један али немају број за мене. Зовем неку радионицу што прави прстење, кажу да по наруџби раде само већи број комада. Зна ли неко можда од вас ко може у Србији да направи прстен али од хируршког челика по мојој жељи ? Овај плави ми се допао.
http://www.hirurskicelik.com/proizvodi_prstenje_burme.html

https://sr-rs.facebook.com/hirurski...ewely-radno-vreme-10-20-02/10203610052521693/ po zelji

Кад се помене мушко прстење, мени одмах падне на памет тип карцинома желуца ''signet ring'' или ти ''прстен печатњак''. Стварно тако изгледа тај тип рака желуца. :sad2:

Кад се помене мушко прстење, мени одмах падне на памет тип карцинома желуца ''signet ring'' или ти ''прстен печатњак''. Стварно тако изгледа тај тип рака желуца. :sad2:
Јел можеш да ми нађеш слику тог тумора да видим.....баш ме занима. Пошаљи на ПП.

Nemam pojma ko radi ali dajem glas nakitu za muškarce. Ukoliko mu stav ide uz isti.
Tokom studija sam se zabavljala sa momkom koji je bio niži i verovatno sitniji od mene, dugokos, uvek odeven u crno sa gomilom nakita na sebi, ličili smo na dve boje eurokrema a čak i sada tvrdim da je to čovek sa najviše estetike u sebi za moga života što sam imala priliku da vidim...

to je los celik.1100 dinara je jevtino.
ovo ti je A klasa
Значи тај човек прави прстење по нацрту муштерије ? Нпр. мени треба број 24 са гравуром челичног љиљана на црној позадини. Да ли би могао на основу ове слике то да уради ?

Back