Muski striptiz

l po dužnom metru? :ceka:

inače..VOLEM..stripere dobu koreografiju i da paaaliiiii

striptiz.jpg

U 90% slucajeva striperi su ili Zoro ili Supermen ili Batman.......:roll:

a dajte, zezaju se ljudi, sta tu ima lose? ako je iole dobra koreografija, a striperi zgodjusni, neka igraju, nek poturaju sta se vec potura, niko jos nije umro od to malo mrdanja muskim medjunozjem.
bila dva puta- tj jednom na "pravom", (tu sam pola vremena drzala ruke preko ociju, bilo me sramota da gledam, samo sam cicala i virila kroz prste, k'o one najgore sabannke :neutral: ) a drugi put smo zvale decka da dodje, najboljoj drugarici smo organizovale "devojacki dan" umesto klasicne devojacke veceri,...na Adi, usred bela dana, pre dve godine. Super je bilo :D
zauzele smo dobru poziciju na travi, sa klupama i velikim stolovima, okitile malo drvece, dovukle klopu, svaka od nas je imala vencic na glavi, bile smo bose, doveli smo zivu muziku, akusticnu. Mlada nije imala pojma, znala je samo da idemo na Adu. taman sto se oporavila od soka i prestala da place, malo se i napila, dos'o cika vatrogasac oko 5 popodne, espesli for hr. :mrgreen:

tu nisam cicala :rumenko:

a dajte, zezaju se ljudi, sta tu ima lose? ako je iole dobra koreografija, a striperi zgodjusni, neka igraju, nek poturaju sta se vec potura, niko jos nije umro od to malo mrdanja muskim medjunozjem.
bila dva puta- tj jednom na "pravom", (tu sam pola vremena drzala ruke preko ociju, bilo me sramota da gledam, samo sam cicala i virila kroz prste, k'o one najgore sabannke :neutral: ) a drugi put smo zvale decka da dodje, najboljoj drugarici smo organizovale "devojacki dan" umesto klasicne devojacke veceri,...na Adi, usred bela dana, pre dve godine. Super je bilo :D
zauzele smo dobru poziciju na travi, sa klupama i velikim stolovima, okitile malo drvece, dovukle klopu, svaka od nas je imala vencic na glavi, bile smo bose, doveli smo zivu muziku, akusticnu. Mlada nije imala pojma, znala je samo da idemo na Adu. taman sto se oporavila od soka i prestala da place, malo se i napila, dos'o cika vatrogasac oko 5 popodne, espesli for hr. :mrgreen:

ma ja volim da gledam, i yneski mi je supoer..samo pipanje jok..:lol:

:lol:

nego kazi ti nama bilo pioanje na adi ili samo gledanje?

- - - - - - - - - -

Nekako to uvek ide zajedno: i muski i zenski......

Moj odlican jaran je bio vlasnik jednog velikog nocnog bara "GOLDFINGER" pa sam tamo cesto zalazio....:prstic:

ih 90ih je svaka kafana imala te plesacice, od, ukrainka, ruskinja, moldavke, bugarke, rumunke (najvise)

E nisam ni ja... mada jesam videla neke tamo na moru po barovima i po šankovima kako se uvijaju i igruckaju nešto kao... nije mi to uopšte zanimljivo :neutral:

Malo mi je čak i bljaksi. :/

I naulje se kao šnicla pred pečenje i veze sa tim igranjem nemaju... nekako su prenapadni i bezvezni... pokreti su im neartikulisani :/

Da to sam primetila da se danas na bilo kakvog muškog igrača gleda kao na stripera... što naravno nema veze s vezom...

Hoću reći uglavnom pojma nemaju kako bi trebao da izgleda taj striptiz i samo se nešto gube kao da je dovoljno samo da se skineš i zamahneš gaćama u ritmu ili neritmu neke grozne muzike

Back