- Poruka
- 94.500
Barb...ovo je bio TUSHE...ne mislis li?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
 ...pravo u srce muško, kameno...
...pravo u srce muško, kameno...
Nego šta nego tushe......pravo u srce muško, kameno...

znaci sve u superlativu,u prevodu laz tj klasika
 znaci sve u superlativu,u prevodu laz tj klasika 

Nego šta nego tushe......pravo u srce muško, kameno...

kakav tushe.. nego pravite vi tursiju..to je za zene

Ovo prepustam Barb,ona ce bolje da ti odgovori..
 .
.

ili..mozda ste samo litl horni
 ili..mozda ste samo litl hornizavidim vam..,vama zenama izgleda nikad nije dosadnoili..mozda ste samo litl horni

znaci zagorelica...

0stalo sto bih napisao bi delovalo kao jeftina samopromocija i reklamiranje
 0stalo sto bih napisao bi delovalo kao jeftina samopromocija i reklamiranje  a to pravi ne rade,ups eto reko sam..nisam hteo jbg
 a to pravi ne rade,ups eto reko sam..nisam hteo jbg 
ko to kaze? ko to kaze tko to laze! ima afkors.. samo se cenjena straznjica mora malo namucit0stalo sto bih napisao bi delovalo kao jeftina samopromocija i reklamiranje
a to pravi ne rade,ups eto reko sam..nisam hteo jbg

svaka od vas ima svoju definiciju pravog muskarca sve sto treba zena da uradi je da bude otvorena za upoznavanje,prirodna,spontana i sta ti ja znam itd recimo,a muskarac po vasoj volji je tamo negde ili tu "iza ugla" a treba vise da se potrudite jer ipak je ovo zemlja sa zenskom vecinom muskaraca je manje
 svaka od vas ima svoju definiciju pravog muskarca sve sto treba zena da uradi je da bude otvorena za upoznavanje,prirodna,spontana i sta ti ja znam itd recimo,a muskarac po vasoj volji je tamo negde ili tu "iza ugla" a treba vise da se potrudite jer ipak je ovo zemlja sa zenskom vecinom muskaraca je manje