MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
brain-scan.png

Ženski mozak ne odmara i ne spava ... smišlja neku ujdurmu i kada se pravi da da se odmara !:manikir:

...interneuronsku konektovanost unutar jedne hemisfere (mozak muškarca) i snažne interneuronske veze među ćelijama dveju hemisfera (ženski mozak),
naučnici tumače na sledeći način...
-Muški mozak struktuiran je tako da favorizuje veze između percepcije i koordinisane akcije, dok je ženski mozak dizajniran
tako da favorizuje povezanost analitične i intuitivne obrade informacija....

..što znači da je ženski mozak u stanju da shvati muški a muški nema kapacitet da razume ženski...:zplez:

Jeste, tako je, žene mogu tako da misle jer je razlog za to više nego očigledan pa čak i na slici...ali to je zato što muškarac ne razume, ne ume da ukači, shvati
da bi samo jedan zagrljaj nakon seksa ustvari doprineo tj. kompletirao seks i ona bi bila zadovoljena i sa one strane koja joj je potrebna kao ženi.
Žena vodi ljubav i fizički i emotivno dok je kod muškarca to drugačije..zar je to toliko teško razumeti...:D

Jeste, tako je, žene mogu tako da misle jer je razlog za to više nego očigledan pa čak i na slici...ali to je zato što muškarac ne razume, ne ume da ukači, shvati
da bi samo jedan zagrljaj nakon seksa ustvari doprineo tj. kompletirao seks i ona bi bila zadovoljena i sa one strane koja joj je potrebna kao ženi.
Žena vodi ljubav i fizički i emotivno dok je kod muškarca to drugačije..zar je to toliko teško razumeti...:D
barbi ne seri, nemas ****** pa ne znas

Sedi Mujo na kaucu,gleda televiziju,pa ce Fati:
-Fato,donesi mi jedno hladno pivo dok jos nije pocelo.
Fata ode po pivo i donese ga Muji.
Nakon pola sata,Mujo ce opet:
-Fato,donesi mi jedno pivo dok jos nije pocelo.Fata ustane,ode po pivo i donese ga Muji.
Nakon pola sata Mujo ce opet:
-Fato,ajd' boga ti,donesi mi koje pivo dok jos nije pocelo.
A Fati pukne film i pocne galamiti na Muju:-Ma,koga ti pravis budalom?Nisam ti ja sluskinja ovde!Po celi dan lezis na kaucu i nista ne radis...
A Mujo ce tiho,sebi u bradu:
-Pocelo je...

Šta je pogonsko gorivo Muškog šovinizma ?

images

* * *

Alhemijski proces : Žena + Zlato
:nono3:
Ne spajajte i ne igrajte se opasnim stvarima

+
+
+

REZULTAT NAJVEĆEG MUŠKOG ŠOVINIZMA
stock-photo-woman-gold-dress-lady-in-fluttering-silk-gown-fashion-beauty-model-fabric-waving-on-wind-251240863.jpg

23910990-Fashion-Glamour-Makeup-Holiday-Gold-Make-up--Stock-Photo-woman.jpg

:manikir:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back