MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:D:D:D

Hahhaahha ha ha

... znam Barbiku iz komšiluka, ona je jedna divna, duhovita i osećajna ženica. :D
Ona samo glumi neku Fem.čvrstinu. zbog ove neozbiljne i polušašave teme
(još tada smo krenuli da se zezamo poprilično neozbiljno ... pre 5 god)...

Al ste se razmahali sa macevima i recima, da vas ne znam, pomislio bih da ste pravi MS-i al vam losa metoda:aha:
Diplomatije je taktika kojom postignu sve sto pozele a jedina mogucnost da ih potcinimo je...da budemo vece diplomate od njih:D
Ko ce prvi kamen da baci....

Al ste se razmahali sa macevima i recima, da vas ne znam, pomislio bih da ste pravi MS-i al vam losa metoda:aha:
Diplomatije je taktika kojom postignu sve sto pozele a jedina mogucnost da ih potcinimo je...da budemo vece diplomate od njih:D

Dok se mi "taktički" povlačimo pred njima, one preuzimaju inicijativu... Moramo ponosno stati ispred moderne pošasti - feminizma i njihovih bestidnih hordi - feminista i feministkinja!

One neka se bave diplomatijom ...
Mi ćemo artiljrijom...

(svako neka tuče iz onog oruđa , kojeg prirodno poseduje... :rotf: )

Da vidim šta sam propustila....Tibi je sa levom rukom u sudoperi, desnom drhtavo drži cigaretu u strahu da mu je poslednja... samuraj se hrabro i taktički povlači pred hordama feministkinja, umesto mačete drži mače pa Mystic nema čime da iseče krilate aždaje...artiljerija vraćena u početni položaj... junačka srca kucaju im hrabro - ali pod krevetom... 5:0 za žene!
Sada će MŠ da pristanu na pregovore sa urbanim amazonkama. (Savet: devojke, ne izuvajte čizme! )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back