MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
немојте тако:eek:,има ту и сплеткарења,звоцања,....:klap::lol:

:zcepanje:
Znaš šta ima... mantranje i hipnoza na jastuku , dok si u polu snu, transu, bez sperme, i pokušavaš zaspati ... Stalno te u krevetu nagovaraju na neku ne etičnost u fazonu :besna: "kad je mogao onaj njen kreten to it to, možeš i ti meni ...samo treba da zažmuriš i učiniš to i to" ..... :dash:

Oooo....slatka veštice, :mrgreen: Ž.draga, najdražeg i najslađeg gostoprimstva,.... jel ti to meni o Demijurgu ili o Solipsizmu ?? :cool:

Ne dragi :)

O bolu. Kad ga gledaš kako ko svinja ždere kotlet za kotletom a ne diže pogled da vidi suzu u tvom oku. Iščupati takvom gadu istinu iz grla koju krije je izgubljeno vreme. Ne vredi ga ubiti, baš kao što ne vredi pustiti ga da živi. Potrebno je znači dokrajčiti ga. Kako?

Opisala sam ti poredeći Jerusalim i Rim, ali ti baš kao i on ždereš kotlete i ništa pritom ne osećaš. Zato ste niža rasa.

:)

O bolu. Kad ga gledaš kako ko svinja ždere kotlet za kotletom a ne diže pogled da vidi suzu u tvom oku. Iščupati takvom gadu istinu iz grla koju krije je izgubljeno vreme. Ne vredi ga ubiti, baš kao što ne vredi pustiti ga da živi. Potrebno je znači dokrajčiti ga. Kako?

Opisala sam ti poredeći Jerusalim i Rim, ali ti baš kao i on ždereš kotlete i ništa pritom ne osećaš. Zato ste niža rasa.

mnmj ....nja,nja... ne vrediti da se duriš, jer ništa nisi razumela o civilizaciji koju smo ti mi MŠ obezbedili.

Jer, sve što imaš i sve što nemaš u njoj je moja zasluga !

~~~
Ja Author: MŠ

:rotf:

:zcepanje:
Znaš šta ima... mantranje i hipnoza na jastuku , dok si u polu snu, transu, bez sperme, i pokušavaš zaspati ... Stalno te u krevetu nagovaraju na neku ne etičnost u fazonu :besna: "kad je mogao onaj njen kreten to it to, možeš i ti meni ...samo treba da zažmuriš i učiniš to i to" ..... :dash:
:eek:сва срећа па немам пи.копаћеничких склоности:think:
хоће петра пана,принца на белом коњу,дурасел зеку,татицу"заштитника",стрпљивог слушаоца,манекенчића,телохpанитеља,имућног расипника,.....:roll:
можда јуче:bye:,драге вагине:whistling:

mnmj ....nja,nja... ne vrediti da se duriš, jer ništa nisi razumela o civilizaciji koju smo ti mi MŠ obezbedili.

Jer, sve što imaš i sve što nemaš u njoj je moja zasluga !

~~~
Ja Author: MŠ

:rotf:

To što si napisao je zastarela književna forma gde grehe drugoga izlažeš bez potrebne nežnosti. :)

Ali ako želiš priznanje za to što si mi obezbedio, odajem ti ga kao budala magarcu. :D

Ti si još veći mazgov od onog Dragoljuba. :D

:hahaha:баш је вагинално"сналажљив"пол нашао да прича о"нижим"расама:roll:
много ће још воде протећи док схватите да нисте вредне било чијег озбиљијег труда:rtfm:

Nije bitna forma, već suština koju ne razumeš od početka MŠ.

Zato ste tako jadne i ŽŠ površne, jer Vas nema doraslih od hiperborejskog, arhajskog, antičkog, srednjevekovnog, već samo tako tu i tamo , pomalo feminističkog doba tj od skora .

Drage ŽŠ, pa gde ste nam bile do pojave veš mašine i šporeta ? m? :manikir:

Zašto ste vi Drage propustile toliki civilizacijski razvoj ?

:mrgreen:

Kako je ono Niče umeo lepo da kaže: "Kada se život pomeri u ništavilo, onda se životu oduzelo težište".

Šovinizam je muška onostranost, laž koja razara svaku umnost i svaki prirodan instinkt. Tu mi plivamo kao ribice u vodi a vi možete samo da nas pomazite po perajcima... ako vam i to dopustimo.

:plez:

Kako je ono Niče umeo lepo da kaže: "Kada se život pomeri u ništavilo, onda se životu oduzelo težište".

Šovinizam je muška onostranost, laž koja razara svaku umnost i svaki prirodan instinkt. Tu mi plivamo kao ribice u vodi a vi možete samo da nas pomazite po perajcima... ako vam i to dopustimo.

Draga ljubavi, ti meko ljudsko emotivno nedorslo i poluzrelo biće između M i deteta,

Ja ću uvek za tebe biti Ahil, dok ti za mene Briseida ... https://www.google.rs/search?q=ahil...D0%25B5%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B0;200;267

Ali znaj,
Moj muški polubožanski XY hromozom, uranskog i solarnog principa, aktivne muške kreativne sile nosi tom tvom XX zemaljskom i telurskom principu privlačnosti, singularnosti i pasivnosti ... Autorstvo i pečat. :super:

To alhemijsko venčanje može samo Veštica da poništi .. (tedoh reći ŽŠ) .... :zcepanje::rotf::hahaha:

да,да,као јагње на ражњу:lol:
женке још увек бунцају о сопственом првенству одабира:roll:,а кад вам наиђе неки"намазан"вешт лажов и"насуче на спруд":hahaha:,онда кукњате,цмиздрите,...и жалите се на"свиње","скотове"," бездушне гадове",....:bye:

Draga ljubavi, ti meko ljudsko emotivno nedorslo i poluzrelo biće između M i deteta,

Ja ću uvek za tebe biti Ahil, dok ti za mene Briseida ... https://www.google.rs/search?q=ahil...D0%25B5%25D0%25B8%25D0%25B4%25D0%25B0;200;267

Ali znaj,
Moj muški polubožanski XY hromozom, uranskog i solarnog principa, aktivne muške kreativne sile nosi tom tvom XX zemaljskom i telurskom principu privlačnosti, singularnosti i pasivnosti ... Autorstvo i pečat. :super:

To alhemijsko venčanje može samo Veštica da poništi .. (tedoh reći ŽŠ) .... :zcepanje::rotf::hahaha:

Da si čitao "Sablju i hrizantemu" od Rut Benedikt, shvatio bi koliko si ovom izjavom potpisao konvulzionistički princip neprosvećenosti :D

Ali znaj,

е,свака част:rtfm:
сваки иоле озбиљнији мужјак их интелектуално доживљава као размажену дечицу,пубертетлије,.....:whistling:,а тек кад почну да их обузимају мождане"олује":eek:

To ja sa Maestralnom Megili-gili- ... :mrgreen:

~~~
Oš ti da budeš naša Veca ? :cool: Veštica

- - - - - - - - - -

Na samrti.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back