- Poruka
- 50.313
nemate vi pojma
zatucane balkanke
na zapadu zene gledaju zajedno s muskarcima sport
a ovde I dalje srednji vek
ma ćuti, sreća tvoja što si odtucan..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemate vi pojma
zatucane balkanke
na zapadu zene gledaju zajedno s muskarcima sport
a ovde I dalje srednji vek
Ја једном, тата ме водио. Само су ме кикирики и семенке занимали.
)))
)))aham![]()
ipak si ti nezna umetnicka dusica, nisu za tebe te divljacke aktivnosti!
samo voda, samo hidratacija, samo bjuti slip!![]()

Ma,femkaju se breDexyBoy rasturao po Beogradu i Novom Sadu - šizenje
![]()
Фолирање, као - радије би гледале женски стриптиз...![]()

tebe ko da su hipnotisali misim taj tvojMene zenski striptiz uopste ne zanima, muski me sada ne zanima, videla kada je to bilo to, i nema sta vise da me intrigira. Al zato ne razumem zene koje nisu bile i pljuju po tome, niti smatram da je striptiz nemoralan, ili sta slicno
tebe ko da su hipnotisali misim taj tvoj
pa jel reaguješ nekad kad viš nekog macana na ulicu, pa se desi da pomisliš ono u sebi uh al bi te
Mene zenski striptiz uopste ne zanima, muski me sada ne zanima, videla kada je to bilo to, i nema sta vise da me intrigira. Al zato ne razumem zene koje nisu bile i pljuju po tome, niti smatram da je striptiz nemoralan, ili sta slicno
slabo, moram nekog da zavolim il bar da mi se svidi ko osoba da bi uradio klik. Mislim, kazem ja lep ovaj, al da skacem fala ne bih
pa ne bukvalno da skačeš jebbo ga ti
nije nemoralan, ali ne deluje zanimljivo....barem meni. jos kada sma procitala cenu iznajmljivanja stripera i uporedila koliko zabavnijih stavri mogu da uradim za te pare....meni prvo pao na pamet tandem skok padobranom
i šta...ništa prljave misli ovo ono ?
ovo mi zanimljivopa sad ne bih ni ja bacila pare na stripera da sam solo. Kupila bih sebi nesto dobro i otisla u neki provod
- - - - - - - - - -
jok, to samo kad se primim na nekog, a za to moram da znam kako razmislja, sta voli i da li mu se dopadam

ovo mi zanimljivo
a ako se ti njemu ne dopadaš onda ništa ?
pa sad ne bih ni ja bacila pare na stripera da sam solo. Kupila bih sebi nesto dobro i otisla u neki provod

na javni striptiz npr.
cak i da kosta manje ja bih radije otisla u kazino i zabavila se.
a mozda jednom i odem na striptiz iz radoznalosti, ako ne kosta puno.

pa prvo imaš zanimljivo viđenje, drugo simpatična mi je tvoja iskrenost i želja da udovoljiš mojoj znatiželji
a i riba si dobra nemoj da se lažemo
![]()
e to volemmene je drugarica ubedila, tad sam to platila od dzeparca, al sad je to in, pa i cena skocila
- - - - - - - - - -
i ja cenim tvoju iskrenost
nisam ja za badava dobila nadimak ljubinka od muza, to je sto sam malo mimo obicnog sveta. Posle to napisala na forumu i ostalo mi