- Poruka
- 7.335
ala je lepo i lako pamtan biti kad se tudja muka muci
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@Aaron
On sada ima 27, ali moj utisak je da su njega zene syebale, a i on sam mi je o toj devojci iz perioda kada je imao 21 godinu pricao dosta tugaljivo i da, rekao je da je voleo dosta.
Nisu svi kao ti Aaron, kada se neko zaljubi u pogresnu zena ga moze itekako syebati.
Evo ja poznajem coveka koji ima 43 godine je zena na kraju rekla da dvoje dece iz njihovog braka nisu njegova. Sta mislis o tome?
Emocija, ne mogu svi biti mnogo pametni.A to da se neko zaljubi u pogrešnu,nije neko opravdanje.Znači da sve stavlja na kocku sreće.A gde mu je pamet?
Emocija, ne mogu svi biti mnogo pametni.
Ja sam uvek mislio da je posledica necije "lenjosti uma" sto bi ti rekla neki strah, koji je zasao u podsvest. Kao da svaka glupost u sebi vuce koren upravo iz straha.Sada sam se zamislila.Uvek sam na to gledala kao na lenjost uma,a ne potpunu nesposobnost.
Ono sto sam cesto vidjao je da muskarci bivaju mnogo iznervirani zbog zene sa kojom su u vezi ili braku. I sa mnom je bilo tako, ali kada sam bio bas zaljubljen i ranjiv.
Nekada su totalno van sebe i veza ih cak prilicno unakazi.
Zasto je to tako po vama? Da li je to vise do muskaraca ili zena?
Primeri i misljenja...
Evo primera gde se neko nervira
A znam primer gde je covek tukao nekog nepoznatog skoro do smrti bez ikakvog razloga samo zato sto ga je zena iznervirala.
Kako po vama spreciti besnilo?
Iebiga,tesko je naci i lepu i dobru zenu,za to ili treba imati ludacke srece tj.srecnu zvezdu ili ujednaceno namazan u svemu tj. imati dosta kvaliteta pogotovu psihickih, u vecini slucajeva kreten naidje na kretena,sto si stariji sve ces vise skenirati necije osobine a ne izgled,pa srecno.
To nas vraća na ono što sam rekao, ukoliko je već bio da kažemo "oštećen" (malo grublja reč) onda i može da ga uništi žena, ako je normalan, stabilan, neće ga uništiti ni Bog otac. Plus kad dodamo to da žene više manipulišu vaginalno a muškarci emotivno, to je još crnje ako se slomi pod ženskom emotivnom manipulacijom, što bi značilo da je gori i od te žene, što bi značilo da se teško može nazvati muškarcem, što dovodi do tačnosti mog zaključka.
.
To nas vraća na ono što sam rekao, ukoliko je već bio da kažemo "oštećen" (malo grublja reč) onda i može da ga uništi žena, ako je normalan, stabilan, neće ga uništiti ni Bog otac. Plus kad dodamo to da žene više manipulišu vaginalno a muškarci emotivno, to je još crnje ako se slomi pod ženskom emotivnom manipulacijom, što bi značilo da je gori i od te žene, što bi značilo da se teško može nazvati muškarcem, što dovodi do tačnosti mog zaključka.
kibi i ti i ja znamo reshenje:
baci je u vodu vezanu kamenom ako potone znachi da je ok
ako ne potone, spali je
ali derko, čemu onda cimanje i sav taj teatar? čamac, mutna voda, svedoci, ovlašteno svešteno lice itd?
imam bolje rešenje...najbolje se preventivno zavetovati na doživotni rukoblud i poštedeti sebe i troška i traume![]()
pa to su zene izmislile kibi sve te formalnosti i procesije i celu tu robiju
disfunkcionalnost braka direktno je srazmerna disfunkcionalnosti zenske psihe kao nezavisne jednike
mislite o tome
da dvoje-zena i njen shvaler
ne sporim krivica je u tipovima sto nasednu na sve to
ali sta ces kad su muskarci emotivci i naivchine u velikom %
zato ih treba edukovati
kibi...ne postoji bre nikakva simbioza i slichne gluposti...to opet zena govori iz tebe
postoji nagon kod mushkarca i drchnost kod zene...ponekad dodje do poklapanja ta 2 interesa ali to je uvek na kratke staze
daj se unormali![]()
Ono sto sam cesto vidjao je da muskarci bivaju mnogo iznervirani zbog zene sa kojom su u vezi ili braku. I sa mnom je bilo tako, ali kada sam bio bas zaljubljen i ranjiv.
Nekada su totalno van sebe i veza ih cak prilicno unakazi.
Zasto je to tako po vama? Da li je to vise do muskaraca ili zena?
Primeri i misljenja...
Evo primera gde se neko nervira
A znam primer gde je covek tukao nekog nepoznatog skoro do smrti bez ikakvog razloga samo zato sto ga je zena iznervirala.
Kako po vama spreciti besnilo?