Mystic+
Zaslužan član
- Poruka
- 100.052
.. kaj ima ? Ledeno ovdi ..
Nije.
Ovde je uvek vrelo. Samo se pravimo da smo ledeni ...
Nego, One moje (vruće) prijateljice, čekaju moj komentar, ... pa da priznaju ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.. kaj ima ? Ledeno ovdi ..

Nije.
Ovde je uvek vrelo. Samo se pravimo da smo ledeni ...
Nego, One moje (vruće) prijateljice, čekaju moj komentar, ... pa da priznaju ...![]()

Beštijo , el se ti to meni uvaljuješ ?![]()
ovaj lici na mog tatu.

Suma sumarum..ko će ga znati da li uopšte postoji konačan zbir...
Žene su tokom istorije pre svega bile majke. Feminizam i emancipacija su doveli do značajnog napretka,
medjutim sam feminizam je ipak samo zbunio "našu" ženu a ražestio "našeg" neandertalca, pardon muškarca...![]()
Danas ćete retko naći ženu koja je nezaposlena i koja u tome uživa jer kao takva u savremenom društvu ne spada
u uspešne žene a samim tim je i manje poželjna svom muškarcu čija se pažnja vrlo brzo usredsredi na
uspešnu (sposobnu, čiji duh sputan porodičnim obavezama nije prestao da se širi) ženu
a srce se takodje vrlo lako razlupa baš kad ne treba (ovo je bitna stavka u razumevanju same teme)...![]()
Uspešnom ženom se danas smatra žena koja radi i koja se ostvaruje kroz svoju profesiju, a ne samo kroz porodicu.
Medjutim, moje lično, intimno mišljenje je da to sa sobom donosi i neke mane. Porodica gubi koheziju..sticanjem novih prava ali i obaveza,
žena nema više toliko vremena da posveti porodici i domu. Nema više majke koja je u kući kad deca dolaze iz škole, nema više ili su sve redji porodični ručkovi,
nema spremnih i toplih sendviča pre škole, nema čaja i vrućih pogačica po dolasku iz škole jer mama jednostavno nije tu...
Da bi se sklad i kohezija koliko-toliko održala u savremenoj porodici, muškarac je taj koji treba da prihvati deo te i takve odgovornosti na sebe..ali avaj...
krivicu za takvo stanje u društvu pripisuju emancipaciji i feminizaciji žena i neretko svu odgovornost prebacuje na njena pleća,
svesno prenebegavajući činjenicu da su i sami akteri (ako ne i tvorci) takve atmosvere u savremenom društvu...
Izmedju ove dve krajnosti se i nazire odgovor na temu tj. odgovor na pitanje: šta je to M.Š. posmatran od strane Ž.Š....?
Od mene toliko .
ps..a vala i dosta je bilo...![]()

Barbe,Barbe
vezano za tvoje osobno misljenje.muskarac nemoze tako lako prihvatiti toliku drasticnu promjenu zenskog zivotnog ponasanja jerbo to iziskuje generalnu promjenu u njegovom mentalnog sklopu cija je primarna funkcija bazirana na totalno drukcijim principima,gradjenim tijekom visemilenijskog procesa.
da stvar bude gora,broj papucara u nasoj skladno mjesanoj musko zenskoj zajednici je u drasticnom rastu![]()

pazi ti tog muvinga .. ako triba pripomoc ženi , malo se prilagodit njenoj slobodi ponašanja i odabira ..odma se karikira to nazivnikom : papuca .
Jaooooo![]()
rđo nečista
mislio sam na zenino vremenski duze izbivanje iz zajednice,kako na poslovnoj bazi,tako i drukcije.ĆAĆA nemere zaminit MATER na duzem periodu.cast izuzecima na ulozenoj ljubavi u dokazivanju suprotnog

A otom potom, nekad je caca bolja mater nego ona sama ..
ALI ...
nije bilo baš friško da su žene stale na stol nebi li se izborile za radnicka prava žena..
Koliko triba to jednom muškarcu da se " prilagodi" .. pomoc ženi oprat tanjir koji put ?![]()
operem,obrisem i nije mi problem.kuvanje smatram uzivancijom,pa odredjene radosti za sporetom ne volim prepustati drugima.
nismo svi takvi,ali sve ide u tom pravcu

Istina, ne valja stavljat sve u isti KOŠ.
.. Ima i gorih usporedba, al bila sam blaga ..
Kuvanje ti je interes pa ti nije teško ..
Što najbolje kuhaš?

sudi mi nisu interes
hmm tesko pitanje,na koje ja nemogu odgovorit,jerbo tu odluku donosi strucni ziri,koji se u datom trenutku zadesi u blagovaonici
dosta spremam meso,volim i tjesteninu,obozavam preljeve od gljiva...sve radim polako sa guštom,umjereno i sa osjecajem...nekad i zanemarujuci text u kuhari,misleci da bi drukcije bolje
ovi moj post ispade kao nekakvo samohvalisanje...nemoj me vise vuc za jezik

jos si i hercegovka![]()
ajmeeeeeee..... išibat cu te ..
Hercegovka sam.. kao što si i ti afrikanac , et...

to je bio kompliment,naj me šibat![]()

Suma sumarum..ko će ga znati da li uopšte postoji konačan zbir...
Žene su tokom istorije pre svega bile majke. Feminizam i emancipacija su doveli do značajnog napretka, medjutim sam feminizam je ipak samo zbunio "našu" ženu a ražestio "našeg" neandertalca, pardon muškarca...![]()
Danas ćete retko naći ženu koja je nezaposlena i koja u tome uživa jer kao takva u savremenom društvu ne spada
u uspešne žene a samim tim je i manje poželjna svom muškarcu čija se pažnja vrlo brzo usredsredi na
uspešnu (sposobnu, čiji duh sputan porodičnim obavezama nije prestao da se širi) ženu
a srce se takodje vrlo lako razlupa baš kad ne treba (ovo je bitna stavka u razumevanju same teme)...![]()
Uspešnom ženom se danas smatra žena koja radi i koja se ostvaruje kroz svoju profesiju, a ne samo kroz porodicu.
Medjutim, moje lično, intimno mišljenje je da to sa sobom donosi i neke mane. Porodica gubi koheziju..sticanjem novih prava ali i obaveza,
žena nema više toliko vremena da posveti porodici i domu. Nema više majke koja je u kući kad deca dolaze iz škole, nema više ili su sve redji porodični ručkovi,
nema spremnih i toplih sendviča pre škole, nema čaja i vrućih pogačica po dolasku iz škole jer mama jednostavno nije tu...
Da bi se sklad i kohezija koliko-toliko održala u savremenoj porodici, muškarac je taj koji treba da prihvati deo te i takve odgovornosti na sebe..ali avaj...
krivicu za takvo stanje u društvu pripisuju emancipaciji i feminizaciji žena i neretko svu odgovornost prebacuje na njena pleća,
svesno prenebegavajući činjenicu da su i sami akteri (ako ne i tvorci) takve atmosvere u savremenom društvu...
Izmedju ove dve krajnosti se i nazire odgovor na temu tj. odgovor na pitanje: šta je to M.Š. posmatran od strane Ž.Š....?
Od mene toliko .
ps..a vala i dosta je bilo...![]()
... Obrnuto . Prvo tehnološki napredak, pa onda feminizam (to ti je kao moda - privremena apstraktna stvar... pssst , da ne čuju drugi zato sam ja staromodan nekoliko milenijuma)

Badava ja pisao ovde...
Vidi boldirano: Obrnuto dragi ženski nežni stvore... Obrnuto . Prvo tehnološki napredak, pa onda feminizam (to ti je kao moda - privremena apstraktna stvar... pssst , da ne čuju drugi zato sam ja staromodan nekoliko milenijuma)
Ne bi bilo feminizma da Vam nismo izumeli frižider, šporet, vešmašinu ... pogotovo na samom početku... prvo mora MŠ da ulovi nešto iz prirode da bi ŽŠ skuvao i napravio bundu... kapiraš bre?)
Nećete vi to nikada shvatiti...
(ne postoji dobar i loš muškarac, već dobar i loš dobavljač)
Srdačan pozdrav
![]()
..nedaš mi za pravo ni po koju cenu...ccc...

Uh, ti okrutni muški stvore.....nedaš mi za pravo ni po koju cenu...ccc...
Ok, sve je to tako..ali..izumeli ste frižider, veš mašinu i ostalo i šta ćemo sad?..
Oćemo da razlupamo sve te tehnološke viškove i da se vratimo smederevcu?...![]()