MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Al su nam se muški raspričali..i to o depilaciji..z:lol:

Danas je stvar lične higijene odstranjivanje suvišnih dlačica..z:)..i tu nema ničeg
lošeg pa čak ni kad muškarci to rade, čak što više, vrlo je poželjno...:zimag:

60150691.jpg
efffbffea7.jpg

z:mrgreen:

barbi duso..mislis da je ovde dilema u dlacicamaz:mrgreen:

Dobar dan Svima ... (MŠ+ŽŠ)
... posle malo duže pauze i odsustva iz opravdanih razloga ;)

O NEOZBILJNOISTI
Pazite samo molim Vas, ....
Kako se ova tema rasipa u čudnim pravcima i kako samo divergira kada nema drevnih iskusnih MŠ... :think:

O GINEKOKRATIJI
Gledam samo kako ove tetkice rasturiše mlade i erektivne, te pokušavaju da zavladaju njima čudnim neprincipom izguravanja, zaboravljajući da im je moć na ovoj temi u "Ginekokratiji" tj. uguravanje... ;)

O ŽŠ KOJI SE KAČI OKO VRATA MŠ
Sobzirom da je neko ovde pominjao dlačice, dlake, maljave, zarasle, ljubavni tepih, i tako to, pa čak i onu najdeblju dlaku itd....kao pravi princip MŠ ekspanzione, aktivne sile, nemojte se začuditi, ako i ja nosim najveći simbol zakačen oko vrata ...
:mrgreen: ...

Srdačan muški pozdrav
Ja i moje Jastvo

Koja će prva da prizna ? ;)

1m.=50,01%
1ž. =49.99%
~~~~~~~~~
Total 100.00%

Ok.
Pre nego što odemo dalje u teoriju i potvrživanje u eksperimentima moramo priznati gornju tvrdnju iskaza...

Da podsetimo: "Jedan primerak opakog ŽŠ je priznala..."

Mogu i ostale da se priključe, Ja se neću naljutiti ako i Nancy i Borka i Pričalica i Pilence i Koto i. itd... priznaju da mi MŠ imamo izražajniju opštu spoljašnjost u odnosu na vašu ŽŠ opštu unutrašnjost...

:rtfm:
OK.
Dakle složili smo se zar ne? ? ?

Ok.
Pre nego što odemo dalje u teoriju i potvrživanje u eksperimentima moramo priznati gornju tvrdnju iskaza...

Da podsetimo: "Jedan primerak opakog ŽŠ je priznala..."

Mogu i ostale da se priključe, Ja se neću naljutiti ako i Nancy i Borka i Pričalica i Pilence i Koto i. itd... priznaju da mi MŠ imamo izražajniju opštu spoljašnjost u odnosu na vašu ŽŠ opštu unutrašnjost...

OK.
Dakle složili smo se zar ne? ? ?

Koja li je ta..ccc...što je priznala..:mrgreen:...dokaži da je priznala...:lol:

Pa ko je to nama došao i doneo bele zečeve koje nemilice vadi iz šešira...:D

Hmm...kako to misliš da MŠ imaju izražajniju mislim, spoljašnjost...nešto si pobrkao...:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back