MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bila bi lepa...z:mrgreen:..zar to nije dovoljno?...:zcepanje:..znaš li koliko truda treba da vam budemo stalno lepe i zanimljive...z:D

pozitivna stvar kod tebe je ta da nazirem smisao za humor,sto iziskuje odredjenu dozu inteligencije z:)

mnogo dajem,ali isto toliko trazim zauzvrat,tako da moj pojam lepote iziskuje mnogo truda i talenta,a vecina ih nemoze da ispuni kriterije z:plez:

pa je bolje da ja budem manje zahtjevan,a da zene vise rade u kuhinji -reciprocitet- z:mrgreen:

pozitivna stvar kod tebe je ta da nazirem smisao za humor,sto iziskuje odredjenu dozu inteligencije z:)

mnogo dajem,ali isto toliko trazim zauzvrat,tako da moj pojam lepote iziskuje mnogo truda i talenta,a vecina ih nemoze da ispuni kriterije z:plez:

pa je bolje da ja budem manje zahtjevan,a da zene vise rade u kuhinji -reciprocitet- z:mrgreen:

A ja obožavam kad je muškarac spreman da kaže "pa je bolje da ja budem manje zahtjevan"..
..to znači da će taj isti vrlo rado podeliti teret truda da zajednički život dvoje
različitih po prirodi, bude ako ništa drugo, ono bar podnošljiv...z:)

Bilo mi je zadovoljstvo...z:kiss:

Ovo bre ko kafana neka, a ne tema o muskom sovinizmu... Kao da muski sovinizam ne postoji...
E evo u mojoj firmi sutra za pravoslavni Badnji dan, zene su slobodne... Jel to diskriminacija jer i dosta muskaraca u firmi je pravoslavne veroispovesti, ili je opet ona ista fora... "nije diskriminacija ako das veca prava vec diskriminisanima"... Gde je granica? S kojim sve pravima se neko ne smatra vise diskriminisanim? Dal malo preterujemo i nekad davno diskriminisanima, dajemo nenormalna prava da pocinjemo sami sebe da ponizavamo i izlazemo diskriminaciji...
Pitanje se ne tice samo musko-zenskih odnosa, nego je nekako uopsteno. Vidim da se ni vi mnogo ne drzite teme, pa valjda necete da me proglasite spamerom... :):)

Ovo bre ko kafana neka, a ne tema o muskom sovinizmu... Kao da muski sovinizam ne postoji...
E evo u mojoj firmi sutra za pravoslavni Badnji dan, zene su slobodne... Jel to diskriminacija jer i dosta muskaraca u firmi je pravoslavne veroispovesti, ili je opet ona ista fora... "nije diskriminacija ako das veca prava vec diskriminisanima"... Gde je granica? S kojim sve pravima se neko ne smatra vise diskriminisanim? Dal malo preterujemo i nekad davno diskriminisanima, dajemo nenormalna prava da pocinjemo sami sebe da ponizavamo i izlazemo diskriminaciji...
Pitanje se ne tice samo musko-zenskih odnosa, nego je nekako uopsteno. Vidim da se ni vi mnogo ne drzite teme, pa valjda necete da me proglasite spamerom... :):)

Pa naravno da su slobodne..one imaju posla i u kući za razliku od vas...z:mrgreen:

Što se tiče tih nekih uopštenosti nevezanih za muško-ženske odnose..
..hmm...to ostavljamo za neku drugu temu...:lol:

I da, ovo je polušaljiva tema, što bi se narodski reklo..u svakoj šali, pola istine...z:lol:

A pa dobro onda....
Da je ne uozbiljavamo sada...
Koliko ja znam u verskim ritualima vezanim za Badnji dan ucestvuju i muskarci...
Zene spremaju rucak, veceru.... Znaci to je praznik i muskarcima i zenama... Sto sad samo zene bre da ne rade...
Jeste da ja radim, pa kao ne bi trebalo da me zanima ovo, al samo sa muskarcima cu da radim sutra!!!! Smeta mi to. :)

Al su nam se muški raspričali..i to o depilaciji..z:lol:

Danas je stvar lične higijene odstranjivanje suvišnih dlačica..z:)..i tu nema ničeg
lošeg pa čak ni kad muškarci to rade, čak što više, vrlo je poželjno...:zimag:

60150691.jpg
efffbffea7.jpg

z:mrgreen:

Al su nam se muški raspričali..i to o depilaciji..z:lol:

Danas je stvar lične higijene odstranjivanje suvišnih dlačica..z:)..i tu nema ničeg
lošeg pa čak ni kad muškarci to rade, čak što više, vrlo je poželjno...:zimag:

60150691.jpg
efffbffea7.jpg

z:mrgreen:

:hahaha:sve ovo sto sam do sad procitala ovde samo me ucvrscuje u misljenju
da muskarci nikad nece razumeti zene.Kako im upaliti vec jednom svetlo kad su ga
visoko namontirali:zskace:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back