Muski striptiz

Mislim da je to malo izandjalo, aj, kao organizuje se neko drustvo i muzika, paa je zezanje,
ali da se skupi trista zena do ponoci da gleda striptiz i onda ajd kuci. Tja:)
Pazi cicala, pa Vitomire brukas me cim izadjes iz virtualnog sveta.

Pazi cicala, pa Vitomire brukas me cim izadjes iz virtualnog sveta.

:rumenko:

imale smo i foto zapis iventa, izasao je cak i u nekim dnevnim novinama..fotka preko cele strane, moja najbolja drugarica sa policijskom sapkom na glavi, sa rukama uvis i usnama otvorenim u ekstazi ispred stripera i ja koja drzim ruku na ocima, a u drugoj pendrek, koji joj dodajem :mrgreen:

bas cu da je pitam da li jos uvek cuva to sramno secanje.

imale smo i foto zapis iventa, izasao je cak i u nekim dnevnim novinama..fotka preko cele strane, moja najbolja drugarica sa policijskom sapkom na glavi, sa rukama uvis i usnama otvorenim u ekstazi ispred stripera i ja koja drzim ruku na ocima, a u drugoj pendrek, koji joj dodajem :mrgreen:

Otkud sad sramno? Veseo dogadjaj udaje koga se stidis? Hm. Da malo ne lazes?:)

Jedna slika vise govori od 1000 reci.....:rtfm:

Otkud sad sramno? Veseo dogadjaj udaje koga se stidis? Hm. Da malo ne lazes?:)

je l citas ti sta ja pisem ili samo dobacujes iz coska? :)
prvi striptiz je zabelezen okom kamere, sa cicanjem i tako tim, a drugi je bio na Adi, povodom udaje te iste drugarice iz prve price.

kako rece da nisi drzala ruke na oci na adi?

pa nisam, ebem vas corave obojicu.

prvi je bio cika cajac, drugi cika vatrogasac. policijska sapka i crevo.alo??

:D

:heart:

prvi striptiz je zabelezen okom kamere, sa cicanjem i tako tim, a drugi je bio na Adi, povodom udaje te iste drugarice iz prve price.

E, to je opravdano, kad je kamera tu ne ide da mazis pendrek.

E, to je opravdano, kad je kamera tu ne ide da mazis pendrek.

a o kom ti sad poecas, prvom ili drugom

cek ako sam shvatio, kod prvog, gde je bio cajkan, ti si krila jednom rukom oci i dodavala drugom rukom palicu

a kod drugog gde je bio vatrogasac ti nisi krila oci a drzala si se za crevo obim rukama :heart:

:rotf:

joj ubice me

znaci, uzasni ste.

lave, sve je tako bilo, osim drzanja za crevo.
drzao je on mene za 'aljinu :D

***** mu misa, imala sam dva iskustva sa striperima, a ostavih najvise postova? nidje veze. inace, nervira me ono ulje kojim se mazu, kad je nesto zabacio glavu u zaru plesa, sve frskaju one kapljice po zenama okolo.fuj.
pandur iz prve price, ako ko pita!

znaci, uzasni ste.

***** mu misa, imala sam dva iskustva sa striperima, a ostavih najvise postova? nidje veze. inace, nervira me ono ulje kojim se mazu, kad je nesto zabacio glavu u zaru plesa, sve frskaju one kapljice po zenama okolo.fuj.

Hocu sliku! :rtfm:

necu da pitam dal je onako u shou stilu podigo malo haljinicu i zavuko glavu ispod, znam da i to rade malo u fazonu, zavisi kakav repertoar imaju ili improvizacija :)

jes blajbi slika ponegad goviori vise od 1000 reci :lol:

article-0-05204739000005DC-974_634x395.jpg

Drugi s leva je ful lik.Ali u fulu 100%.Samo sto ne bi ja to mogla da gledam.Treba mi nesto daleko jace-nas dvoje i on pod mojim nogama na podu,tako nesto.Striptiz ne.

znaci, uzasni ste.

nije to bilo ulje, :) nisi liznula da vidis, cist znoj.

- - - - - - - - - -

ja volim da mu platim posle. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

drolji. :lol:

Dogovoreno, ali avans pre, molim.

eto ja dasam u bege de takve stvari prolaze, ovde jok, kao dodatni izvor prihoda jer smanjili zlotvori organima platu bio bi striptizet...šta hvali...mrdaš malo kukovima, evrići samo pljušte, može i snoška neka da ispadne bog da te vidi
:lol:

A sta ne kontam? Ja ne nudim sex, samo mi se svidja placanje, a ti smisli za sta.:)

pravo da ti kazem, nemam pojam o cemu pises i mrzi me da mislim o tome...ako mislis na striptiz, jer tema je o tome izjasnila sma se da mi nije zabavan striptiz.

- - - - - - - - - -

eto ja dasam u bege de takve stvari prolaze, ovde jok, kao dodatni izvor prihoda jer smanjili zlotvori organima platu bio bi striptizet...šta hvali...mrdaš malo kukovima, evrići samo pljušte, može i snoška neka da ispadne bog da te vidi
:lol:

:lol: i to pravi cika policajac sa pravom palicom.

Back